Copilasi din 2002 (43)
Raspunsuri - Pagina 14
mariaanna spune:
Buna seara!
Am vazut ca nu aveti niciun copil din 28 iunie 2002, asa ca m-am gandit sa ma inscriu si eu cu nazdravanul meu, Alex.Daca ma primiti...
Mariaanna, mami de Alex nazdravan
câteva poze
Povestea nasterii lui Alex,povestea noastra
Dodo-pui spune:
Buna seara mamici,
noi suntem cum ne stiti.
Maine Bogdan are programare la ora 12 pt ECG,sa dea DD sa fie bine.
Mariaanna bine ai venit printre noi.Logic ca esti primita.In aceasta lume e loc pt toata lumea.Asteptam sa ne vorbesti de puiutzul tau.
Doamne ajuta!
Tot noi
Si ingerii au nevoie de ajutor
sinzi_ana spune:
Marinaana, bine ai venit!!!! Povesteste-ne de baietelul tau!!!
E tare dulce!!! Si pe tine te-am vazut la catedra???
Dodo-pui, bafta maine la ECG, va tinem pumnii!!! Dar de ce trebuie sa ii faceti ecg??
Ruxij, petrecere frumoasa!!! Bogdan e entuziasmat??
Ce isi doreste de ziua lui?
Merg pe aceiasi linie de crestere ai nostrii baietii..nu degeaba sunt in februarie...hihi...cati cm/kg are acum Bogdan?
Cristina, pai de ce ar fi vacanta daca trebuie sa lucreze?? haha!!!
Si David e foarte jucaus, se joaca cu mare placere cu jucariile lui si imi e mila sa il intrerup...face destule la gradi si am incredere in educatoarele lui
Katty, te cred ca esti suparata...si eu as fi!!! Cum pleaca asa in mijlocul anului???
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania
sinzi_ana spune:
Sa va povestesc o faza simpatica azi la gradi..
2 colege de-ale lui David se certau care sa se marite cu el (amandoua evreice) si David coplestit de imbratisari si pupaturi le spune : Hei....take your turn!!! (stati la rand!!!)
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
aidaciolac spune:
stam la rand
sanzi multumesc frumos pt invitatie , dar cred ca drumul este destul de lung si obositor si ... nu as vrea sa il sperii pe David cu ceva. Cine stie cum va fi Emma in momentele alea ...
ruxij stai linistita ca va trece repede. Cateva ore si gata
Anina bine ca mi-ai adus aminte. Inca putin si nu se mai fac inscrieri. Am si eu o poza , dar nu mai stiu unde sa o trimit
Nicoleta cumperi deja hainute! ce repede trece timpul. Asa de repede si noi imbatranim si ei cresc mari.
Katty eu cred ca ar trebui sa fie o clauza in contractul de angajare in care sa semneze ca nu abandoneaza clasa pana la incheierea anului. Hm sigur nici mie nu mi-ar conveni
Cristina ce bine ca a avut chef sa se joace ... teme tot o sa aiba timp sa faca
Hellen si spor la luptele cu Gabita wow ce dulceata trebuie sa fie
Dodo chiar nu intelegi ca va iesi bine? o sa ma gandesc si la voi maine si o sa va tin pumnii. Heeeei , ca abia acum am realizat. Maine finuta mea merge langa Budapesta sa intalneasca o familie care se lupta cu aceeasi boala cu a voastra si au progrese mari.
Oooof , ce emotii am pana o sa vina acasa , sa aflu vestile bune (stiu ca vor fi bune) , asa ca nu ai nici o sansa sa dai altfel de vesti
la toate si mii de multumiri! Ma duc la , nu de alta dar dimineata astia chiar ma ia de odihnita
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
sinzi_ana spune:
Aida, oferta ramane valabila pentru oricand!!!! Sper din tot sufletul sa ne vedem cu bine!!!! Pana atunci ajut altfel (ce jucarii ii plac Emmei?)
A scris HelleneC???? Imi e tare dor de ea!!!!
Am pus cateva poze cu David si legourile lui...
http://community.webshots.com/album/562357775SHYwWC?start=36
De cateva zile numai asta face!!! Am epuizat toate legoruile pe care le aveam si care stateau aruncate intr-un coltz...trebuie sa cumparam noutati acum!!!!
Am uitat sa spun ca am fost din nou la analize si am iesit bine de data asta...concluzia este ca bea putina apa si e deshidratat si ca are un surplus de proteine si trebuie sa o lasam mai moale cu carnea...
Eu, ma intreb oare daca e ok sa nu creasca deloc in inaltime cateva luni (stiu ca e inaltutz, dar nu trebuie sa se inalte continuu?)
cristina22 spune:
Ruxi-petrecere frumoasa sa aveti!!
Dodo- tinem pumnii si asteptam vestile bune!!
Aida- asa e! Au vreme de lectii! Da' ma mai cuprinde si pe mine cate o exagerare d-asta!!
