Mamici de septembrie - octombrie 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns symonne spune:

salutare fetelor,

ce spor aveti!
am vazut ca vorbeati de stranut.si eu eu am observat ca in fiecare zi ma apuca.initial am crezut ca racesc dar se pare ca nu.care e faza ca nu am prins inceputul
alexa, tu parca ziceai de sesiune, te descurci?retii ceva?la mine nu se prinde nimic,plus ca uit si chestii elementare pe care le fac la serviciu de vreo 2 ani. n-am mai pomenit asa ceva.
laurasv si mie mi-a gasit un chis de 3cm pe ovarul drept dar a zis ca e ok, ca e normal si ca se reabsoarbe.

bebemic
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurasv spune:

symonne, dar ai aflat de chis inainte sa ramai insacinata? noi tare ne dorim un bebe si cam de 3 luni am inceput "munca" si inca nu am ramasa oare afecteaza fertilitatea acest chist de 10mm ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Hello.

Multumesc pentru toate sfaturile si incurajarile. Mi-ati mai ridicat moralul...

4+

Joy`s Joy

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

symonne am 4 examene in weekendul asta si nu reusesc sa ma concentrez deloc. Ma apuca ameteala daca ma chinui sa ma concentrez si o stare de greata...ca sa nu mai vorbesc de dureri de cap si somn...la greu.

Asta e...poate voi avea mai multa bafta la restante. Din pacate si astea vor fi peste o luna.

Multa bafta tuturor.

Durerile ca niste sageti in burtica sunt normale atat timp cat nu sunt foarte puternice...pe mine m-au tinut de prin saptamana a 4-a pana in a sasea...

Eu nu am avut niciodata chisturi, dar am o prietena care a avut si a ramas insarcinata..ce e drept ceva mai greu, dar dupa sarcina i-au trecut.
Cel mai bine iti poat espune medicul.

Alexa

8+
Sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mambishp spune:

Ce active suntetyi fetelor nu am intrat de 3 ore si deja s-au mai umbult trei pagini

AlexaM spor la invata ;)
claudinna drum bun si ai grija de voi
lenyi79 eu zic sa te duci cat mai repede de gine. nu mai sta ca nu este de bine se ia ceva dar acum nu imi vine in minte

eu ma simnt bine deocamndata si sper sa imi fie si de aici in colo
maine ma duc la dr sa vedem ce imi zice :D
VA
4+

[gravid]4+
De mi-ar da un baietel
Dragul mamei voinicel!
Vasile A.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Buna dimineata, fetelor!
O zi frumoasa va doresc!

Eu am fost ieri la epilat si m-am zvarcolit, efectiv, de durere, cosmeticiana a mers la sigur si m-a intrebat daca sunt insarcinata; cat de sensibil devine organismul, n-as fi crezut ca ajung sa simt asa durerea asta, pe care o toleram foarte, foarte bine ...

Si, acolo la salon ma voi vopsi si cu henna , dupa o reteta speciala, cu galbenus de ou si ceai , abia astept maine sa vad ce iese, mi-am luat o piatra de pe inima!

Va pup!

4+

Liniuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

'neatza!
laura din cate stiu eu...nu e o problema mare un chist...in sarcina aceta se resoarbe...de obicei
mambi bafta azi la eco! sa ne aduci vesti bune!
nerantula sa speram ca iese bine parul cu henna
monica hai cu vestile de la eco! nu ne mai tine in suspans

Oana
9s
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricar spune:

Salutare mamicilor!
Voi sum stati cu analizele? Eu am avut probleme cu anemia la prima sarcina si mi-e teama sa nu mi se-ntample iar, mai ales ca inca il alaptez pe cel mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza burtici dragi.

DIn pacate nu am mai avut puterea aseara sa mai intru sa va dau vesti, am adormit ca pruncul

Sunt fericita!!!!! L-am vazut pe bebe si ii batea inimioara. LA eco abdominala nu a vrut sa se arate (ca e mami mai grasutza si nici nu bause apa) asa ca nenea Dr ne-a facut transvaginala. Si s-a aratat bebe, era atarnat undeva sus in stanga ca l-a uimit si pe nenea doctoru unde s-a cuibarit el acolo.

Dl Doctor a fost foarte dragutz si a stat vreo ora de vorba cu mami si cu tati, ne-a intrebat toate cele, ne-a dat sa facem analize si ne-a zis sa mai venim peste o luna.

Mi-a zis sa mananc orice, sa mananc bine. Sa nu iau inca nimic pt ca el recomanda vitamine in cazul celor care varsa mult sau au diaree pt ca pierd vitamine. Acid folic sa luam o pastila de 5 mg pe zi sau 5 de 1 mg.

In rest sa fim cuminti si sa ne odihnim foarte mult si fara stres.

POZNICI CU NOI

6+

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

moniii felicitari pt bb si inimioara lui!!!!
maricar nu stiu ce sa zic de anemie..dar a iesit iarla analize?

Oana
9s
o noua viata

Mergi la inceput