PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (73)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Buna ziua tuturor!
Mi-e cam dor de voi, pt ca nu prea mai apuc sa citesc decat pe diagonala, dar asta e... Noi suntem bine, crestem (bb Victor e maare mancacios), aseara am stabilit data botezului si am inchiriat restaurant (il facem pe 24 febr).
Daria a devenit f posesiva, in sensul ca vrea mereu cu mine. Zice "mama" de o mie de ori pe zi, vrea sa o adorm eu, sa o hranesc eu, sa ma joc eu cu ea etc. Cum ies din camera zice mama si vine repede dupa mine. Nu cred ca e geloasa pe bb, in sensul ca nu face legatura intre "absenta" mea si bb, dar e clar ca imi simte lipsa, vede ca nu mai sunt prezenta non stop langa ea si asta o deruteaza. Sper sa se obisnuiasca in timp, pt ca altfel e f greu. A lipsit mama 2 zile si a fost cumplit; nu stiu ce voi face cand va pleca... In fine, om vedea; ne organizam si poate Daria se va obisnui incet incet.
Cam atat despre noi. Va pupam toti pe toti :)

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Doniroca totusi iti faci timp sa mai scrii.Poate cu timpul; daria nu te va mai solicita atat de mult sau poate te vei obisnui cu situatia...Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

quote:
Originally posted by Piersicutze

zuzunaki super necesarulk pus de tine la capitolulk anterior.... multumesc mult
noi fructe ii dam intre 200 si 300 g pe zi... acolo scrie 120 g.
stau si ma gandesc ca totusi s-ar putea sa vreau eu sa pape copilul mai mult si el isi ia tot necesarul....
oricum sunt linistita acum
va multumesc tuturor

nico / adelapop

Eu nu am mai intrat de multa vreme pe forum asa ca te rog sa imi spui si mie link-ul de care zici aici, cu ce trebuie sa manance un copil.

Multumesc mult

Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)

http://new.photos.yahoo.com/eugeniacroitoru/album/576460762390905087

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Mai am mai scris azi de doua ori cate un mesaj lung si cand am dat send mi-a dat eroare si s-a inchis.
Noi suntem bine, vineri merg sa vizitez gradinitza de langa noi mai am inca doua pe care tre sa le vad.
Maine merg in londra la controlul fetei de 1 an la health visitor, mi-au trimis scrisoare.
Azi am implinit 18 sapt, yupii mai e putin si ajungem la jumate.
Ma tot uit pe net si la modele de rochii de mireasa sa vad ceva idei ceva modele ce s-ar potrivi cu ce vrem noi. Uitati ce am gasit pana acuma, mie imi plac toate trei, a treia ca e mai inchisa si eu nu ador in mod deosebit sa ma simt asa descoperita daca la primele doua ar fi si jachetica din aia care vine de pe umeri si e cu maneci lungi transparente ar fi perfect. Preferata lui Flo e a doua, ca e frumoasa si simpla. Eu parca inclin mai mult spre prima. Uitati aici care is modelele de care vb:
www.maggiesottero.com/dress.aspx?pageSize=64&page=2&style=AD1006" target="_blank">rochie 1
www.maggiesottero.com/dress.aspx?pageSize=64&page=0&style=JD8110" target="_blank">rochie 2
www.maggiesottero.com/dress.aspx?pageSize=64&page=5&style=J135" target="_blank">rochie 3
I-am gasit si la fata pe net o rochita superba special pt fetite mici da nu avea pret si nici nu pot sa va arat un link ca e pe un site cu flash player si nu da adresa. oirucm mai sap si poate gasesc poza sa va arat.
Cu somnul da e bine ca s-a obisnuit asa si curios sg si-a facut programul asta cand era bebe mic dormea la 11 apoi la 10 apoi la 9 si parca de pe la vreo 9 luni nu sta mai tarziu de 7, deci efectiv nu poate sta, devine super obosita si miorlaita pana da in plans in hohote.
Uff gata merg la somn ca maine de dim iar tre sa merg pana in Londra si apoi dupa amiaza vine un nene de la gaz sa faca controlul anual la centrala.
Pupici la toata livada!

