Mamici de septembrie - octombrie 2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 12
Nocom spune:
Mambishp, de cate ori te doare burta, ia un No-spa (nu mai mult de 3 /zi) Mie doctorita imi spunea ca durerile de burta vin de la contractii si ca lui bebe ii fac mult rau aceste contractii. Datorita lor, sarcina poate avea de suferit, pe cand pastiluta nu il afecteaza deloc. Asa ca mai bine iei no-spa decat sa stai sa induri si sa-i faci rau si lu bebe. Sper sa-ti treaca repede si sa ne auzim cu bine curand.
4+ + Tudor Matei (3 ani si 6 luni)
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
Boo spune:
monica_dicut mi-a luat o prietena de la o farmacie din Pipera, de la Jollie Ville. eventual poti suna sa vezi daca mai au.

Buburuza
asa creste Buburuza
monica_dicut spune:
Iubita, si la mine arata cantarul mai mult in fiecare zi. Iar cu acidul folic sa sti ca dr mie mi-a zis o treaba foarte tare: "In cei o suta de ani ai mei de practica in meserie am dat la acid folic de mi s-a acrit. DAr sa sti, ti-o spun din experienta personala ca aceleia careia ii e dat sa aiba un copil cu probleme poate sa ia tot acidul folic din lume. Sunt femei care au luat acid folic si au facut copii cu probleme si femei care nu au luat deloc si au nascut bebei sanatosi."
Alta chestie, eu am 2 cumnate. Una a luat acid folic de 5 mg 3 luni inainte si pana in luna 3, cealalta a luat acid folic de 1 mg doar in primele 3 luni de sarcina. Ambele au 30 sau peste 30 de ani. Ambii copii s-au nascut sanatosi.
Daca nu ai antecedente in familie cu diverse boli NU ai de ce sa iti faci griji!!!!!!
Te rog frumos linisteste-te pentru bebe si pt tine. Totul o sa fie ok. 

POZNICI CU NOI
6+
EL NINO
symonne spune:
laurasv,nu stiam de chist, probabil ca a aparut recent.cum ti-a zis si boo e ok.si eu am o prietena care a facut fiv si tot asa i-a aparut un chist si a disparut pe urma.
bebemic
7+
monica_dicut spune:
symonne
multumesc.
nerantula, sper ca te-ai mai linistit
POZNICI CU NOI
6+
EL NINO
Nerantula spune:
Da, m-am mai linistit, dar eu fiind o perfectionista
, chestiunea a intrat acum in categoria 'se putea si mai bine' ... in fine, sper sa mai pot recupera ceva, de acum incolo ..
4+
Liniuta noastra
bitza2008 spune:
Buna fetele!In sfarsit reusesc si eu sa intru!
Monica, felicitari! Imi inchipui ca esti in al 9-lea cer1
Laura, eu am avut de 2 ori chisturi tot asa mici(inainte de sarcina)
si dr a zis ca sigur dispar. Mi-a dat totusi preventiv Ketonal supozitoare; intr-adevar au disparut. O prietena a avut si nu i-a disparut in timpul sarcinii si i-a fost extirpat cand a facut cezariana. Stai linistita!Trece!
maimu spune:
buna,
o sa fiu si eu mamica de sept CM 08.12.2007; DPN:13.09.2008
mie mi-a recomandat acid folic 5mg/zi am luat 5 pastile de 1 mg
cautati pe net la farmaciile helpnet sau sensiblue dupa numele medicamentului si va afiseza farmaciile unde le gasiti
eu am luat de la help dela sincai de1mg flacon cu 45 de lastile
pentru cele care nu gasesc eu am 5 cutii cu 45 de pastile (bineinteles ca mi-am luat pt 3 luni) pe care le pot da pentru ca doc mi-a schimbat tretamentul cu elevit si utrogestan si chiar nu mai am ce face cu ele
in rest sunt progr pe 1 feb la eco, si mi-a dat doc si analizele pt primul trim da nu stiu ce sa fac - sa le fac acum- sunt arcita destul de tare- sau sa stau sa imi revin? pastile nu iau ma tratez naturis ceaiuri si sirop de pin da nu stiu dc o sa influenteze intr-un fel sau altul analizele?