Copilasi din 2002 (43)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Dodo-felicitari!!!! Numai reusite mai departe!!

Aida-fain era daca duceati iepurii acasa!Da' si un purcelus mic.
Abia astept sa ne mutam si noi (ne-am luat o casa), sa-l pot lasa pe Andrei afara, in curte, sa se joace in voie, sa alerge sa face ce vrea.
Mi s-a parut atat de lunga iarna asta!!

Carmen-concediu??? ce-i ala?? Pune si tu niste poze, ca nu te credem!!

Sanzi-i-am aratat lui Andrei pozele cu David, muncind la lego.Bineinteles ca aseara bantuiam prin magazine dupa lego avion. N-am gasit, asa ca m-a pus sa promit ca vom merge in Ungaria, la un magazin de jucarii, pe care il stie el, ca sa luam lego cu AVION!!!!!!!!

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Cristina care e magazinul ala de jucarii , ca ajungem si noi saptamana care vine pe acolo

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Dodo, felicitari pentru rezultatul de la ecg!!!! Noi am venit cu geamantanele pline cu jocuri din Romania (piticot, nu te supara frate, remi pentru copii, puzzle, carti de povesti si Abecedar)
Tu la ce fel de materiale didactice te-ai gandit? Montessori este iar o cale pe care o poti urma si te poti inspira pentru ceva activitati pentru Bogdan!!

Carmen, eu i-am explicat ca organismul are nevoie de apa si e foarte important sa bei cat mai des ca sa fii sanatos...Teoria o stie, si vad ca a inceput sa fie mai constiincios si bea mai cu sarg apa. Nu stiu la gradinita cat de multa apa bea, caci acolo nu pot sa il verific, ei au un dozator de apa care o mentine rece, si de acolo beau apa...

Cristina, asa este!!! Stii cum e, cand nu ai griji, iti faci!!!! Ma gandeam sa nu aiba vre-o legatura cu rezultatul de la urina...
Cat despre lego, David de o saptamana este pasionat...pana acum nu le acorda nici cea mai mica atentie!!!! Dar tare pasionat
A mai ochit acum o barca mare ...dar mai asteptam putin... e destul de scumpa!!!!

Aida, si la noi in Key Largo este o organizatie care se ocupa de terapia cu delfini:
http://www.islanddolphincare.org/nonflash/5-day.htm
Am sa sun luni la ei sa le cer mai multe detalii...
Este aproape de noi (cam o ora de condus) si am putea sa va ajutam cu toate cele, inclusiv tovaras de joaca pt Emma!!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Salut!

Noi am rezolvat avionul de la lego city!! Am fost in HU, cum a cerut el si l-am cumparat. Asta ca sa scapam de o gura mica, care nu mai tacea:"Mi-ai promis avion!!! Cand mergem sa-l cumparam!! Iti incalci cuvantul!!!!"

Aida- In Debrecen, la Regyo Jatek (presupun ca n-am scris bine).Este chiar langa Metro. Imposibil sa nu-l vezi!! Dar duminica nu e deschis.

Sanzi-gata, barca nu mai cumpar!!

Numai bine!!

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Cristina l-ati facut??
Lui David i-a luat vreo 3 zile..dar nu vroia ajutor, si timp de obicei seara aveam!!!
Sa va arat cum ne trezim noi dimineata si cum e pe plaja in feb:
http://good-times.webshots.com/photo/2363354890087737923HxHryn

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Salut!

Dodo, ne bucuram f.f. mult de vestile bune! Sa auzim de cat mai de bine!

Sanziana, ce va invidiez, ce superb e la voi!
Ia uite la noi, weekendul trecut:
http://family.webshots.com/video/3026637340083643131yPBWgL

Am avut petrecerea pt. ziua lui Bogdan, poze si filmulete aici:
http://family.webshots.com/photo/2310572180083643131RmbvXE

Bogdan e cel cu pulover in dungi.

Mergi la inceput

Ruxij, nu ma invidia...ca imi e atat de dor de iarna!!! De anotimpuri...chiar vorbeam cu cineva ca ajungi sa te deprime soarele...in fiecare zi soare, cald...soare, cald...
E chiar o palcere cand mai ploua sau cand e putin racoare!!! Copii la gradi vin cu manusi si caciuli desi sunt 20C!!!!! Dar asa de dragul lor le poarta!!!!

Mi-au placut foarte mult pozele...Bogdan e fan Madagascar?
Dar cel mai simpatic a fost filmuletul cu tine pe derdelus!!!! Vreau si eu!!!! hahaa!!!!

:

Mergi la inceput

Hehehe, am sperat sa nu vezi balena pe zapada :)) Oricum, tare mi-ar placea oceanu' la dispozitie oricand si mereu vara-vara soare afara:)

Mergi la inceput

Lui Bogdan ii place Madagascar, dar nu e mare fan de nici un desen animat anume. Am ales si eu cam la nimereala tortu, am vrut sa nu fie cu roboti, spiderman, batman, mi s-a parut mai dragut cu Madagascar :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Noi am avut un week.end scurt, asa a parut... sambata asa m-a apucat o migrena... duminica am iesit putin dimineata si cam atat.

Aida, am citit despre distractiile Emmei, e o dulcica! Succes cu ce v-ati propus!

Dodo, felicitari pentru rezultat! Premisele sunt super, nu??

Sinzi, Stefan este un balacit, daca ar putea sa bea apa toata ziua asta ar face! Sigur David intelege si nu vor mai fi pe viitor motive sa te sperii de la analizele de genul asta!

Eu am inceput sa ii dau Ca, in urma vizitei la medic pentru interpretarea rezultatelor. E cu Ca cam la limita, desi cel ionic e ok. O luna va lua 20 de ml de Ca pe zi, 10 dimineata si 10 seara. Apoi sper sa reusesc sa ii dau macar 10 zile pe luna pana in vara, desi Stefan este foarte bun prieten cu lactatele!

Cristina22, felicitari pentru noua achizitie! O casa!! Super, va fi resedinta permanenta? Sau e o casa de vacanta? In ultima vreme la asta visez... o casa cu curte...

Ruxi, imediat merg sa vad pozele (sper sa nu fac apoi un drum la cofetarie ;)).

Crig, ce mai face Mariuca? Sunteti bine?

Va pup pe toate si va doresc o saptamana super!

Nicoleta 30+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput