Gravidute si mamici de CLUJ - 49

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

8 MARTIE
-GABI
-ALEX+SOTZU
-ANDREEA+SOTZU
-ADRIANA
-CO
-ALINA
-NICO
-MELI
-LORE
-IOANA13
-IKO
-ANCA
-RAMONA
-MONICA+SOTZU(nu e pe forum)
-IOANA(CU bebe SARA)
-DIANA

CINE MAI VINE?????

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

IKO da eu ii dau numai san
i am facut eco la solduri cand Tiadris avea o luna

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

iko radiografie la sold ii faci numai daca vrei tu asa suplimetar.Ortpedul te trimite numai daca suspecteaza ceva.Se face un control preliminar la iesirea din maternitatea si de acolo iti zice daca ceva pr sau sau sa urmaresti ceva.La controalele obisnuite de 1luna ,2 pediatra il verifica pe bb si poti merge si tu la Chirurgie pt control.Vad ca e la moda ecogafia desi se face numai in caz suspect.
Poti merge oricand pe motilor cu trimitere si -l verifica pe bb.daca e cazul faci eco daca nu nu.iti spune din start si fara sa platesti 1 mil pe eco.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Buna dimineata, fetelor si sa aveti un sfarsit de saptamana cat mai frumos!
ANTONI - In mall, eu ii dau Dariei salopetica jos, iar pe dedesubt ii dau numai hainutele de casa si nimic mai mult.

Andreea si ingerasul Daria (03.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Buna dimineata si de la noi, am fost tare lenesi azi...
Vine cineva in parcul mare la plimbare?

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

IKO - Eu i-am facut Dariei ecografie.Ai grija cu radiografia ca este contraindicata la varsta asa mica.Stii ca nici in perioada sarcinii nu era bine sa-ti faci radiografie.
NICO - As veni eu in parcul mare, la plimbare dar din pacate trebuie sa-mi fac curaj sa merg numai cu Daria cu masina.N-am mai condus de cand eram insarcinata in luna a 4- a si mi-am cam pierdut curajul.

Andreea si ingerasul Daria (03.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iko spune:

ortopedu a zis ca totu ie ok dar ne a programat la radiografie eu ma gindesc ca nu ie prea mica pt razele hai ca eco da

Alex Tiadris are trei luni jumate nu ai anceput inca diversificare eu am inceput acum doaua saptamini si am renuntat dar acum vreau sa incerc iarasi tu parca iai dat si ceai nu, mie mi frica sa nu scada laptele daca incep sa-i dau altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iko spune:

vai am uitat sa va spun ieri am fostla gimnastica cu gravidutele tare mia placut cand am vazut atitea burtici ma luat nostalgia abea astep sa facem al doilea bebe

Gabi poate te antereseaza din martie o sa fie cursuri pt mamici si acelea se fac cu bebelusi acuma au renunta ca ie prea frig

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Victo-sincer, parerea mea si te rog din suflet sa nu te superi dar e ca faci o mare greseala. adica daca te-ai apucat nu e bine sa opresti. nu are nici o legatura ca i-au iesit deja dintii sau ca poti opri ca inca nu i-au iesit. fluorul care ii dai are efect asupra morfogenezei dintilor care acum se formeaza, nu a celor(de lapte) care s-au format deja dar inca nu au erupt. deci va putea avea efect nociv asupra dintilor permanenti, adica cei care ii raman. si la fluor singurul dezavantaj care se discuta e explozia de carii pe care il poate face daca il opresti. ce ai auzit tu de altele, nu stiu, DAR NU EXISTA. fluorul poate in exces da fluoroza dar crede-ma nu e cazul. eu in locul tau m-as ingrijora mai mult ce va fi daca acum i-as intrerupe. sicer. du-te la un medic ortodont care se ocupa cu copii, nu la medic stoma normal si mai intreaba o parere. nu stiu, dar macar atunci sa-i reduci treptat, sau sa-i dai macar pana incepe sa se spele pe dintisori cu paste de dinti care contin fluor. cu toate ca aia nu se absoarbe. ce faci tu, din cate am invatat, poate da explozie de carii, ca ai inceput sa-i dai deja de 2 luni. te pupic dulce, departe de mine sa te supar, dar fiind in domeniu, sincer , eu cred ca nu e bine.asa-i ca nu te-am suparat? adica eu tare va rog daca credeti ca gresesc in ceva sa-mi spuneti si mie.

Gabi-eu stiu numai ca mananca mai putin decat pana acum.sper sa nu fie probleme. bine ca iti doarme , draga de ea.

tu fetelor, voi cum de le dati fier? mie nu mi-a spus nimeni. cine v-a spus de fier?

Monica-iar raceala asta pacatoasa? saracii de voi. cred ca te-ai saturat deja.sanatate multa.

am fost la mall, tare mult i-a placut, nici nu ne baga in seama, se uita la toate gura casca, hihi.am luat si papa de la cartofiorul. yamiiii!

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Iko-eu asa stiu ca nu ai voie la raze pana la 6 luni. daca e ok, de ce mai raze? eu as mai astepta.

Mergi la inceput