Gravidute si mamici de CLUJ - 49
Raspunsuri - Pagina 8
Gabriela77 spune:
Asa e, may fetelor! CE m-as face fara voi!!! Cate un
pt fiecare!
Hai ca deja mi-am mai revenit, aveam nevoie de un plans bun si de zambetele frumosei mele.....
Co, draga mea,iar m-am uitat si am admirat rochitele. Superbe! Vai, ce-am mai plange cand se marita....hihihi...
Alex iubita, eu as veni, ca tare imi sinteti dragi si vrau sa va cunosc, dar o stiu pe Sara nu are rabdare mult timp, si decat sa vin si sa stau o ora...O sa vin in parc, afara nu protesteaza.
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
ALEX29 spune:
ANDREE27 felicitariiiiiiii ,cred ca nu mai ai rabdare
GABITZA draga lasa ca o sa vii in parculetz cu puiutzu tau
daca poti hai maine in parcul mare din Manastur 
NATALIA is o gramada de reduceri ...dar lasa ca nu le ratezi tu la ANU 
IKO pe unde esti puiutz??????astept sa ne zici daca o sa vii la intalnire
DELIA draga pt tine unde e mai ok sa ne intalnim ?
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
nrl spune:
neata
care e parcul mare in Manastur?
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
NataliaS spune:
Alex - as avea nevoie de ceva dragutz pentru botez...si ar fi momentul sa-mi cumpar...dar poate ma risc in WE
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
ALEX29 spune:
NICO iti explic cand ne intalnim
ok tu fetelor daca nimeni nu zice nimic atunci zic eu sa ne INTALNIM LA ORA 13 LA POLLUS
ANDREE27 in perioada sarcinii m am vopsit ,m am suvitzat si totul a fost ok
ALEX29 spune:
NATALIA draga te sfatuiesc sa mergi mai bine in cursul saptam ca nu e asa nebunie ,acuma vezi tu cum potzi
eu mi am luat o rochitza mov tare dragutza pt botez ,o sa fiu nasica ,nu cred ca ai apucat sa citesti ![]()
am luat o de la IULIUS
stii ca organizam o petrecere de 8MARTIE ?
8 MARTIE -PETRECEREA VA AVEA LOC LA RESTAURANTUL CHICAGO
-GABI
-ALEX+sotzu
-ANDREEA+sotzu
-ADRIANA
-CO
-ALINA
-NICO
-MELI
-LORE
-IOANA13
-IKO
-ANCA
-RAMONA
-MONICA+sotzu
-IOANA
pufulet74 spune:
Buna dimineata fetele 
Gabitzule, nu fii necajita, daca te gindesti ca ai ajuns aici, ai alaptat-o si e un copil sanatos si fericit nu poti decit sa te bucuri pentru asa un dar de la Doamne-Doamne ...
Bex draga, voi ati mincat vreodata la Deja-Vu? Ma preocupa un pic mincarea, sper sa fie ok. Ce fel de marturii le pregatesti?
Oana, chiar, unde faceti?
------------------------
Flory
de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
Gabriela77 spune:
Flory, eu am fost la multe coktailuri la Deja Vu, imi place si mie ca e cochet si intim, am si mancat acolo, buna mancare, dar cam...piperata la pret. Banuiesc ca pt botez ati stabilit meniul si pretul, nu?
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
pufulet74 spune:
Gabitzu, da, am stabilit meniul, eu am zis ca e ok, am aperitiv, supa si fel principal de mincare, destul de variat si mult zic eu si a iesit la 900.000 ROL. La bauturi noroc ca ne lasa sa aducem noi, pentru ca la alea m-am socat de tot, cind mi-a zis ca o sticla de vin costa 850.000 ROL si o sampanie 3 mil am crezut ca pic acolo, in timp ce imi pastram un zimbet detasat pe buze ... :))
Fetelor, voi cu ce va imbracati la botez? Eu ma gindeam ca depinde cum slabesc pina pe 9 martie, insa daca nu slabesc parca nu as da nu stiu citi bani pe haine, dar mi-ar si place sa ma imbrac frumos ...
------------------------
Flory
de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
Raluca spune:
salutare clujului....
gabitza, gand la gand...si eu sunt cam depresiva zilele astea da' incerc sa ma autoeduc, atat cat functioneaza,
.ai fost la nicula, ti s-a parut OK? sper sa rezolvi cu ochiul.Ai reusit sa inlocuiesti total o masa a Sarei?
co, slabe achizitii am facut ptr. baiat-niste pantaloni de la zara si ceva treninguri de la marc&Spencer, nu stiu de ce,da' numai hainele de fetitze mi-au placut, prn urmare Ilinca s-a ales cu o recolta bogata...desi nu era cazu'
Flory, f. buna papa la deja vu. Eu la botez mi-am luat un costum cu pantalon si o camasa-sa fie usor ptr. alaptat!
Alex, iti admir entuziasmul!!!poate reusesc sa ajung si eu la o intalnire anu' asta![]()