Mamici de septembrie - octombrie 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Saluti !! ce s-a lungit lista la noi, wooow !!
Eu am fost ieri la eco la clinica unde am facut fertilizarea. L-a masurat pe bebe - are 1.13 cm. Mi l-a aratat si cu eco 3D, dar nu am inteles nimic . Mi-a dat sa ascult si inimioara. M-am topit un pic . Bate cu 146 / minut...
In principiu totul e ok, nu am restrictii, nu am interdictii, nu trebuie sa fac nimic special.
L-am intrebat si de sport si mi-a spus ca e ok, atata cat nu iti pierzi rasuflarea si poti sa vorbesti normal dupa. Si masajul e ok. Calatoriile cu avionul la fel. Pana in saptamana 26 esti si asigurata, dupa care ai nevoie de o chestie speciala de la dr.
Vitamine nu mi-a dat, doar acid folic. Si de saptamana viitoare reduc un pic doza de utrogestan.
Si cam atat !
Eu ieri am fost super mega balonata, dar azi vad ca ma simt bine, nu mai am nimic.

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza si de la mine burtici.

Eu azi ma duc la doctor, abia astept, cu toate ca e posibil sa nu se vada nimic...

Sunt putin suparata pt ca dimineata m-am trezit cu o durere de burtica destul de rea foarte jos, aproape de pasa si nu stiu de la ce. PLus ca ma cam supara si fierea... Aflu eu diseara ce si cum.

Va si va doresc o zi excelenta

POZNICI CU NOI

6+

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Crek sunt cu capul, aproape ca imi doresc greturi sa ca nu mai iau asa repede in greutate

4+

Liniuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Boo, felicitari! Sa-ti traiasca micuta comoara si sa se faca mare, sanatoasa si frumoasa!

Monica, multa bafta azi, abia asteptam vesti! Acum a trecut durerea? Poate sa fie de la vreo pozitie mai incomoda sau de la marirea uterului, nu-ti face griji!

4+

Liniuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Nerantula

Monica si eu am avut dureri de burta jos acolo, ca la ciclu, sau poate chiar mai rau. Ca eu de obicei nu am cine stie ce dureri la ciclu. M-au durut si ovarele. Asta mai mult la inceput, acum vad ca nu mai am cine stie ce dureri, sau foarte rar. Si uite ca e totul bine si frumos !!!

PS : Eu am o nedumerire, de ce nu pot sa vad tickerele voastre ? Si eu am unul pus, daca apasati pe bebele care face tumbe, care nu mi se deschide. Vad ca sunt toate de la acelasi site. Voi le vedeti ? Sau doar eu am problema asta ?

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

quote:
Originally posted by Nerantula

Buna dimineata!

Musettepink, am inteles ca nu trebuie eliminata de tot cafeaua dimineata, se poate bea o cescuta ... insa eu, fiind mai catolica decat papa, am renuntat de tot; oricum imi propusesem asta de ceva vreme, fara legatura cu sarcina, insa acum am constatat ca mi-e foarte usor sa rezist fara cofeina .

Fetelor, credeti ca la 4 saptamani si 5 zile se vede ceva la echo?
Maine merg sa o vad, sunt si eu foarte nerabdatoare.
Doctorii vostri v-au dat un plan de teste care se fac pe parcursul sarcinii si cand, si unde?

4+

Liniuta noastra

Eu cred ca se va vedea ca e sarcina si daca e pozitionata in uter,adica destule!Bafta!sa ne spui cum a fost!

Monica bafta si tie azi!Stai linistita e normal sa avem unele dureri,doar se intampla atatea schimbari acolo!Eu vorbeam paranoia in persoana!

Deci vad ca voi ati renuntat la cafea....eu totusi beau o cescuta am eu asa ceva la cap,sarcina trecuta pe care am pierdut-o,nu am pus gura pe cafea si tot am pierdut-o deci acu fac pe dos!

minunea noastra

asa creste minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

Boo, eu le vad
monica_dicut, asteptam vesti!Bafta!

MON BEBE5+
www.onetruemedia.com/shared?p=362c001f0a8cfa674179f9&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Iubirile mele

a3a minune

Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Boo, eu vad ticker-ul si al meu si al altora.

Durerea mea nu este ca cea de cm, am avut-o si pe aia dar vad ca m-a lasat. Asta este asa ca niste crampe... ca atunci cand esti balonat , nu prea stiu cum sa explic. Oricum m-a mai lasat putin. Adevarul este ca sunt si foooooooarte constipata (ma bucurasem ca incepusem bine) si e posibil sa apese balonarea pe ceva

Cafea... eu nu beau de nici o culoare ca nu-mi place si imi face si rau asa ca... nu pot sa va ajut . La mine au fost tigarile problema da le-am lasat mai usor decat ma asteptam.

Multumesc pt urari fetelor si va anunt diseara ce am facut. Am atatea intrebari pt dr, sper sa nu-mi faca ca data trecuta...

POZNICI CU NOI

6+

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Fetelor, cred ca am racit. Imi vine sa tusesc in continuu. Ma doare si spatele in partea de jos si, colac peste pupaza, a inceput sa-mi fie greatza.

Eu care eram ca o pana mai ieri, alataieri.

Si nu prea inteleg, dupa ultimul CM am intrat in sapt. 5, iar luni la eco mi-au spus ca sunt in sapt. 3-4.

Boo, daca nu vezi unele tickere e posibil sa nu ai instalat FlashPlayer.

Pupici, s-aveti o zi buna, macar voi.

4+

Joy`s Joy

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Joy poate ai ovulat mai tarziu de aceea e diferenta.Nu cred ca e cazul sa-ti faci griji,si la mie e diferenta intre cat am de la Um si cat am de la ovulatie efectiv.

minunea noastra

asa creste minunea noastra

Mergi la inceput