Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (68)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata,

loradin ma bucur ca ana e mai bine. tot otocalm ne daduse si noua dr cand a avut mateiasu pb cu urechile si l-am folosit si eu cu succes.

lumi baga raport de cum a mancat georgica laptele.

alexia nu e vb de pillo cu elastic la spate, doar momi au.

revin ...

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - luna 10
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Lumi pupaaaaaaaaam ... hai lasa depresiile, ca odata si odaat trebuia sa te opresti din alaptat... stiu ca e greu, nasol sentimentu' ... da' fruntea sus, esti printre putinele care au mai alaptat... asa ca toata admiratia mea... in plus, acu incepea sa e muste de ele (daca nu a facut-o deja)... si nu stiu cat rezistai in conditiile date...
Despre rani... offff ... imi pare tare rau, ai griaj mare-mare... sa treaca si sa nu fie probleme.

Alexai si io sunt in cautari despre operatia de polipi... s-ar putea sa merg cu Elena... inca nu stiu sigur, sa vedem ce zice pedaitrul intai.
Respira f.f. greu si cand bea lapte si are gura plina ramane fara aer... clar nu respira pe nas. Noaptea respira numai pe gura...
Dr. respectiv stiu ca e si la o clinica privata (parca Sanador, dar nu's convinsa... ca si eu am auzit de el ca ar fi cel mai bun)... La privat costa 350 de eruo operatia.. la stat tot dai juma' din banii astia spaga in stanga-sreapta, poate chiar mai bine... dr., anestezist, asistente etc. etc.
Eu m-am gandit la varianta privat, ca am oroare de spitalele noastre de stat si de cat de dragute sunt doamnele asistente.
Ti-am spus asta ca poate nu stiai si sa ai in vedere si optiunea asta.
E operati usoara, e posibil nici sa nu ramai peste noapte acolo... dar eu n-as mai sta nici juma de ora intr-un spital de stat cand e vb. de copii. Eu rezist... dar la ei, mi se rupe inima si sigur m-as imbolnavi de nervi...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena76 spune:

Neata!
Vin si eu la raport si la o cafeluta aburinda.

Sunt rupta de somn. Azi-noapte la ora 1 eu dadeam ture prin casa cu fimiu ca sa-l obosesc si sa i se faca somn, dupa ce statusem afara 2 ore si jumate timp in care fimiu nu a stat o clipa. In afara ca nu-mi doarme noaptea, avem mari probleme cu mancarea (luna asta a luat in greutate 40grame). Nu stiu ce sa-i mai gatesc. Nu mai mananca nici cerealele pe care inainte sa fie gripat nu mi le refuza niciodata. In rest tuseste si are muci in gat ca nasucul este curat.Vrea numai tzitzi si cand se satura ma musca de sfarc de-mi da sangele. Cum nu-i comvene ceva incepe sa urle de-mi vine sa-l arunc pe geam. Off.... gata m-am jelit..... si sotu ma intreaba in gluma daca mai vreau si al 2-lea copil.....pai mai vreau, dar o sa ma rog sa fie mai cumintel (daca o fi sa fie)
Pupici si ma bag la citit poate-mi aduc aminte ce vroiam sa mai raspund

Mergi la inceput

Daraban bine ai venit printre noi...pupici pentru micuta Delia care este o dulcica

Mergi la inceput

Martutza ai dreptate, stam aproape. Eu stau pe moinesti. Sper sa ne intalnim la plimbare. Abia astept sa vina vara sa stam toata ziua afara.( ma bate gandul ca pe perioada verii sa intru in concediul de crestere al copilului –inca mai calculez sa na ajungem cu banii si sa ne platim si ratele)

Mergi la inceput

Paxela iti sta foarte bine tunsa asa. Esti o dulce.

Mergi la inceput

Nu mai stiu cine intreba de meniu. Programul nostru, dintr-o zi in care sunt multumita cum mananca, este urmatorul:
Dimineata ora 5.30 – tzitzi inainte sa plec la servici
ora 8- kefir si cateodata si fructe (mar, para, prune, caise si ce borcanele mai gasesc)
ora 14 san, ca atunci cand vin de la servici nu mai are rabdare sa manance altceva si urla dupa tzitzi
ora 16 - terci de legume cu piept de pui
ora 20 – cereale cu lapte
ora 24 – tzitzi
Si noaptea mai cere tzitzi de cateva ori, dar daca dorm cu el in pat ii bag tata in gura fara sa ma trezesc de tot.

Mergi la inceput

Acum am vazut si pozele cu iunita, esti sexi, nici nu zici ca ai nascut si tunsoarea te avantajeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

Magdalena multzam de aprecieri si..da urechile sa te trag de ele! cum pe moinesti tu..pai io unde stau oare?! ei bine..pe Ion Manolescu.. adica fix p'acolo. inainte am stat pe Aleea Moinesti! ptiii.. rusine mare.. sa bagi un pm cu un id de mess sau un nr de tel poate ne vedem la o plimbarica zilele astea!

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza

Mergi la inceput

Loradin imi pare rau sa aud ca iar este Ana bolnava. Va pupam si va uram insanatosire grabnica. Ai fost inspirata ca ai insistat sa o vada un orl-ist.

Mergi la inceput