Copilasi din 2002 (43)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

quote:
Originally posted by Nicoleta
Dodo, felicitari pentru rezultat! Premisele sunt super, nu??

Da Nicoleta sunt premisele super ma rog lui DD sa-mi dea rabdarea si puterea necesara in continuare;caci acum ma lupt si cu dorinta lui de a vedea cum reactionez eu cand el zice"nu" sau se opune de dragul de a face-o.
Sinzi e zapada la Ct.Bogdan nu e de piticot si alte jocuri de 5 ani inca...
Multumesc tuturor pt cuvintele voastre frumoase.
Doamne ajuta!

Tot noi

Si ingerii au nevoie de ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Buna!
Multumesc de primire.
Sa va povestesc cate ceva de puiul meu:e un rac din 28 iunie 2002(povestea nasterii este sub semnatura).Imi seamana bine, dar a luat din caracterele noastre(ale parintilor) ce era mai rau:de la tata - faptul ca se enerveaza repede, iar de la mine timiditatea.Va inchipuiti ce-a iesit?
In rest, e un copil minunat, bun, iubitor,ascultator,istet.Bineinteles, ca orice copil de varsta lui, acum e in perioada testarilor si incearca sa ne manipuleze , dar nu prea ii merge.Este in grupa mare , la gradinita si ii place sa inventeze fel de fel de jucarioare, sa deseneze(mai ales oameni) si chiar sa cante.Cam atat, deocamdata.
Daca m-ati primit la voi, o sa va mai spun pe parcurs mai multe.
Eu sunt invatatoare, de aceea m-ati vazut la catedra.
Ne trece si pe noi cineva in listuta?

Mariaanna, mami de Alex nazdravan

cāteva poze

Povestea nasterii lui Alex,povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Baiat frumos Alex!! Ca doar seamana cu mama lui!!E tare draguta poza cu limbile p-afara!

Nicoleta-cum e burtik??
Casuta va fi casa noastra, acolo vom locui!!

Dodo-asa-s baietii, mai incapatanti si mai voluntari!!Pupam Bogdanelu'!!

Pana acum a fost primavara in Oradea. Insa de ieri a inceput sa se raceasca.Asa ca pot spune ca a venit iarna la noi!

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venerata spune:

Buna,

N-am mai reusit deloc sa scriu zilele trecute, iar in week-end acasa nu prea am loc la calculator de...Vlad, bineinteles. Incerc acum sa recuperez.

Aida, fii tare si nu inceta sa crezi in puterea si dragostea lui Dumnezeu! Suntem alaturi de voi!

La multi ani! David![s]Mi-a placut tortul la nebunie, si Vlad inca nu l-a vazut...

Nicoleta, si Vlad are cearcane de mic. De cate ori il intreb pe dr. lui zice ca sa-l tinem mai mult la bunici (la Breaza). Intr-adevar acolo ii merge f. bine, dar in afara de perioada verii cand e in vacanta, in rest e la gradi si nici eu nu am cum sa plec mai mult din Bucuresti.

Katty, Vlad face lego de pe la 4 ani, am inceput cu unele usoare. Prima data il ajutam eu uitandu-ma in instructiuni si respectand succesiunea pasilor asa cum erau prezentati. Apoi - dupa ce il facusem de 2-3 ori - eu nu mai respectam neaparat ordinea din instructiuni, si odata am incercat sa pun o piesa inaintea altora, ca tot acolo ajung, mi-am zis eu. Bineinteles ca Vlad nu a fost de acord si mi-a zis "Nu e bine, tu nu vezi ca in prrrospect vine asta mai intai!!!!" (e putin rarait si e tare dulce!). Si mi-a dat la o parte piesa si a pus-o cand ii venea randul conform prospectului! Adica, vrea ordine, nu gluma! Acum are mai multe jocuri si daca i se amesteca din greseala piesele, el stie de la care joc e fiecare piesa. Iti dai seama ca eu nu stiu :-(. Oricum Lego e f. bun pentru logica.

Mariaana, bun venit printre mamici! Sa-ti traiasca puiutul si sa te bucuri de el. Sanatate! Sa ne spui mai multe despre nazdravanul de Alex.

Carmen, inteleg ca la tine e problema ca nu bea prea multa apa. La mine e invers, mie mi se pare ca bea prea multa, indiferent ca e vara sau nu. Sa fie si asta un semn ca ceva nu e in regula pe undeva?

O saptamana frumoasa tuturor!

Venera si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cristina, in cazul asta va invidiez si mai tare! O casa... ce vis frumos...

Nicoleta 30+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
Mariannasi Alex, bine ati venit in club, frumosilor ! Sunteti si voi pe lista, acum !
Gabi, ma bucur foarte mult de vestile voastre bune ! La cat mai multe progrese !
Sinzi, era de asteptat ca vor fi bune rezultatele de data asta.
Despre crestere, nu-ti fa griji ! Copiii au perioade bruste de crestere, nu cresc continuu. Ni s-a zis asta si la Buzias. (Hormonii de crestere sunt hiperglicemianti. Noi ii observam la fiecare perioada de crestere a Cristinei. Chiar acum avem o perioada cu glicemii mari dimineata, si nu stiu daca nu cumva chiar de la dintisorul ce creste mai nou. )
Venera, prea multa apa, sigur nu strica. "Rasfoiam" un forum despre sanatate si in majoritatea problemelor de sanatate, apa este esentiala. "Apa este viata !"
Aida, ai aflat unde se trimite poza ? La poze@desprecopii.com, cu mentiunea 2007 si o descriere.
Ce fain va distrati, cu animalutze !
Ruxij, faina petrecere a avut Bogdan ! Iar tortul....delicios de arator !
Cu ocazia asta am vazut ca Bogdan seamana tare bine cu tine !
cristina22, felicitari pentru casuta ! Un vis implinit !
Nicoleta, lasa ca, in curand, ne vei anunta si tu, ca e gata casuta ! Sanatosi sa fim, sa le putem face pe toate !
Noi ne-am ales la sfarsitul anului trecut cu un apartament de serviciu(la sotz), cu posibilitatea de a-l cumpara. Dupa 7 ani, de cand era cererea depusa, am primit si noi un apartament. Si l-am primit ca a renuntat la el, mutandu-se in alt oras, un frate de-al sotului, care lucreaza in aceeasi institutie. Dar si noi visam la o casuta...
Carmen, stii ca ma gandeam la poza voastra superba, cu fetitele in geam , la prima ninsoare, numai buna pt. "Clipe de viata 2007".
Felicitari pt. vacanta in Egipt ! Vrem pooozeee !
Cateva poze noi, avem si noi, aici.
Va doresc o zi faina in continuare si o seara si mai faina, acasa, alaturi de cei dragi !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Nina, va doresc sa achizitionati cat mai repede apartamentul! Ce fericite sunt fetele! Cat despre sansa sa avem noi casa in Brasov... tinde catre 0. Insa visam la o casuta de vacanta macar, undeva unde avem un teren intr-un satuc la poalele unei paduri... Asta se poate realiza in timp insa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Nina, Venera, multumesc de primire!Sa va bucurati de copilasi!
Am vazut pe-aici o multime de copii fumosi foc!
Ferice de voi, mamici!
O casa e visul oricarei familii!
Cred ca e vorba si de instinct, asa cum pasarile isi construiesc cuibul;orice familie isi doreste o casa,mai ales cand e vorba si de pui...

Mariaanna, mami de Alex nazdravan

cāteva poze

Povestea nasterii lui Alex,povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

In principiu este o interventie simpla , de scurta durata si perioada de recuperare minima.

sanzi si mie imi place locul in care esti si as da cu drag zapada pentru zilele insorite de acolo

anina merci mult , inca o data m-ai salvat , chiar acum merg sa o trimit

Va si va imbratisez pe toate si sa va gasesc bine si voioase la intoarcere , scuze , acum fug sa mai dau o tura prin casa sa vad ce uit .

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Aida, multa bafta!!!

Mergi la inceput