Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (63)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Buna si de la noi!

Ieri am lipsit motivat de la discutii, deoarece nu am avut curent de la 9 dimineata si pana pe la 8 seara. Alex cu febra mare, bebe marait si el..
Pe la ora cinci dupa- amiaza, pentru ca Alex avea febra din ce in ce mai mare , era apatica si nu prea mai reactiona la cei din jur, am plecat urgent la spital(Budimex). Aici ne face foaie de prezentare si ne spune sa asteptam, intru peste ei, pana la urma ii ia temp Alexandrei care avea 40 temperatura si calm ne da afara si ne spune sa asteptam pana ne vine randul!
Intru din nou peste ei, fac scandal, daca e sa asteptam , macar sa-i scada febra cu ceva si ne da pe usa afara cu un sup novocalmin pe motiv ca sunt cativa bebelusi care au priopritate. Ok punem supozitorul si ne punem pe asteptat. Intra bebeii si cand sa intram si noi , iar ne da afara ptr o "prioritate de 12 ani", care numai urgenta nu era din moment ce radea si vb la tel mobil. Si din nou intru peste ei si fac scandal si in sfarsit intram si noi la consultatie. Ne-au dat si noua Prednison, dar ptr ca Alexandra respira bine astazi, intarzii administrarea lor. Pana la ora asta vad ca nu are febra,asa ca continuui cu antibioticul, siropul de tuse si antitermicele. Oricum am mai castigat o batalie impotriva bolii. Astazi a mancat si ea o eugenie, dupa ce ieri nu a mancat absolut nimic. POate o pacalesc sa manance macar cateva linguri de supa..
Lui Andrei ii dau pic de vit C ,preventiv. Nu-l pot feri de Alex si mi-e teama sa nu faca si el ceva.

Si LA MULTI ANI, sarbatoritilor zilei: Eduard-Alexandru de Flori si Vmkriss si Alesia de rnico

de Alexandra- Nicoleta (27.02.2004) si Andrei - Gabriel (12.10.2007)

http://community.webshots.com/user/vale_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Sim, in legatura cu situatia actuala, mi se pare totusi ca parca incepeti sa luati partea cuiva si nu e cinstit. E vina lor, a ambelor parti, pentru sitatia actuala. Eu evit sa-mi exprim vreo preferinta ca nu vreau sa se simta nimeni exclus de aici si simt ca prin postarile voastre faceti asta, exprimati o preferinta pentru una din parti, excluzand-o pe cealalta. Si nici nu inteleg de unde pana unde e Piciulika implicata in chestia asta urata.
Eu zic doar ca e nevoie de 2 pentru o cearta si nu era locul aici si nici momentul pentru niciuna din parti sa inceapa chestia aia. Exprimi o opinie si atat, treci mai departe. Ce era daca incepeam si eu sa ma cert cu Sabina balerina pe tema religiei? Ca sunt convinsa ca amandoua am mai fi avut cate ceva de spus, dar nu era forum de discutii religioase, era un forum despre copii. Sa nu uitam ca discutiile astea devin chiar lipsite de importanta pentru persoane care au intr-adevar probleme si cauta aici un sprijin moral. Cu ocazia asta ii mai dau un pupic Nanei si lui Andrei. Sunteti in rugile noastre in fiecare seara!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Maria.. micuta ta cu cine sta cat esti la serviciu?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Buna mamicilor si bebelusilor dulcetele si papanasi precum si celorlalti copilasi . Ne putem alatura si noi grupului vostru?

mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Hai ca a mancat Andrei pana la urma vreo 2/3 din borcanel de mar cu morcov. Azi nici nu mancase, nici bibe, si eram frustrata. Eu sunt rau rau ca stare, am mai aflat si niste vesti proaste de la serviciu, imi vine continuu sa bocesc. Zau daca nu as merge si eu la psiholog dar nu am pe aici langa mine si nici nu am cu cine lasa baiatul. Mai sunt si singura cu ei vreo 2 zile. Maria, de aceea nu invat, nu sunt in apele mele. Nu stiu ce e in aer de ne simtim asa atatea.

Cecilia, asta este acum, sa fie sanatos Cristian!

Yaia, evident ca prefera dezbracati. Ti-am zis ca asa era Alex, noi ziceam ca o facem streapteusa.

