Gravidute si mamici de CLUJ - 49

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Finuta draga,viitoare mamica de Eric mucos,multumim de sfat,dar stiam,acel aparat se numeste batista bebelusului.Eu inca n-am luat-o,ca unii doctori zic ca nu e indicata numai dupa 6 luni ca strica secretia din nasuc parca.Dar la ce crize face Bea cand ii scot mucutii cu pompa,cred ca o sa-i cumpar si eu unul curand.

Noi am fost afara 2 ore,am fost pana la Big,fetelor de pe Campului...va imaginati cat de "fresh" am ajuns acasa...dupa 2 ore de impins geepul..Am avut de cumparat un cadou la cineva.A fost tare cumintica Bea,tot drumul a stat treaza,numai in Big a dormit.Acasa a papat 160 ml de laptic,si acuma doarme.

Co in fiecare dimineata imi fac capuccino.Vai ce bun eeee

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

fetelor,

pentru ciupercuta din gurita, care se face din cauza laptelui, i-a prescris doctorita de familie o solutie cu care l-am facut in gurita 2 zile si i-a trecut... dar reapare.. asa ca... o sa dispara de la sine, la un moment dat...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras
http://picasaweb.google.com/eric.rusu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Buna, fetelor!
Se cunoaste ca sunteti la cumparaturi;cam sufla vantul de dimineata.
Eu am reusit in sfarsit sa-mi termin treaba si am iesit si 1 ora in parc.Astazi a fost chiar placut la amiaza si numai bine pentru plimbare.
Poate ne intalnim maine in parc, in Manastur sa mai stam la "taclale".
ALEX - pe tine te astept in mod sigur.

Andreea si ingerasul Daria (03.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Bafta multa celor care sunt in sesiune si spor la invatat!

Andreea si ingerasul Daria (03.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ANDREEA draga mea sper sa vin maine 99% vin

CO si GABI nu stiu ce va place voua la Tape l oeil tu dragele mele pai eu n am gasit nimicccccccc pt puiutz ,sa se fii terminat oare toate hainele pt bebe??????
am fost si la Zara dar zau ca nu ma lasa inima sa dau 70 ro,pe un body asa ca o sa mai cautam si maine ceva hainutze
saptamana viitoare o sa merg si la IULIUS sa vad ce gasesc acolo
de fapt cred ca merg maine

NICO de abea astept sa mi trimitzi link ul sa mi comand si eu centru de joaca pt bebelasha mea

fetelor LORE nu o sa mai intre pe forum cateva zile ,are ceva probl la computer

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Gabriela draga, esti o mamica norocoasa ca ai alaptat atat... sunt mamici care n-au reusit deloc, fie ca n-au prea avut lapte, fie ca bebele n-a vrut sa suga, fie din motive medicale... eu l-am alaptat efectiv pe Eric vreo 2 saptamani legate, pana mi-au aparut ranile la san, dupa care ii scoteam laptic in biberon si-i dadeam asa... si acum asa ii dau, cateodata il pun si la san, cand vad ca au mai trecut ranile si fisurile, pana imi apar din nou si sangereaza... ufffff greu e cu alaptatul asta!!!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras
http://picasaweb.google.com/eric.rusu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

salutare

uffff..asa probleme am avut cu netul d enuma..:(:(

si eu spal hainele inainte de folosire. inclusiv cele d ela botez le-am spalat.
diana, eu mai folosesc batista bb in felu urmator..nu mai pun chestia aia de plastic ce se baga in asiprator, si furtunul il bag la mine in gura si trag eu mucisorii lui bebe. dc pui ser suficient ies f repede.

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

anca b..eu nu am chemat popa la 8 zile, am fost la biserica cu bb la 40 de zile
eu cu glicerina ma mai dau din cand in cand dar pe sani, nu-l curat pe bebe in gurita si ma spal pe sani inainte de fiec masa si bb nu a facut ciuperca.

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

salutare,
rondul de serara ,sa vad care ce mai face!!!!!!!!!

felicia,felicitari pt bebica ta,parca numai ieri alaltaieri ne anuntai sarcina,ce repede trece timpul!
apropo de timp ,mie parca imi "zboara zilele" vaiiiii.

Gabidraga,"bataita" primesti de la mine,cum mai sa te depresezi , in primul rand imi pare rau ca ai pb la ofta da poate se rezolva totusi, cu lapticu vaiiiii sa nu faci prostia sa te necajesti din cauza asta,ci multumeste lui Dumnezeu ca ai o fetita sanatoasa,suuuuuuperba ,iar asta sa fie cea mai mica pb ,eu ce sa zic atunci ca a mea nu bea laptic deloc de anu trecut din vara...+ ca acum lapticul praf e imbunatatit.ia de la mine unsi fruntea sus si pieptul innainte.

Alex,ati fost la intalnire pana la urma??cum a fost??
dpop,cum e Irina ?

dariandra ,bine ar fi sa-mi vina cheful de invatat,nus cine m-a pus sa fac scoala acuma la batranete.

Ramonella,ai fetita cuminte!scumpa nu mai zic(ca stii deja)

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

pina la urma asa am hotarit si eu. o sa merg la biserica cu bebe la 40 de zile.
cu glicerina, am sa incerc si eu sa pun pe sini, macar o data pe saptamina, ca sa se curete in gurita...ca am vazut ca ii mai ramin urme de lapte dupa supt...e mai lenes si adoarme cu tzitzi in gurita...ultima gura de lapte nici nu o mai inghite...

Anca si Stefan (13.01.2008)

Mergi la inceput