Sanzi-ca tot vorbim de exagerare, nu stiu cum sa-ti spun mai voalat, da' esti exagerata!!!! Lasa copilu'n pace! E foarte bine, e sanatos si frumos-frumos!!!Pfuuuu, mamele astea de baieti!!!
Felicitari lui David pentru lego-uri!!! Andrei nu prea le face fara asistenta!!Desi ii plac.
La Oradea e primavara!!
cristina si Andrei(am 5 ani!!!)
carmen spune:
Dragele mele,
Intre 20-27 am fost in concediu in Egipt (fara fete). De cand m-am intors abia astazi am reusit sa intru sa citesc ce ati mai scris.
Aidaai toata adimiratia mea pentru taria de care dai dovada, Dumnezeu sa va ajute sa terminati cu bine. Sanatate multa Emei. Ne vom ruga pentru ea.
Nicoletasi Ana are uneori cearcane, sa stii.
sanziana mi-au placut foarte mult pozele de la petreceri (inca ma uit la ele, nu le-am terminat. Tu cum faci sa ii dai mai mult apa ca si eu ar trebui sa urmaresc asta la fetele mele.
Anina ce bine v-ati simtit la sanius impreuna. Imi pace ca v-ati dat cu punga dar banuiesc ca dealul era "nivelat" ca altfel vai de fundicurile voastre.
Ana inca nu a fost la evaluarea de 5 ani (oricum aici nu se face asa amanuntit cum spune Sanzi) ca am tot asteptat cupoanele alea care vin de la Casa de Asigurari si pana la urma nu au ajuns. Am sa o rog pe dr de familie sa imi dea totusi o trimitere sa facem si noi ceva analize.
Ana stie toate literele dar nu are rabdare sa citeasca, daca nu ii iese din prima nu mai are rabdare sa continue si are tendinta de a invata pe dinafara (citeste grupurile de litere si in loc sa le citeasca impreuna incearca sa isi aminteasca ce a citit). Dimineata cand o duc la gradi imi arata bucuroasa caietele in care lucreaza ei si imi tot explica ce a avut de facut.
E foarte curiosa si cere explicatii pentru tot ce se intampla in jurul ei, explicatii pe care le retine si le spune si ea altora asa ca nu o putetm aburi cu vrajeli.
In ianuarie am dus-o pentru prima oara la patioar si i-a placut grozav de mult. Astazi nu am mai dus-o ca ne-a fost lene. Am sa pun cateva poze cu ea la pationae.
V-am pupat, sa aveti un weekend fain.
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
Dodo-pui spune:
Multumesc in primul rand ca v-ati gandit si rugat pt noi
Buna si bune sunt si vestile
Mie mi-a spus asa actv cerebrala normala chiar si in zonele unde acum 3 ani era paralizia cerebrala.
Medicul de aici mi-a recomandat mat didactice,logice,colorate multa sustinre pt Bodoganici .
Doamne ajuta!
Tot noi
Si ingerii au nevoie de ajutor
aidaciolac spune:
Oay Sanzi pai Emma nu are atata rabdare ... sa faca ea lego ... nuuuu , nici pomeneala. Ii plac jocurile la care participam impreuna ... si le tot rotim. Eu ma bucur ca nu se plictiseste repede. Daca e un joc nou , atunci jucam o saptamana , apoi luam altul de pe raft si tot asa ...
sssst , de foarte putin timp a inceput sa o intereseze papusile , asa putin , dar tot e ceva
Cristina tot e bine ca ii plac
carmen intotdeauna mi-a placut semnatura ta. Vezi , poate ca din cauza asta sunt eu asa cum sunt. Si daca as fi daramata si nervoasa si suparata nu as rezolva nimic si in loc sa o ajut mai rau as supara-o si as enerva-o. Asa ca ... haideti sa traim ziua de azi si sa zicem ca e bine si asa
Cum a fost in Egipt? Sotul meu de ani de zile isi doreste asa o excursie ... dar am ratat momentul , ca ba e Emma prea mica si cum sa o abandonam la mama , ca mai bine acum ne schimbam masina , ca hai sa ne schimbam si casa ... si a venit nebunia. De fapt nici nu ne mai dorim sa vedem Egiptul.
Dodo vezi? am zis eu ca vor fi bune. Inca mai astept vestile de la fini , nu au intrat inca in tara , dar sigur vor fi bune
La faza cu bautul eu am rezolvat-o cumva tehnic. Ori am gasit ceva din care sa ii faca mare placere sa bea sau i-am preparat siropuri ... si dupa sirop trebuie macar o gura de apa
Noi azi am fost la tara la parintii sotului si la nasii Emmei. Si atat de mult s-a distrat ... soacra i-a adus in casa 3 iepurasi mici (va dati seama ce a fost acolo) , iar la nasi (fata lor mai mare e fina noastra) s0a distrat , iar inainte de plecare am fost la cocina sa vedem purcelusii miciii am ajuns acasa ... ca a renuntat si la baie ... asa de obosita era
Aida
POZE
Matza Emma in actiune