Valentina, Prednison e cortizon. De ce il da Alexandrei? Ce drept si eu i-am dat fie-mii dexametazona cand a facut criza de laringita, dar prin aerosoli. Tot asa la febra peste 40. De fapt ideea e cred ca prin cortizon scade reactia organismului la boala, si ca atare scade febra. Este un imunosupresor.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

fetele cate ati inceput diversificarea: voi le dati azi o lingurita, maine 2 samd? al meu vrea mai mult ce sa fac?

andreea

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Mergi la inceput

papanash t-am trimis un pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Roxana,

si noi am facut aerosoli ( am fost internati in spital ptr bronsiolita acuta si din asta insuficienta respiratorie ) cu adrenalina , flixotite si ser la 6h si apoi la 8h

cand a trebuit sa-i fac prima data aerosoli am inceput si eu sa plang de cat de tare urla mititelul....
dar dr mi-a spus ca cu cat urla mai tare cu atat intra mai bine ...
Asa ca am inercat sa fiu nepasatoare la urletele lui si sa merg inainte. Uneori nu reuseam si atunci opream aparatul si-l linisteam putin , apoi o luam de la capat....
cert este ca in timp a ajuns sa-l faca in somn si nici macar nu se mai sinchisea ca face aerosoli - asta inseamna ca incepe sa respire din ce in ce mai bine.
m-au invatat sa-l pun pe perna si sa tin perna in jurul capului si sa-l pun masca la nas . O sa transpire ingrozitor dar pe tine te intereseaza sa-si faca efectul aerosolii
bafta
pupici si sanatate multa

p.s. am raspuns inainte de a citi toate paginile pana aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Acum ca am scapat de ce e mai rau, plizzz mai ganditi-va si la noi, ca ne-ar prinde bine un gand bun. Cu Razvan de sambata, o tinem numai pe drumuri la doctori. Bronsiolita in urma unui virus luat de la Ana. . Sambata internati la Medlife, luni noapte pe drumuri intre spitale, am ajuns la Budimex in cele din urma (la Medlife nu mi l-au primit ca era prea rau), oxigen, terapie intensiva, etc. Si asta dupa aerosoli cu adrenalina si flixotide de sambata. Dar uite ca s-a rezolvat cat de cat. Am stat, ieri de la 2 noaptea pana la 14 ziua in Budimex si ne-au trimis acasa, ca nu mai erau locuri si toata lumea era atat de bolnava incat intrai cu o boala si ieseai cu inca cateva. Aseara a mai fost nevoie de dexametazona, facuta evident pe vena, ca vaccinul fusese facut acum 2 saptamani. Dar dimineata doctorita care ne-a vazut in spital a zis ca nu mai luam absolut nimic sa vedem cum se rezolva boala. Si asta fu o forma medie ca severitate! NU vreau sa stiu cum ar fi o forma severa. Asa ca sta baiatul meu la san cat vrea el. Nu stiu ce ma faceam in situatia asta daca nu alaptam! Macar asa stiu eu sa-l linistesc. Si el trebuie sa stea cat mai linistit, sa nu o ia din nou razna cu respiratia. Saracutul, asa bolnav tot vesel si mancacios era. Cred ca de asta nu am realizat cat de rau a fost, pana cand nu a fost intr-adevar ffff rau. Ufff si medicul ala de la Medlife de era de garda, ne-a bagat rau de tot in sperieti! Cica: "doamna, aici sunt cazuri usoare, el e prea rau sa-l tin aici, nu vreau palpitatii, plecati la Budimex!". Pai ce mama lor au acolo? Hotel cu doctori si asisitente? Nu i-au putut pune lui Razvan o branula sa-i faca dexametazona asa?
de la noi pentru toti sanatosii si bolnaviorii si mamicile lor. Nici nu stiu cati ani din viata ash da sa nu aiba copiii nimic (boli).
Eu fug la somnic sa produc lapte. Ca sa vezi ce e viata! De o saptamana nu dorm (asta noapte am dormit 4-5 ore, cat n-am dormit in ultimele 4 nopti puse cap la cap), mananc pe apucate nu se stie ce si de la atata adrenalina in sange, curgea laptele meu garla (ca doar o fi avut puiutzul nevoie mare). Acum ca m-am linistit putin (ca tot in alerta sunt), mi s-au inmuiat sanii.
Inca odata . Si feriti-i pe cei mici de colectivitati (pe cat posibil; nu ca asha s-ar fi imbolnavit al meu. Cand e sa se intample, se intampla)

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Roxana, nu i-am dat, destul ca ia atat de multe medicamente. Si doc mi-a spus sa-i dau doar la nevoie. Alex respira bine asa ca l-am pus la pastrare.
Fuuug , minune mare cere Alex de mancare!

Mergi la inceput