Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (68)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Ama sunt cu sufletul alaturi de tine si ma rog ca toate analizele sa iasa bine. Asa cum am mai spus ai un caracter puternic si asta e foarte bine pentru ca jumatate esti vindecata. Stii ca psihicul face mult. Doamne ajuta si te ajutam cu vesti foarte bune, da?

Kmi78 nu plange spre final Vlad doar ca este "extenuat" de atata ras. Ca il mai obosisem si inainte de a-l filma.

Biky am uitat sa o felicit pe Cati pentru ca a promovat anul intai cu bine si felicitari si tie pentru rabdare.

o zi buna...

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena76 spune:

ANDREEA ma bucur ca ai avut timp sa ne mai spui despre voi. Imi pare rau ca vi s-au intamplat atatea lucruri rele.
Am mai auzit de acorns, chiar ma gandeam sa incercam si noi. M-am razgandit insa dupa ce le-am vazut site-ul, si in special exemplul de meniu. (pai astia chiar dau chipsuri la copii? Si pizza, si prajeli? Pai daca vreau sa-mi stric copilu pot sa o fac si singura...si fara sa dau atatia bani)

Mergi la inceput

Lumi ,hai ca m-ai speriat si pe mine ca am crezut ca s-a intamplat ceva grav. Desi vad ca ai primit mai multe sfaturi, iti mai dau si eu unul. Daca vrei sa mai alaptezi, nu se poate sa te mulgi o perioada pana iti trec ranile si dupa aia sa aiba georgica liber la tzitzi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Kmi,vitaminele se numesc Pediavit si ii dau 1 ml/zi. Luca devenise ingrozitor la capitolul mancare. Nu lapte, nu legume! Acum mananca f. bine si ia in greutate. vreo 2 luni a stagnat si cand a fost racit daduse inapoi. Ma speriasem. Dr mi-a spus sa ii dau sticluta (probabil ca ajunge timp de o luna). sper ca dupa sa nu devina iar mofturos...

Luca, dragostea mea

Luca luna VIII

Luca luna IX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

Elyanne si Alexia- referitor la operatia de polipi...

Am operat-o pe Andra cand avea 5 ani. De cand mi-a luat-o din brate pana a adus-o in salon s-a scurs maxim jumatate de ora. Am stat intr-o rezerva cam 3 ore (cu hainele de acasa, nu in pijamale) dupa care ne-a dat drumul acasa si dezlegare la inghetata (nici acum nu stiu de ce inghetata?). Operatia e simpla si cam in 3 zile nu mai are nici o jena in gat!

O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)

Mergi la inceput

Am baut cafeluta si a inceput sa-si faca efectul. M-am mai trezit si imi este si dor de puiul meu asa ca acum trebuie sa-l si laud un pic.
Ce face Vladut mai nou : arata cu degetelul ce vrea sau unde vrea de-mi vine sa-i mananc degetelul ala mic.... si daca se protapeste bine in picioruse sta in picioare nesprijinit cam un minut, dar de mers nu merge decat tinut de ambele mani si imi place ca vine si mai ia de maini si ma conduce pe unde vrea el si daca incerc sa schimb directia incepe sa planga ca sa-mi arate ca el vrea in alta parte. E un scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Scrisesem ceva, cineva mic si pitic m-a sabotat, deci o iau de la inceput...

Ammatinem pumnii sa fie de bine la operatiunea de azi.

Lumihai, c-o sa fie bine, si la un momentdat va trebui sa bea si lapte cu bibele, formula sau de vaca, ca dor n-o intra in greva foamei.
Si fa ce ti-a zis Amma, foloseste frunzele de varza(putin zdrobite cu facaletul), ca doar tre' sa te faci bine.

Loradin pupam pe Ana, sa se faca bine mai repede si sa nu mai apara pata.

Pupam si celelate mamici cu probleme si cu bebelusi bolnaviori.

Am admirat frezuri, Iunia si Alexa, sunteti fff sexoase.

edit un pic, vorbeati de pampersi, noi ne descurcam de minune cu cei de la magazinul DM din Real, pampersii se numesc Babylove, luam masura de la 8-15kg parca, 40 buc. costa 300.000,supercalitate!
Au la box roz sau bleu, acu' nu stiu daca or fi diferiti pt fete/baieti.
Pampersii e da la nemtzalai.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Si pentru ca iuni m-a tras de urechi ca nu-mi laud copilul,m-am ambitionat si am filmat-o.

INVATAM SA MERGEM

Acesta este unul din cele sase fimari! Sper sa va placa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coolutz spune:

LUMI- fruntea sus! esti o meseriasa ca ai rezistat pana acum ...dar se pare ca trebuie sa treci la nivelul urmator...nu e capat de lume..ai sa vezi ca geaorgica te va iubi la fel de mult ca si pana acum...

poti sa incerci sa ii dai lapte direct din canitza cu cioc...eu asa ii dau lui andrei..am considerat ca este suficient de mare si nu are rost sa ma complic cu biberonul acum ....oricum in curand va trebui sa il dezvat de el...la inceput a protestat si andrei dar acum e ok

am vazut ca sunt multi bondarei, albinutze si matci bolnaviori si bolnavioare ... ..FACETI-VA REPEDE BINE!
ca acus vine primavara si tre sa iesim la adunat de polen...

,
andrea si andrei(6april2007)

Mergi la inceput