Gravidute si mamici de CLUJ - 49

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

fetele, mutumesc de sfaturi si de grija, ne luptam inca cu raceala. tuseste urat, luam panadol, muci avem la greu, oricat ser si apa de mare pun , trebe sa aspir de 3 ori in 5 minute ca sa respire bine o juma' de ora. in plus are diaree, si am obs niste bubite mici pe corp, sper sa nu fie ceva ... ce mai, e nasol. dar ma rog sa se termine cat mai repede si sa nu se agraveze.

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

no, seara buna:) azi am prestat 1, 1/2 redaction papers(pampers;), mai am putin si termin:)

voi? alex, v-ati intalnit, chiar asa?

diana, ai incercat nidoflor pt bubite?

ancab, eventual cheama protul acasa, e mai simplu asa.

va pupic, mai am putina treaba...

oana, pe unde ai umblat azi?nu ne-ai onorat;)

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

FELICIA felicitari pt bebelasha iuhuuuuuuu
VICTO buna ideea sa stii ca o sa incerc si eu

a fost tare frumos la intalnire ,ca de obicei ,intotdeauna ma bucur sa va vad

multa sanatate DIANA draga

va pup fatutzelor ,noapte buna

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iko spune:

Alex de ieri nu a mers netu asa ca cu am stiut daca va intilnit sau nu intrebai ca de ce in Iulius pentru ca eu stau in marasti si nu am masina cu ce sa ajung in pollus asta e poate data viitoare

pentru cupercuta si Szende de la Gicerina cit minca jumatate voma si dc a zis sa dizolv niste bicarbona in apa si sa o dau pe linbuta ca e tot dezinfectant

IKO Szende Irisz

http://community.webshots.com/user/ildiko770901

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Ati dezechilibrat bugetul familiei, cele care ati fost azi la Polus?
Mai este ceva prin Polus sau numai marimi extreme(xs si xxxl)?
Nu stiti, la Miniblu sint reduceri la scaune de masini pt bebei mari?
Sau au numai la haine si incaltaminte?

Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Fetelor care ati recoltat celule stem la cat timp de la nastere v-au contactat?

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ei, a venit si schimbul 3. Fresh, ca am dormit de amiaza, in detrimentul curateniei si a calcatului...Asa ca maine nu ma vizitati, ca e dezastru, desi ma pot mobiliza rapid sa stiti...
Noi sintem in plin proces de diversificare, nu ne laudam foarte tare, sper doar sa nu semene cu mine la mancat, eu am fost pacostea familiei...

Ramo, scumpa, nu am vrut sa iti reamintesc….da, ai tu dreptate, bine ca avem fete frumose sanatoase! Si noi am fost azi la Big, ce pacat ca nu ne-am intalnit! Uite asa am slabit eu Ramo, impingand la carucior.

Raluca, super doctorita recomandata, mi-a placut mult, o sa merg la ea cu Sara pe la 2 ani la un control de rutina. Cu diversificarea, nu stam chiar pe roz, e destul de reticenta, abia-abia 50 ml suc, si ala cu lingurita, inca nu am inlocuit o masa, de maine incepem cu supica. Si eu visez la caldura si primvara!
Andreea si eu am avut ragade, nasoale de tot, plangeam cand alaptam…Dar merita TOT!
Anca, esti o dulce, ca de obicei
Diana, da Doamne sa treaca cat mai repede raceala Irinucai!
Alex, s-o fi terminat marfa, ca demult sint reducerile, sa stii ca hainutele de acolo sint super, eu de multa vreme sint fan…Felicitari, sis, pt umplerea pa(m)pers-ilor.
Oana, te-am pus absenta!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

neata!
citimd Informatia (de Cluj) am gasit un articol referitor la reducerile din Polus si Iulius :

in Polus in 26 Ianuarie evenimentuil este intitulat "noaptea alba a reducerilor",va fi precedat de un concert sustinut de la ora 19 de Pavel Stratan .Evenimentul de va desfasura pana la ora 1 dimineata si la el vor participa aprox 70 magazine. Concluzia!nu e noapte alba e doar pana la 1 dimineata!

in Iuliusprimii 100 de clienti care cumpara din orice mag din Iulius de cel putin 50 lei ,beneficiaza de premii constand fie intr-un bilet la patinuar,fie un bilet la clubul de fitness al complexului!

Spor la shoping!

vai asa mi-e de somn,fetelor care mai bea o cafea cu mine??//

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

anca, eu sunt deja cu

gabitzo scumpa spor cu diversificarea, is curioasa cum o sa pape azi scumpa mica supica:)

alex si eu cred ca era gata marfa, am zis eu martyi abia am gasit ceva pt nepotca mea de 5 ani, pt bb mai era una lata, dar nu mai erau rochite, bluzite din astea, deci alexuto se cam terminasera:(

dupa-masa merg la examen, asa ca va mai vizitez pana atunci:)

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

IOANA13 nu mai uitat la scaune pt masini ,erau reduceri destul de bune la hainutze
Tu fetelor data viitaore trebuie sa ma trezesc si eu mai repede ....oricum nu ma stresez ca are o gramada de haine mamarutzza asta mica

CO multa bafta la examen

DIANA cum e puiutzu ?
ANCA zau ca si eu as bea o cafelutza ...dar mai bine un cappuccino

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput