Gravidute si mamici de CLUJ - 49
Raspunsuri - Pagina 18
RAMONELLA spune:
Salutare!!!!!!!!
Noi am dormit de la 11 la 7,am papat si dupa aceea am mai dormit pana la 10,30,dupa care am papat iarasi si acum iar dormim.![]()
Tu fetelor,azi am facut o smecherie.Eu am pompita de nas si cand ii scot mucutii urla de mama focului.Si m-am gandit ca daca pun chestia aia de plastic la nasuc si ii trag eu cu gura????Si asa de bine au iesit!!!!!!Super!!!!Si fata mea se radea de mine!!!
Nici vorba de urlat.Nu are cum sa intre mucii in gura.Ma ingrijoreaza ca erau umpic verzui...oare e putin racita???
Azi mergem pe la Polus!!!Deci daca ne vedeti noi suntem!![]()
Alex draga,eu nu mai alaptez de aproape 2 luni...

De aceea voi incepe diversificarea...
Meli bine ai veni acasa.lasa ca termini facultatea si va fi piti a ta tare mandra ca are o mamica asa!!!
Noi cred ca iesim afara!!Ce frumos e!!!
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large
anca.b spune:
salut fetelor
ce frumos e afara!!!
am iesit pe balcon si am stat 10 minute!!!
i-a placut tare de tot...inainte era miriit, insa la aer a fost numai un "zimbet".
cred ca miine iesim de adevaratelea din casa
Anca si
Stefan (13.01.2008)
antoni spune:
bine faceti mamicutelor, e tare frumos afara, daca nu as a vea de invatat, m-as duce si eu mai mult.iesiti cu piticii la o plimbarica.
Meli
antoni spune:
fetelor, nu stiti unde pot gasi acid folic?am o prietena care e gravida si are nevoie si spune ca nu se mai gaseste in farmacii, si ea chiar e disperata ca are lipsa?
Raluca spune:
Acid folic-sensiblu calea floresti 77-asa arata pe site, ca au.
Ramo-v-am vazut pe geam la plimbarica. noi nu iesim, mihai e racit un pic-cadou de la ilinca!
Gabitza/Alex cat au luatin greutate Sara/Tiadris in luna a 4-a? Mihai a lasat-o cam moale luna aceasta din cate ne arata cantarul...
antoni spune:
Raluca-mersi mult, i-am spus, sper sa gaseasca.
esti o dulce.
vai tu fetelor, ce putina activitate, toate sunteti iesite, hm? lasati numai, sa trec de examene si sa vina un pic caldura ca tot intalniri cu bebiti vom organiza, hihi. nu?
pupici
Meli+
Timea-Larisa
antoni spune:
Ramo-are ceva simptome de raceala? eu nu cred sa fie racita daca nu are simptome de raceala, nu? poate e un pic de spanac ce a papat, hihi? am glumit, stiu ca nu papa inca spanac.
multa sanatate!
ALEX29 spune:
RALU Tiadris are 6,850 iar pe 3 feb face 4 luni ...ce fata mare ammmm
MELI asa e lasa ca vine caldurica si ne intalnim mai des
fetelor, MONICA mamica lui CEZAREL {a fost odata la una dintre intalniri} ,are de dat un carucior ,fara banii ,sunteti interesate ???????
RAMO deci nu mai ai laptic deloc :(( lasa ca si suculetzele is f bune si pline de vitamine
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
antoni spune:
Ramo-cum nu alaptezi de 2 luni?cat ai alaptat?si eu am alaptata doar cateva zile, lasa ca creste si cu laptic praf
Ioana13 spune:
hallo
am fost plecati prin pollus azi... ce fain a fost... nu mai este marfa prea faina. Oare deseara vor fi reduceri mai mari? nu prea mai au la ce... singurul lucru la care mi-a ramas gindul e o fustita de la S'oliver, de blugi, dar mai era numai una si imi era mare
Chiar asa mare imi statea super... dar cadea de pe mine.
Azi i-am dat(dupa ce am venit) lui Patrick ficatel de pui cu cartof normal(un cartof mic) si cartof dulce(o bucata de 1 cm latime), facute pireu toate. Wow ce mult i-a placut... A mincat tot si ar mai fi vrut...
Ramo probabil batea cumva lumina de ai vazut mucisor verde... Felicitari pt bebelina somnoroasa!
Iko noi la 5 luni am facut ecografie, dar ne-a "certat" nenea doctor ca am mers asa tirziu la ecografie, ca nu se mai vede asa bine... dar i-a facut si s-a vazut
. Eu as merge la gimnastica, dar pe aglomeratia asta, pina in Gheorghieni cu bebe dupa mine... mi se pare cam greu.
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)