Mamici de septembrie - octombrie 2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 11
monica_dicut spune:
oana
multumesc, m-am mai linistit. Mi-a si recunoscut dr acum ca data trecuta era cam ingrijorat ca nu-l vazuse pe bb, decat sacul si nu stia ce sa spuna. DE aia m-a chemat ssapt asta.
Oricum acum ma apuc sa-mi fac analizele si programari pt morfofetala. Intrebarea mea este acum, cand fac morfofetala? Dr mi-a zis intre 12-16 sapt triplu test si intre sapt 20 si nu situ cat morfofetala. Da am o prietenea si vad ca si anaxena, care si-au facut morfofetala acum in jur de 14 saptamani...Banuiesc ca pot face doua nu?
POZNICI CU NOI
6+
EL NINO
oanasm spune:
monica eu stiu ca intre s11-14 se masoara translucenta nucala...si tot in perioada asta se poate face dublu testul, iar TT se face parca intre s16-20...mai caut informatii si revin...![]()
Oana
9s 
o noua viata
musettepink spune:
Neata burtici!!!!!!!!!!!
Monica felicitari pt inimioara!Sa merga totul struna pana la capat!!!!!
Claudina drum bun iti urez si eu cu intaziere!
Maricar dr ce zice de anemie,poate iti va da niste vitamine si te va supraveghea mai atent.Sa ai o alimentatie sanatoasa,nu cred ca sa fie vreo problema!
Nerantula succesla vopsit,ce culoare te faci tu de obicei?chir nu ne putem vopsi cu vopsea fara amoniac cand bebe va fi mai maricel?
Va pup dragelor,azi o sa am treaba si nu cred ca mai intru pana diseara!va pup si va doresc o zi minunata!
minunea noastra
asa creste minunea noastra
mambishp spune:
Buna dimina=eata fetelor!
Sa aveti o zi buna fara probleme!
monica felicitari pentru bebe 
Azi ma duc la dr si atunci o sa vad ce imi zice abia astept o sa va dau de vesti diseara 

[gravid]4+
De mi-ar da un baietel
Dragul mamei voinicel!
Vasile A.
Nerantula spune:
Monica,felicitari pentru bebe, sa se faca mare si sanatos! 

Iata cum ne apropiem, incetul cu incetul, de teste din ce in ce mai sofisticate, o sa zboare timpul asta cum nu ne-am gandit!
Mambishp, multa bafta azi la eco
, sa ne spui cum a fost si ce ti-a mai zis doctorul.
Musettepink, eu de obicei ma fac saten inchis, asa ca sper sa nu va fi mare diferenta, oricum scopul e sa acopar multele fire albe. Va spun maine cum a iesit.
Fetelor, tocmai mi-a intrat un cui in cap, voi cate mg de acid folic luati pe zi?
4+
Liniuta noastra
maria2004 spune:
Buna dimineata si de la noi si o zi frumoasa si lipsita de neplaceri
Monicafelicitari pentru bebe..ma bucur mult pentru tine ca l-ai vazut si te-ai linistit
Mambishpmulta bafta azi la cho..te asteptam si pe tine cu vesti la fel de bune
Eu nu m-am simtit prea bine in dimineata asta..am avut niste dureri de burta cam ciudate si m-am cam speriat..sper sa nu se intample nimic. In orice caz pana marti cand ajung si eu la doctor si la ecografie nu mai e asa mult.
Fetelor va pup te toate si va doresc o zi grozava..sunt la birou si m-au cam napadit treburile..sper sa mai pot intra diseara de acasa
+5
+puiutul Maria (23.12.2004)
Boo spune:
quote:
Originally posted by laurasv
Buna fetele, am si eu o intrebare..mi-am facut un eco abdominat total si mi-a zis ca am pe ovarul drept un chist de 10 mm, ce stiti? e grav?
multumesc fetelor care imi vor raspunde..
va pup
laura
Laura, eu pot sa-ti raspund la intrebare. Eu am chisturi pe ambele ovare, avand endometrioza. Iar sarcina e obtinuta prin FIV, deci in cunostinta de cauza. Mie dr mi-a spus ca nu este nevoie de operatie inainte de FIV, ca nu ar rezolva problema. Asa ca am facut asa, cu chisturile acolo. Marti am fost la dr la consult si l-am intrebat special de chisturi, ce se intampla cu ele pe parcursul sarcinii si mi-a spus ca se vor resorbi si ca nu afecteaza sarcina in nici un fel. La tine chistul e si mic, deci sigur nu se intampla nimic rau. Stai linistita. Poti intreba si dr dar eu zic ca pana atunci sa nu te panichezi.
Nerantula eu iau Acifol, care are 5mg parca .. putem cauta pe net.

Buburuza
asa creste Buburuza
monica_dicut spune:
Boo , unde mai gasesti Acifol-ul de 5 mg (banuiesc ca cel de la Zentiva). Eu am cautat peste tot si nu se mai gaseste. Am gasit de 1 mg si dr mi-a zis sa iau 5 pastile de 1 mg.
POZNICI CU NOI
6+
EL NINO
Nerantula spune:
Deci, mie mi-a scazut moralul rau de tot, pana acum am luat numai de 1 mg, incepand din octombrie, si cred ca e prea putin
.
In plus, in fiecare zi cantarul arata cu 2-300 g mai mult 
4+
Liniuta noastra
Nocom spune:
Neatza burtici,
Nerantula, si mie mi-a spus doctorita sa iau minim 3 gr de acid folic / zi, ideal ar fi 5. In Bucuresti chiar nu se mai gaseste acid folic deloc, dar daca aveti cunostinte in alte orase din tara, rugati-le sa va ia si sa va trimita prin posta. Mie mi-a luat un prieten din Constanta, si acolo sunt pe terminate (adica a incercat la 3 farmacii pana a gasit la una ultimele 2 cutii de 5 mg). Dar cum spuneam, acisul folic este foarte important in primele 3 luni de sarcina, asa ca merita sa incercacti peste tot...
Cu foamea nu-ti face griji, iti spun din experienta ca sunt perioade in care mananci mult, s urmeaza perioade in care abia te atingi de mancare... vor veni si cele din urma la tine....
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)