Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (68)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Buna!
Fetelor sa stiti ca nu am rezistat.
A plans muult, a dormit 2 ore, iar a plans, intr-un final a supt din biberon cam 50 de ml,a adormit si la 5 nu a mai vrut sa doarma.Si dai iar cu plans pana la 6.Vreau sa va spun ca acest copil nu a plans atat de cand e el.La ora 6 m-am dus si i-am dat sa suga din sanul care e mai bine.Oricum acum arata mult mai bine datorita unei d-ne draguta de pe forum care e si medic si m-a sfatuit cum sa fac daca vreau sa mai alaptez.
M-a cuprins cu manutele de san (am sanul cat capul lui ) si ma mangaia, a supt icnind si asa o jale m-a luat....I-am mai dat cu biberonul de dimineata si a supt un pic.
Sper sa se vindece de tot.Oricum nu mai este deloc rosu, a revenit la culoarea initiala si rana s-a prins si nu mai supureaza deloc.Am pus comprese cu rivanol si kanamicina toata noaptea la 3 ore.Nu mai zic ca mi-au curs sanii si am facut baltoaca in pat
Acum doarme ca un ingeras.
Va poop pe toate si sper sa alaptez macar pana la un an.(Fac si io ca Eliana cu sarcina).Cand ajung la 1 an voi vrea inca o luna si tot asa

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Salut,

la proaspetii mergareti, si la ceilalti cu progrese recente Noi ne-am cam lenevit...

Vroiam sa va rog ceva: sa ne dati un vot pe ultima inimioara www.kudika.ro/comunitate/concurs/view_item/10799.html" target="_blank">aici. Am mai avut o poza care ajunsese pe primul loc, si mi-au sters-o fara sa imi dea nici o explicatie. De aceea va rog sa votati o singura data (desi in regulament scrie ca se accepta 10 voturi/zi).

Daca iese ceva - va fi surpriza mea pentru sot de Valentine's... daca nu, gasesc altceva Dar imi e tare ciuda pentru poza stearsa...

Multumim

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Si ca sa explic ce simti atunci cand tre sa intarci pentru fetele care nu au facut cunostinta cu alaptatul:
-simti ca si cum cineva iti ia bebelusul si iti da in schimb un copil

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Pentru ca voi incepe serviciul si nu voi mai avea timp ,m-am hotarat sa vi le dau pe toate acum si cand aveti timp si chef sa le vizionati.

IMI PLACE SA FIU LA CURENT

AM SI EU CEVA DE COMENTAT

CE-MI MAI PLACE SA DANSEZ

Mai sunt dar n-as vrea sa va plictisesc.Cam asta-i Ana mea.Promit sa o filmez si cum face ea precum curca(adica vorbeste).

Va pup si va doresc o zi fumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Tot eu,

am vazut mesajul tau Lumi dupa ce am postat filmuletzele.Imi pare f rau ca te necajesti atat de mult.Te inteleg extraordinar de bine insa te-as ruga eu mult de tot sa nu-ti mai faci rau singura.Aceasta inlocuire a bebelusului cu copilul cum o numesti tu este normala,fireasca.Este semn ca de acum ai un domnisoric care trebuie sa-si ocupe timpul cu de-ale varstei.Crede-ma ca Ana a renuntzat singura si cu toate astea la nici o luna i-am aratat sanul in sperantza ca-si va aduce aminte de sursa ei de papica.Stii ce-a facut s-a jucat cu el precum cu plusurile din pat.Ba mai mult mi-a dat semne ca o plictisesc cu "jucaria" asta care nu canta,nu danseaza.

Deci...Lumi...vrei nu vrei bebelusii se transforma in copii apoi in adolescenti...dupa care isi iau zborul.Asta-i viata.

O sa vezi ca vei trece peste aceasta perioada.Mai greu dar vei trece.

Mergi la inceput

Diana ai fost o mireasa superba.
Votat si noi
Loradin cat de bine manuiesti cuvintele.Realizez tot ce ai spus si sunt constienta dar...parca vreau sa prelungesc aceste clipe...doar atat.
Cat despre micuta ta comoara este o frumoasa.Foarte frumos da paginile si sper sa ramana creata ca eu mor dupa zulufii la fetite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Lumi mi-a stat inima pana am ajuns la postarea initiala. Daca rezolvi problema infectiei si a ranilor de ce nu il poti alapata?
Ma-am apucat si eu de bocit ca s-ar putea sa patim si noi la fel. Ma rog la Dumnezeu sa nu mai vrea el sa primeasca sanul inainte de a ramane eu fara lapte. Ziua ca ziua l-as putea "pacali" cu paharul sau cu lingura dar ce voi face noaptea ca suge de 4-5 ori.
Lumi nu stiu cum sa te incurajez, daca nu e o problema medicala si ai lapte da-i sa suga si spera ca si mine sa se lase el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Diana, am votat doi miri frumosi...sper sa castigi!

Loradin, ti-am mai spus ca Ana e o scumpa, nu? iti vine s-o mananci nu alta cu zulufii ei cu tot

Lumi, te inteleg perfect, eu nu sunt pregatita psihic sa renunt la alaptat, desi uneori ma apuca nervii cand se trezeste din ora in ora ...daca poti evita macar o zi sa-i dai din sanul afectat poate scapi de rana...ce mila mi-a fost de saracutul Georgica cand ai povestit..ce bucurie trebuie sa fi fost de el cand in sfarsit a prins-o!

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze la 8 luni
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Diana am votat pana nu m-a mai lasat Cred ca de 10 ori, ca n-ma numarat... Sa ne aduci aminte si maine... si cate zile mai este.. ca io uit repede... nici pozele mele nu le votez, cand particip... pt. ca uit

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Fetelor, va multumesc mult de tot pentru voturi
Am urcat si cu poza asta in primii 100, sper sa nu mi-o stearga iar daca ajung sus ... ca atunci chiar ma enervez rau de tot.

Am vazut filmulete cu Ana - m-am indragostit efectiv

Revin mai incolo, acum imi scot piticul putin la aer...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput