Copilasi din 2002 (43)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Sinzi, ce distractie a fost la petrecere ! Si fericita erai si tu, cel mai mare fan al lui David !
Multumim pentru poze !

khristin, si la noi, zapada si frigul tine pana tarziu, in martie, inclusiv. Dar ne bucuram de zapada, ori de cate ori este.
Poze cu mica patinatoare, nu ne mai arati ?
cristina22, avem noi zapada, dar avem si friiiig.
O seara cat mai faina, va doresc !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Aida, si noi ne rugam sa veniti cu vesti bune!!!!

Eu am renuntat la ideea de bebe 2...mi se pare ca deja dupa 5 ani nu mai are rost, poate peste inca 10 ani!!!

Pe de alta parte nu imi vine sa cred ca au trecut deja 5 ani...uf...ce repede cresc bebelusii nostrii!!!!

Azi am fost si noi la pediatru, la controlul de 5 ani...
Si la examenul de urina i-a iesit proteina crescuta in urina...ceea ce este destul de ingrijorator si sunt cam intoarsa pe dos...Vom repeta analiza sa vedem ce se intampla...
In rest, suntem bine...aude si vede perfect, isi stie nr de tel, stie sa unde sta, in ce zi suntem, se imbraca/dezbraca singur, nu avem pb cu limbajul sau exprimarea...
Ca greutate este pe linia de mijloc 50% cu 19kg
Ca inaltime pe linia de 5% cu 118cm (nu a mai crescut deloc de vreo 4-5 luni cand tot cam atat avea...si ridicam alt semn de intrebare...am primit niste supliment de calciu...)

David de ceva timp a devenit pasionat de lego!!! Isi contruieste singur dupa carticica si proiecte mai complicate...am sa pun niste poze cu avionul pe care i l-am cumparat de ziua lui...

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Am pus poze aici:
http://good-times.webshots.com/album/562357775SHYwWC
la sfarsitul albumului...
Azi au sarbatorit la gradi Anul Nou Chinezesc si au avut o parada a Dragonului!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Oau, Sinzi, ce inalt e David! Ce e cu proteina din urina? Ce a zis medicul!

Copiii vostri au cearcane? Stefan are si sunt putin ingrijorata, nu am reusit sa merg la medicul de familie sa ii interpreteze analizele... insa as vrea sa vad si ce e cu astea. Astazi i-am facut un exudat faringian, o amigdala este marita si nu vreau sa il las asa, fara sa vad daca e microbian sau nu. Ca daca merg la medic iar de da antibiotic pe neve, oricum nu i-l dau asa...

Eu sunt obosita de ceva vreme, nu mai adorm repede si ma apuca si 1.00, apoi la 7,7 si ceva trebuie sa ma trezesc... uf, sunt obosita si trebuie sa fac ceva sa imi mai treaca starea.

La noi parca vine primavara. Va doresc o zi frumoasa.

Nicoleta 29+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Buna, dragi mamici !
Sinzi, s-au bucurat micutii de parada. Stiu ca s-a intrat in anul sobolanului, ca asta sunt eu, in zodiacul chinezesc.
Am vazut si avionul. David l-a asamblat ?
Chiar ca e inalt, la 5 ani, David, dar are si cui sa semane, ca tati e inalt dupa cum se vede in poze.
Proteina marita in urina, o poate da, ceva probleme renale, adica rinichii nu functioneaza prea bine. Asta in cel mai rau caz. Dar, imi amintesc, cand scriai ca David mananca multa carnita. Tot asa a mancat si in ultima vreme ?
Apoi, el face mult efort fizic, poate fi si de la asta.
Cel mai bine e sa repetati analizele, dupa cum v-a spus si medicul. Insa, sa aiba o zi mai linistita, inainte de recoltarea analizelor.
Sigur vor iesi bune analizele, a 2-a oara !
Nicoleta, hai, ca mai ai putin si intri in prenatal si vei dormi cand vrei si cat poti ! Insomnia e ca la ea acasa, in perioada asta, la toate gravidutele.
Cearcanele sunt de la oboseala, boala sau...tot de la probleme renale, din cate stiu eu.
Intreaba medicul de familie, despre cearcane.
Sa dea Domnul sa fie dor de la oboseala sau raceala !
Cristina si fetitele s-au facut cu...pestisori. Intr-un acvariu mic, au 7 pestisori. Cristi le-a facut marea bucurie.
Atat de entuziasmata era Cristina ! Tare mai iubeste necuvantatoarele.
O zi cat mai faina, va doresc !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)

Mergi la inceput

Nina, Stefan este ok, analizele sunt ok. Probleme cu rinichii nu are cum sa aiba, de paraziti l-am tot cautat... Fierul este in limita...
Sa vedem,nu sunt accentuate, chiar se si estompeaza daca doarme mai multe zile cel putin 10 ore pe noapte... Eu sunt cu cearcane de cand ma stiu (si in pozele de cand eram mica aveam).

Copiii vostri au cearcane?

Mergi la inceput

Nicoleta, poate ca iti seamana tie, la cearcane, Stefan.
Si Cristina mai are, cand nu doarme indeajuns si tare nu-mi plac, nici mie.
Eu, la fel avem, cand eram copila mica, dar aveam probleme cu infectii urinare foarte dese.
La noi e soare, nu-mi vine sa cred !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

si eu il vad pe Andrei cu cearcane. Am fost la medic, iar acesta, zambind, mi-a zis ca asa e el, ca-i brunetzel si nu are nimic, in afara de mama paranoica.
Andrei doarme putin, adica de la 9-9,30 seara pana la 7 dimneata, deci fara somn la pranz.

Numai bine!

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Cristinuca doarme de pe la ora 23, pana la ora 8, cand merge la gradi, iar in weekend si vacante, doarme si pana la 10:30. La amiaza nu doarme, decat daca s-a trezit de la ora 7 dimineata si o poate convinge cineva sa doarma la amiaza.
Stiu ca doarme prea putin si mi-e groaza, cand va incepe scoala si se va trezi cu 1 ora si mai repede.
Ea la ora 22 mai are program cu glicemie, insulina si gustare, de aceea adoame atat de tarziu. Va trebui sa-i modificam programul de tratament, la toamna, cred.

Mergi la inceput

Ce sa zic, o fi semanand cu mine, dar tot ma intreb daca asta e cauza... Nici Stefan nu mai doarme la pranz din toamna, de cand il luam la 12.30 de la gradi. Seara, depinde. Sunt seri cand adoarme la 9.30, seri in care adoarme la 10.30...
De obicei cand e plecat sotul meu adormim amandoi mai repede. Cand e acasa asa ne lalaiiiiiim....

Am citit despre Emma la subiectul cu Timisoara. Cum sa o ajutam?

Mergi la inceput