Copilasi din 2002 (43)
Raspunsuri - Pagina 13

cristina22 spune:
Sunt convinsa ca ne va spune Aida ce vom putea face!
cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

sinzi_ana spune:
Si David are cearcane...si dr le-a observat si m-a intrebat de cand le are...
Insa eu le-am pus pe seama programului incarcat de zilele astea si putin somn...desi daca stau bine sa ma gandesc, mai mereu a avut cearcane...
David doarme de la 9 seara la 7 dimineata...cam asta este programul...nu mai doarme de mult la pranz...eu cred ca doarme suficient...
Nina, multumesc pentru explicatii...aseara am google-it si eu putin si sper sa nu fie nimic...
David mananca f multa carne si bea putina apa...sper ca asta sa fi fost...maine aflam mai multe...
Sotul meu e inalt, are 1.90, dar cand era de varsta lui David era putin mai mic, eu cred ca copiii au ritmuri diferite de crestere si inaltimea de acum nu are nici o relevanta asupra inaltimii finale...avem de asteptat pana la pubertate!!!
PE mine ma ingrijoreaza ca nu a crescut de ceva luni deloc...atat avea si acum cateva luni...pe de alta parte a luat in greutate si poate asta ar fi o explicatie...Pediatrul a ras cand i-am spus asta
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania

katty spune:
Hello si de la mine!!!
Iar n-am mai scris de mult, dar sunt si racita, si groaznic de alergata!
Nici Andrei nu prea e ok, s-a plans de dureri in partea dreapta jos spate mai ales la mers mai alert, am fost la doctor si i-a dat trimitere catre ecograf (de-abia luni l-am putut programa).
La doctor i-a facut si o evaluare ca nu-l mai vazuse de mult, asa ca are 22,5 kg si 122 cm, iar a luat 4 cm din vara pana acum!
Are si el cearcane la ochi dar dintotdeauna, doctorita a zis ca e congenital ca seamana cu tatal lui, dar pentru orice eventualitate i-am facut mai multe teste la rinichi cand era mititel. Sa vedem si luni cum o fi!
Sinzi am vazut si pozele tale, frumoasa parada chineza! Si lui Andrei ii plac jocurile lego, si de fapt tot ce tine de asamblare, constructie, logica! Dar vad ca David face modele lego complicate, Andrei n-a avut asa elaborate pana acum! Cat despre analiza aceea cu proteina in urina, sper sa fie ceva gresit pana la urma!
Nina, felicitari pentru achizitia facuta, pestisorii, cred ca se bucura fetitele, adevarul e ca e foarte linistitor sa-i privesti!!!
Nicoleta, iti trebuie odihna cat mai multa, de parca tu n-ai sti!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Nicoleta spune:
Salut.
Katty, sper ca esti mai bine cu raceala. Eu am nevoie de odihna, clar, insa nu mereu am parte de asa ceva, si nu ca m-as speti muncind...
Am mes aseara in Carrefour si nu m-am putut abtine sa nu iau ceva pentru bebe: niste body-uri cu maneca scurta foarte dragute. Sunt primele lucruri noi, dintr-un sir pe care de pe acum il presupun luuung. Asa ma apuca un chef de sumparaturi... uneori...
Nicoleta 29+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)

katty spune:
Buna
Nicoleta, multumesc de ganduri, nu sunt mai bine inca cu raceala, mi-am uitat picaturile acasa, si pana a venit menajera noastra cu altele de la farmacie am simtit ca mor! Acum, cu nasul desfundat, e mult mai bine!!!
Sunt groaznic de suparata: Azi dimineata la gradinita, educatoarea lui Andrei m-a anunta ca AZI e ultima ei zi ca educatoare !!!!!! De maine incepe in alta parte, iese din sistem, pleaca in alta parte, pe salariu mai bun etc. M-am bucurat pentru ea, e o tipa ok, pe care am apreciat-o intotdeauna, mi-a placut felul in care s-a ocupat de copii. Problema este ca totul e foarte rapid, in conditiile in care cealalta educatoare a lor a plecat in strainatate din octombrie, iar aceasta educatoare facea zilnic ambele ture! deci ei raman fara educatoare, la mijlocul anului, nu stim daca ii vor grupa cu alti copii (desi sunt multi si cred ca e imposibil) sau va veni alta(e) educatoare... Alta daca va veni, poate nu e asa blanda cu ei, nu-i cunoaste, cum ii cunostea ea, cred ca va fi cumpli!!!
Uff, m-am descarcat un pic! Dar sunt suparata rau!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

