Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (63)
Raspunsuri - Pagina 12
ANDREEA11 spune:
Rox cat are un borcanel de ala? Al meu a mancat cam 120 gr piureu de morcov cu dovlecel imbogatit cu 2 masuri de lapte praf. Mie dr mi-a zis sa-i dau azi o lingurita, maine 2, poimaine 4 etc. Insa el a vrut din prima cam 100 gr si i-am dat. Azi e a 3 zi de piure. Ce borcanele ii dai tu? As vrea sa-i dau si eu insa nu am gasit mar cu morcov.
Al meu mananca dim la 9 lapte cu 1 masura de cereale-200ml; la 13 piure de morcov cu dovlecel cam 120gr+ceai; la 15-16 lapte cat vrea aprox 150ml, la 19 piure de mar cu banana, la 23 lapte cu 3 masuri de cereale aprox 200ml. Ce ziceti e bine, dc nu . Va pup pe toate!
Ce zi oribila!
andreea
http://community.webshots.com/user/andreeagogo
Pinacolada spune:
Sanatate multa la bb....imi pare rau de ce aud!
Ce tampiti aia de la mEDLIFE!AUZI sa te trimita la Budimex.....
Bine ca pana la urma s-a rezolvat....cred ca ai trecut prin niste clipe horror:(!off sunt atat de mici!
in legatura cu aerosolii si eu i-am facut lui Luca-adrenalina cu ser fiziologic la eMILIA IRZA, ma duceam cu el de 2 ori pe zi, dar acum se gasesc si aparateca sa-i poti face acasa!
Zyrtec a luat si el... nu i-a facut rau!este un antialegic care nu da stari de somnolenta!
Rares slava domnului e ok....ca si luca acum!
in continuare sunt singura cu amandoi iezii! Mama lor!!!!!hi, hi
Am facut insa o pauza si am plecat we la sinaia cu luca, pe rares l-am lasat cu mama!
a fost placut, cald si fara zapada!dar amm compensat cu patinuarul:))
mi-am pus patinele, i-am gasit si pt el si dai si patineaza, au curs toate apele pe mine, pt ca nu stia deloc sa-si tina picioarele, dar a fost super!
din pacate are rau de masina si la ducere a fost un chin, vomitat si toate alea!
cand am plecat , a dormit pana acasa spre netarmurita mea liniste!
In legatura cu cautatul meu de bone... am fost la Agentia intern maid si am completat vreo 3 formulare, au zis ca ma suna peste 2 saptamani!
mai tb s-o vad pe una, printr-o recomandare saptamana asta.....mi-a placut la telefon, sa vad daca imi place si live!
gabitz78 spune:
bee - si insanatosire grabnica la puiuti.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Pinacolada spune:
Bee- cum se mai simt copilasii?
cel mic e mai bine, sesizezi vreo ameliorare? te mai duci la Budimex, ce ti-au spus?
Pinacolada spune:
Ma speriati rau cu gradi.....si eu care vroiam sa-l dau din aprilie pe luca...........acum nu mai stiu ce sa fac! nu vreau sa vina bolnav si sa-i dea si celui mic, offffffffffff chiar ca nu mai stiu cum e mai bine!dar, nu prea am solutii.....
oare si la gradi particulare e la fel sau sunt mai grijulii, in sensul in care daca este un copilas bolnav oare il trimit acasa pana se insanatoseste sau il lasa sa le dea si celorlati copii?
la gradi la care vreau sa-l dau au si medic pediatru! ce rol are?
o sa ma duc pana acolo sa vorbesc exact!
isabeluta spune:
Am intrat in special sa urez sarbatoritilor zilei!
Eu nu stau bine cu moralul...e jos, jos...chestia e ca nu-mi merge nimic bine nici macar la lucrurile marunte...nimic din ce mi-am propus sa fac fac ieri in oras nu mi-a iesit, iar azi e o vreme de kko. Singura mea alinare e bebe sanatos.
toti bebicii si copilasii bolnaviori!!!
Rox sa se faca Andreiutz bine si sa te remontezi si tu! Pentru mine esti "o gura de oxigen" prin calmul si rabdarea de care ai dat dovada in timp, aici pe forum.
isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei
mandarinutza spune:
Bee, imi pare tare rau ca a suferit micutul Razvan. Multa sanatate, sa treaca cat mai repede bronsiolita.
Andreea11 si Cristina Florea, ramane sa ne vedem prin parc. Noi azi am fost pe la 11 30 in parc, am profitata c se oprise ploaia. era destul de placut, nu mi s-a parut frig.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
isabeluta spune:
Off am si eu o intrebare, intrebatoare...am gasit pe unhdeva ca poti face marul copt la microunde. A incercat cineva? E safe pentru bebe?
isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei
Pinacolada spune:
Da sigur ca se poate face, dar nu e mai ok la cuptor normal? cred ca e mai sanatos pt bb si cred ca se face si mai bine!
nu cred ca e recomandat la copiii asa mici cuptorul cu microunde, dar bineinteles ca este mai simplu!