Gravidute si mamici de CLUJ - 49
Raspunsuri - Pagina 19
Ioana13 spune:
Cine a facut analize de singe la bebei... cu ce ocazie? Au fost cauzate de ceva anuma sau asa v-ati gindit voi la un moment dat sa faceti analize? Care e mometul.. pe la cite luni?
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)
antoni spune:
fetelor, imi spuneti si mie cele care dati fier, cum de ati inceput?si pe mine ma intereseaza analizele la bebe
dpop spune:
vai, irina a vomitat azi de 3 ori! ultima oara la baita, si cantitate mare. nu stiu ce sa mai fac, nu imi dau seama ce are, daca e de la raceala, daca am facut eu ceva, poate am supra-alimentat-o ca am lasat-o sa doarma cu tzatza in gura. pur si simplu NU STIU ce sa fac! ma doare ca nu pot face nimic, imi dau lacrimile cu ea in brate. nu stiu cat de grav e, daca sa merg cu ea la urgente sau sa o mai las un pic, poare ii trece
mami de irina
eladea2005 spune:
dpop,
si eric al meu a vomat in 3 zile cate o data, dar cred ca a papat prea mult, plus ca el mananca cu pofta si inghite mult aer si se mai si enerveaza cateodata...
vorbeste cu pediatrul sau cu medicul de familie,eu zic sa nu te panichezi...
si inca ceva, am citit ca e bine sa nu stea pe spate cand mananca, in plus, eu il tin pe eric sa ragaie si la jumatatea mesei, ca sa nu inghita atata aer si sa-l poata elimina mai usor...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras
http://picasaweb.google.com/eric.rusu
eladea2005 spune:
fetelor,
vad ca tot vorbiti pe aici de ecografii si examen la sold.. cine v-a recomandat sa faceti? din maternitate sau medicul pediatru? ca mie nu mi-a spus nimeni nimik!!! credeti ca e cazul sa-l duc sa-l vada ortopedul????
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras
http://picasaweb.google.com/eric.rusu
antoni spune:
dpop- eu zic sa nu te panichezi, si a mea avea cand vomita, ori ca ii dadeam mai mult decat papa normal,ori si cand era racita de la secretii, ii venea papa inapoi. daca nu da foarte mult, las-o , nu te duce inca la medic, vezi cum evolueaza, macar pana maine.in rest doarme si e linistita? sau plange mult?
pupici si multa sanatate
Meli+
Timea-Larisa
dpop spune:
meli, nu e ff vesela. nu plange mult, dar totusi plange. nici nu doarme peste masura, asta cred ca e un semn bun. dar totusi a vomitat de 3 ori intr-o zi, mi-e frica sa nu se deshidrateze, ii dau ceai acum, sper sa nu-l dea afara.
tuseste mult inainte sa vomite, oare de la tuse sa fie?
mami de irina
antoni spune:
dpop-exact, e de la tusa. sigur are secretii care sunt asa mai mucoase si care sunt eliminate de stomacel. adica o deranjeaza la stomac si atunci le da afara.incearca sa-i pui ser fiziologic in nasuc inainte de papa cu 5 minute, s-o aspiri bine si atunci poate nu vor fi atatea secretii. nu se deshidrateaza asa usor, da-i ceaiuri, e bine. febra are? poate sa nu aiba chef asa ca de obicei si de la raceala. si pune un vas cu apa pe calorifer ca sa fie aerul mai umed, o ajuta la tusa.multa sanatate!
fetelor, ce stiti de aparatul de pe teleshopping care stoarce fructele cica asa de bine? credeti ca e ok?sotul zice s-o incercam. sau stiti careva unul bun? ca al nostru face numai risipa.
Meli+
Timea-Larisa
dpop spune:
meli, febra nu are, raceala e pe trecute, ieri a avut mult mai multi muci, si ii aspir des, parca atunci tuseste mai tare, cand ii aspir.
nu-i mai dau medicamente deloc, ca mi-e frica. a luat panadol (adica paracetamol) la pranz, si acum ar mai fi trebuit sa-i dau ca au trecut 8 ore.
cu aparatul de la teleshopping - depinde care. eu am avut jack la lanne si m-am descaltat de el rapid, ca nu a fost tare bun.adica e ok, dar nu merita banii, la jumate pret iei ceva mai bun sau egal. am scris mai detaliat pe softpedia un topic pe tema asta, ca am facut un test cu 3 storcatoare mai demult. cred ca cel de la kenwood e bun insa nu l-am testat niciodata.
mami de irina
velenamaria spune:
buna seara... DIANA si edi al meu a vomitat azi de dimineata!! era super agitat si a vomitat un lapte parca mai branzit ..si cand i-am dat ceiuc l-a vomitat si pe ala.am fost la plimbarica si a dormit 30 de min iar dupamasa a dormit la san saracutul..dar l-am ridicat sa ragaie ca-mi era frica sa nu vomite in somn....apoi am stat langa el si i-am tinut suzeta in gura si a dorimt vreo 2 ore. pe la 19.30,dupa baita nici nu a mai supt saracul( mancase la ora 17) si a adormit. e vreo problema daca doarme mai mult? poate se trezeste sa pape mai incolo...o sa vad eu maine cum se simte. ciudat e ca la cateva ore dupa cele dou vomitaturi a mai vomitat un pic in timp ce-l schimbam...un lichid care nu era nici ca laptele nici ca ceaiul....oare ce sa fie? arata mai mult ca o saliva....
mami si edi.
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj