Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
mikiymihaela spune:
Loradin cu cine lasi bebele dc te duci la servici?>
Aaa fetelor cine are timp am pus si noi[urlhttp://community.webshots.com/album/562004690eURcfq?start=48]Poze noi[/url] si filmulet dc aveti timp sa va uitati
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ddana spune:
Salutare!
am fost azi la un ultim control cu Dragos, totul e bine cu urechiusele lui, timpanul arata normal. Nu mai luam nici antibiotic de astazi. Sfat de la doctor: ori de cate ori bebelusul fornaie, are mucozitati, puneti pompa pe el! De cateva ori pe zi. Cu ser fiziologic, evident. E foarte important sa le curatati nasul, pentru ca daca nu, mucozitatile o iau inspre urechi si pot face infectii urate. Alt sfat: renuntati la suzeta pana la un an. Ca poate nu stiu ce sa provoace la ureche. Scuzati tonul absolut nestiintific, dar nu ma pricep. Zic si eu ce mi s-a spus.
"People who say they sleep like a baby generally don't have one."
Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii
martutza spune:
Buna fetele.
Victor a facut ieri 40 si a inceput sa haraie din piept.Am fugit la dr.Daca nu erupe azi inseamna ca nu e pojar.Diagnostiul a fost faringita cu precizarea ca si la pojar apar afectari ale aparatului respirator gen faringite, otita, rinita ca si "accesorii".
Avem 4 antitermice de dat din 6 in 6 ore, Zyrtec pt rinita si haraiala din gat si Sumetrolin.In plus frectie cu otet amestecat cu spirt din cap pana in picioare.Noroc cu frectia ca a dormit copilul de la 22.30 la 7.30.Ia luat febra in 30 min ca altfel urla saracu si nu putea manca, nu putea dormi si ii picau ochii in gura.
De dimineata a baut 140ml lapte si a adormit la loc pana la 10.M-am speriat sincer.Acum la 12 si-a adus aminte de tzitzi si a supt.Spre surprinderea mea se auzea cum inghitea.Deci nu am pierdut de tot laptele dupa 3 zile de nesupt.Acum doarme.Sa lovit putin la tampla de piciorul mesei in incercarea de a merge singur prin casa.Nu e cucui doar putin rosu asa ca nu ma sperii.
Lauramar frumoasa si pofticioasa printesa.
Magdalena76 cred ca suntem vecine.Si eu am cumparat marti din cora miliatri niste pantaloni de fas super la 10 lei si bluze.Poate ne vedem spre primavara la castani.
Iunia sa numai pui filme cu fata ca ma oftici .sa o trimiti la fimiu sa-i dea lectii..ac io cand intreb unde e nasu el ma apuca de nas...si nu ii da drumul prea usor :)
Ddana felicitari.Nu ai motive sa te simti vinovata.Meriti si tu putin timp pentru tine.O mama si o sotie aranjata si cu tonus bun e tot ce are nevoie Dragos si sotul tau
Loradin nu am mai plecat de acasa... cu copilul cu febra 40 nu-mi ardea de nimic.Sper sa ajung in weekend.
Crina ma bucur ca mai ai timp sa scrii dupa serviciu.
Karla fruntea sus.Totul va fi bine.Pupa pe lunganul Luca din partea mea dar avertizeaza-l ...nu ne place chelia...ca eu asta ii spun lui Victor cand ma jumuleste.."vrei sa fie mami cheala?"
Radcarmen din cate stiu eu de pela 10-11 luni incep sa aibe doar un somn de zi si intreaga noapte linistita.Asta e inceputul unei perioade bune din punctul asta de vedere.
Anne eu nu-i dau 2 feluri la pranz ..mi se pare mult deocamdata.ti-am dat mess offline cu ce-i dau eu la 18.adica mamaliga cu branza si iaurt, tocanita de legume, kefir cu 3 biscuiti rasi, compot de mere si pere cu branza dulce, cereale cu fructe.
Tzuna daca Maria al 71 cm avea 9900 cat are Victor era obeza ...asa e absolut normala si adorabila.Victor are 76 cm si zau nu as vrea sa arate ca un bursuc.
Va pup.Fac cartofi copti cu carne pentru manz.Noi am comandat mancare chinezeasca si ma relaxez azi in privinta gatitului pt noi.
O zi buna
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
martutza spune:
Am uitat sa spun ca mi sa recomandat sa nu stresez copilul cu mancarea si, ca in loc de piure de fructe ii pot da SUC de fructe facut in casa.Explicatia: este usor de inghitit, usor digerabil, proaspat, are continut ridicat de vitamine.Mare parte din vitamine se gasesc in coaja dar pana va ajunge fimiu sa manance mar cu coaja prefer sa-i dau suc.
Ddana sa stii ca acelasi lucru mi-a spus si mie referitor la mucozitati.E bine de curatat dar sa incercam sa-i invatam si sa sufle singurei nasul..cica mai mult in joaca ii putem invata sa fornaie pe nas (cam ca Iarina )..cum de fapt face si fimiu de ceva timp si mai scoate din mucusori.Despre suzeta nu stiam dar voi incerca sa-l dezvat.Multumim de avertisment.
