Mamici de septembrie - octombrie 2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 5
maria2004 spune:
Buna dimineata dragele mele si o zi minunata va doresc
Monicabafta multa la doctor
Pentru fetele care merg la echo si au sarcina micuta, din experienta mea va spun, ca daca faceti echo abdominala trebuie sa beti multa apa inainte...sa aveti vezica plina si atunci o sa se vada si bebe la echo..e f. important sa aveti vezica cat mai plina ca sa se poata vedea ceva. Eu asa am patit la prima sarcina..mi-am vazut puiutul la 5 saptamani, dar numai dupa ce m-a pus doctorita sa beau vreun litru jumate de apa.
Joy21ai mare grija de tine..cica bantuie o viroza, gripa, destul de urata..mult ceai cu lamaie si miere de albine si stat departe de cei bolnavi.
Vorbea Nerantula de ingrasat..adevarul e ca si mie mi-e cam teama de aspectul asta al problemei si trebuie avut grija sa nu luam prea mult in greutate; si eu incerc sa fac tot posibilul sa mananc mai cu cap si sa nu iau f. mult in greutate.
Despre noi mai nimic nou..tot cam asa suntem, fara greata si fara prea mari simptome..abia martea viitoare o sa merg si eu la doctor si o sa va pot povesti mai multe.
V-am pupat 
+5
+puiutul Maria (23.12.2004)
Nerantula spune:
Joy21, pentru tuse fa-ti un ceai din ceapa si nuci, mergi la sigur cu el, iti ia tusea cu mana. Pentru celelalte simtome de raceala poti lua Oscillococcinum, nu are contraindicatii in sarcina, se poate da chiar si la bebelusi. Multa sanatate iti doresc!
Maria2004, eu nadajduiesc la o eco transvaginala, dar multumesc mult de pont, o sa beau oricum apa.
Monica, pentru constipatie incearca o cana de zeama de varza, eventual in niste combinatii trotilante: pere, iaurt, kiwi. etc. Succes!
4+
Liniuta noastra
AlexaM spune:
Luny am incercat sa-ti trimit PM pentru jocul cu copacei...dar imi apare mesaj ca nu accepti PM. Poate e vreo setare...ceva.
Nerantula eu am facut eco transvaginala si dr m-a pus sa merg la toaleta inainte pt ca daca e vezica plina nu se vede bebe bine...eco normala inca nu am facut ...asa ca nu stiu cum e.
Si eu am renuntat la cafea. Credeam ca imi va fi mai greu dar a fost usor. Bine, sincer si dorm mult mai mult decat inainte. Am un job care imi permite sa plec ceva mai tarziu de acasa...asa ca profit. ![]()
De luat ingrasat...m-am ingrasat 2kg in perioada Craciunului si Rev, apoi au inceput greturile si am mai slabit un KG ...asa ca acum, la 8 sapt, am cu 1kg mai mult decat inainte de conceptie. Am inteles ca se incepe sa se ia in greutate serios abia dupa a 12 saptamana.
Dureri de burta am avut si eu...cam pana cand au inceput greturile adica pana la 6 saptamani...de atunci nu prea. Erau dureri ca la CM dar si niste intepaturi...am inteles ca sunt normale.
Multa sanatate fetelor si feriti-va de raceli.
8+
Sarcina [<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alexa&year=2008&month=9&day=2&babycount=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alexa&year=2008&month=9&day=2&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed></object>]
Nocom spune:
Salutare burticutzelor,
Chiar ca suntem multe, ce fain mi se pare sa fie atatea femei fericite la un loc!!!!!
Si eu am avut dureri de burta 2 spatamani inainte sa trebuiasca sa-mi vina ciclul, asa ca eram aproape sigura ca sunt insarcinata, desi la prima sarcina nu m-a durut deloc!! Ma durea si ovarul stang foarte tare, dupa vreo o saptamana s-a mutat durerea la ovarul drept, si apoi a trecut de tot!
Acum la 4+, nu ma mai doare nimic, si nici alte simptome nu mai am. Abia pe 5 februarie merg la prima eco, dar sunt sigura ca totul e OK.
Sa ne auzim cu bine!
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
Nocom spune:
Luny, si eu am incercat sa-ti trimit PM pentru jocul cu copacei, dar nu merge...
Mie mi se intampla ceva ciudat. Eu care eram o mare mancacioasa si o pofticioasa, acuma stau cu mancarea in fata si nu ma pot atinge de ea. Ma simt tot timpul ca si cum abia am mancat. Greturi nu am deloc!! NU mi se face rau de la mancare, dar pur si simplu nu mi-e foame deloc!!! Sper totusi sa nu vina greturile, caci tare rele au mai fost in prima sarcina... In primele 3 luni de sarcina am slabit 4kg!!! asa de rau mi-a fost..
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
bitza2008 spune:
Salutare, fetele! Multumesc tuturor de raspuns; deci e normal sa mai intepe putin ovarele. M-am linistit!
bitza2008 spune:
Joy, poate ai cm neregulat!
Eu am ramas
la o luna dupa cm. Dupa UM ar trebui sa fiu in sapt 10, dar la eco mi-a zis ca sunt in sapt 8, adica bb are 6 sapt de cand a aparut
monica_dicut spune:
Vai de mine Nerantula da ce combinatii nu fac... cate fructe mananc si lapte si altele, da tot degeaba. Eu aveam probleme si inainte si chiar ma bucurasem ca in ultimul timp imi revenisem...
POZNICI CU NOI
6+
EL NINO
Nerantula spune:
quote:
Originally posted by monica_dicut
Vai de mine Nerantula da ce combinatii nu fac... cate fructe mananc si lapte si altele, da tot degeaba. Eu aveam probleme si inainte si chiar ma bucurasem ca in ultimul timp imi revenisem...
POZNICI CU NOI
6+
EL NINO
Si eu aveam probleme inainte si acum s-au acutizat ... si beau cam 2l apa pe zi, mananc cam 1 kg fructe si, in afara de o superbalonare, mai nimic

Si, ceea ce ma indispune si mai rau, e ca de la aceasta constipatie mi se pare ca ma ingras de la o zi la alta, burtica am deja cam de luna a 4-a, asa ... si abia sunt la inceput

O sa incep sa mai fac ceva miscare, poate si asta ajuta ..
4+Liniuta noastra
bitza2008 spune:
monica, pentru constipatie o prietena a mea(gravida si ea) a fost sfatuita de dr sa foloseasca supozitoare cu glicerina. ![]()