sinzi_ana spune:
Aida suntem langa tine!!!!!Nici nu stiu ce sa spun...
Te rog, daca ai nevoie de ajutor de orice fel sa apelezi la noi cu toata increderea!!!!
Ma gandeam ca, daca vreti, noi stam la 3 ore de Orlando - Disneyland, si sunteti bineveniti la noi pentru o vacanta pentru Ema!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania

Anina_n spune:
Buna, dragi mamici !
Sinzi, e super fantastica ideea ta pentru Aida !
Nicoleta, spor la cumparaturi ! poate ne ui si noua poze cu lucrusoarele cumparate, ca ater dor imi este si mie de lucrusoare mici, de bb !
Dar la vara imi scot parleala, ca e vorba sa mergem in Irlanda(toata gasca de fete, cu mama mea cu tot) la fratele meu si surorile mele. Si abia astept sa-mi tin nepotica in brate, ca tare multa vreme a trecut de cand n-am mai avut un bb in preajma.
katty, urata situatia cu educatoarele, mai ales pt. copii ! Poate te inversunezi si-l dai pe Andrei la scoala, la toamna, ca si asa, din ce scrii despre el, mie mi se pare pregatit, mai putin cu rabdarea de a sta locului si a lucra. Dar toate astea se invata in cl. I, de toti copilasii. Stiu doamnele invatatoare cum sa-i ia.
In legatura cu durerea lui Andrei, locatia acesteia, n-o fi de la apendice si se propaga in spate ?
Insanatosire grabnica, iti doresc !
Si o zi cat mai faina in continuare, tuturor, in ciuda cenusiului de afara !
Nina, mami de

Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Anina_n spune:
....Ce liniste e pe aici ! Buna, dragi mamici !
Ce fac puiutii vostri ? Se bucura de vacanta ?
Tare scurta mi se pare vacanta dintre semestre, mie, apoi copilasilor !
katty si Nicoleta, v-am vazut pozele La "Clipe de viata 2007". Tare faine sunt si comentariile !
Sunt foarte multe poze frumoase si tare curioasa sunt care vor fi preferatele votantilor.
O zi cat mai faina, va doresc !
Nina, mami de

Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

cristina22 spune:
da, chiar e liniste aici!!
Anina-vacanta s-a cam terminat. Andrei a facut numai ce a vrut, adik tv, calculator si joaca cu masini. A refuzat sa lucram cate ceva si eu am lasat dupa el, mai ales ca a fost putin racit.
W-E frumos sa aveti si vreme buna!!!
cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

ruxij spune:
Salut!
Katty, nu mai fi suparata, pana la urma se va rezolva. Pacat:(
Sanzi, David are EXACT aceiasi parametri intaltime/greutate ca Bogdan la 5 ani.
Cu cearcanele, sora-mea a avut mereu cearcane, de cand era mica si n-a avut nici o boala. Asa e ea.
Noi suntem OK, ne pregatim de petrecerea de ziua lui Bogdan (6 ani), care va avea loc duminica aceasta, desi ziua lui e duminica cealalta, pe 17. Dar nu au avut loc pt. ziua aceea si am decis sa il sarbatorim cu o saptamna mai devreme si ii vom face si o petrecere in familie pe 17. Trebuie sa merg sa cumpar cadouase pt. invitati. Eu una abia astept sa se termine, mie nu imi plac petrecerile astea. Mama denaturata