PUP.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
gabdyd spune:
Salutare stup,
mai intram si noi pe aici sa nu ne dati la disparuti,
intre timp ne-au mai dat dinti, ma straduiesc sa nu o mai tin in premergator pt ca mi se pare mie ca are lipsa de calciu (are fontanela foarte lata inca) si ca i se curbeaza picioarele, drept urmare vrem numai in brate, ii dam trezirea in fiecare dimineata lui Julie pt ca vrem sa-i vedem ochii frumosi de sub pleoape , NU mergem nici in picioare, nici de-a busilea si ne prapadim de ras cand incearca mami sa ne faca sa mergem in 4 labe.
In schimb e foarte harnica, ma ajuta la bucatarie, uite asa.
N-o mai pot lasa singura nicaieri , decat dimineata in patut mai sta si ea in funduletul gol si de multe ori adoarme asa
.
A, uitati si meniul nostru de dimineata aici. Stiu ca nu sunt bune pentru ei, dar vedeti si voi cum face cand i le iau .
Cam atat despre noi, va pupam in fuga, nu avem timp nici sa respiram,
multi pupici, La multi ani! si celor care se sarbatoresc si noi nu suntem aici zi de zi sa le zicem la multi ani!
Imi lipseste forumul foarte mult, sunt o stresata fara voi!!!
lauramar spune:
si multumim de aprecieri si noi va iubim
.
AMMA sunt alaturi de tine.
CRINA tortul este al mamei mele a fost ziua ei de nastere si este facut de tatal meu,a fost f. bun interiorul cu fructe de padure(mie imi plac f. mult)
Si acum in sfarsit vin si eu cu o veste buna(cel putin pt. mine) Arianna doarme noaptea f bine de cand am trecut-o pe laptele de vaca nu se mai trezeste sa bea lapte sunt tare fericita ca eram cu puterile la pamant.
Am citit o postare aici la noi nu mai retin cine a scris ca bebele papa dadonino de la ce varsta se poate da ??? si mai revin ca nu am reusit sa citesc tot
radcarmen spune:
Lauramar eu i-am dat Danonino la Vlad de la 7 luni jumate. Asa ca daca doresti ii poti da si tu albinutei tale.
Martutza pupam pe Victor sa scada febra si sa se faca bine cat mai repede.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
radcarmen spune:
Gabdyd e o dulceeeeeeeee pitica ta. Are o mutrica.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
tzuna spune:
Am vazut-o pe Iarina dansand. Doamne ce scumpa e. Cred ca eu de emotii nu as fi putut-o filma. Si ce face ea de toate cand e filmata. Maria vine la camera/aparat si pune degetul pe obiectiv.
E bine ca ai fost la centru si ca poti ajuta pe cineva acolo. Nu ai de ce sa te simti prost. Asa este noi avem foarte multe klucruri si altii nu au nimic dar important e sa fim multumite de ce avem si sa ajutam cat mai multi pe cei in nevoie.
CRINA_MIO- ce bine e sa doarma ca lumea noaptea,nu? Bravo ei. Cat despre mancare.... Nu stiu ce sa-ti spun. Sa ai rabdare. iti vine sa ma bati nu? Ca eu asa patesc. Stiu ca asta trebuie sa am rabdare dar nu mai suport sa-mi spuna cineva. Va pup.
LAURAMAR- am vazut pozele , e superba. Dar nu-i drept voi ati facut sedinta foto...
MARTUTZA- imi pare rau pentru Victor. Dar e baiat sanatos si se va face repede imediat vei vedea. Va pup pe amandoi. Iar legat de mancare oricum sa nu-l stresezi zilele astea. daca are febra si-i e rau nu va manca mare lucru insa va recupera dupa. Ai vazut la Maria ca a luat 160 g intr-o saptamana.
Diana - ce scumpa e fetita cum mananca masline si ce tine de ea... Maria nici nu cred ca ar fi gustat.
Eu sunt f suparata. probabil ghiciti de ce. Ca Maria nu mananca dar nu-i numai atat. azi noapte a baut lapte la ora 1.30 si la 2.00 am auzit-o plangand rau. Cand m-am dus la ea varsase tot, era numai lapte peste tot. Se speriase ca a cazut cu fata in lapte si avea si in par peste tot... Am curatat-o, am schimbat-o si s-a linistit insa nu a mai vrut sa doarma. A stat si s-a jucat prin intuneric, a facut ture de patut, a ras... asa timp de o ora apoi s-a culcat a dormit f bine dar nu vrea sa manance. Prima ei masa pe ziua de azi a fost la ora 16.15 (iaurt cu banana). Sunt terminata. a refuzat pe rand toate mesele: branza cu fructe, lapte cu cereale, supa .....
Sa vad dupa baita daca mai mananca. acum mi-e asa frica sa nu vomite iar... Nici nu stiu de ce a varsat ca a mancat f linistita doar ca nu a scos aerul.. mi-a adormit pe umar si am pus-o in pat dar nu e prima data cand fac asa....
Gata, o seara buna tuturor.