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Salut!
Vroiam sa merg si eu la culcare dar trebuie sa ii spun lui Mada ca rochiile sunt absolut superbe toate trei. Parca si eu as inclina sper prima dar orice ai alege frumoase sunt toate.
Eu azi am avut o zi mai plina ca am avut niste treaba la birou si cu ocazia asta am aflat ca trebuie sa revin la munca in iulie cand face fii-mea 2 ani si nu cand se implinesc 2 ani de cand am intreat in CIC. Deci trebuie sa gasesc destul de repede pe cineva cu care sa o las. Stiu ca mai sunt 6 luni pana atunci dar avand in vedere ca ea e asa legata de mine cred ca va trebui sa vina o perioada de cateva luni cat sunt si eu acasa ca sa o obisnuiesca cu ea. Offf...
Babee legat de masuratori si mie mi-au spus ca bebe o sa aiba peste 3,5 kile si ea a avut 3,140 kg. Deci cu masuratorile nu e chiar asa de clara treaba. Cat priveste operatia lui Philip, stai linistita si nu iti face griji, o sa treaca cu bine.

Noapte buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Mada mie a doua mi-a placut mai mult, desi sunt toate frumoase .

Genie o sa vedem cat va avea, nu e asta grija mea oricum

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

I-a placut lui Cristi la inot! Chiar foarte mult, la sfarsit s-a vaicarit ca mai vrea si de-abia asteapta sa mergem data viitoare.

Monica, cred si eu ca s-a speriat bietul micut cand a vazut doctorii. Ce avea la ochi? Si lui Radu ii place la baita, dar, de data asta doar a asistat cu mine de pe marginea bazinului. Nu erau copii atat de mici in bazin, cei mai mici erau in jurul varstei lui Cristi. :-)
Babee, am inteles cum e cu operatia. La Cristi la gradinita nu s-a organizat niciun curs de inot, ca l-as fi dat de atunci. Eu am tot zis ca-l duc la inot, am tot amanat din diverse motive, dar acum, cand am primit hartiuta de la scoala, am zis ca nu mai ratez ocazia. :-)
Doniro, cat mai sta mama ta?
Mada, cel mai mult imi place a doua rochie. :-)

Larissa, hehehe, cum sa stea fiecare pe topicurile care-l privesc? Cauta prin arhiva subiecte pe teme religioase si minuneaza-te. Sa fi vazut ce s-a intamplat acum 2-3 ani pe un topic al musulmancelor!!! Plus multe alte certuri (f. urate) intre crestini. Citeste si apoi n-o sa te mai mire nimic.

Claudia , Cristi (16.12.2002) si Radu (5.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Legat de masuratori, ca vb voi fetelor am fost saptamana trecuta la echo de trim.3 si zicea ca bebelina e mai mica cu o saptamana,lichid sub medie si binenteles s-a intors spre iesire, ca a doua zi la control la ginecoloaga sa imi zica ca e mai mare cu o saptamana ,lichid suficient, asa ca pe cine sa mai crezi?
Din cate am inteles ei estimeaza greutatea bebelului dupa circumferinta abdominala si daca bebe e mai suplu la mijlocel si mai lungan iese ca e mai slabut la kilograme dar se pot insela.
La Alex cu o zi inainte sa nasc la echo in spital mi-au spus ca are 2,9 kg si a doua zi a avut 3,6 kg nu cred ca s-a ingrasat peste noapte!
Oricum m-a chemat la control peste 2 saptamani adica daca am fost saptamana trecuta a mai ramas una adica in saptamana 38.
Azi m-a vazut si doctora de familie ca am facut vaccinul antitetanos si m-a speriat ca burta s-a lasat deja si m-a pipait pe acolo si a zis ca bebe nu mai are capul mobil ca acum o saptamana si ca s-a angajat deja pe canal spre iesire, asa ca am venit cam de acolo si maine sa termin si eu bagajul de spital ca cine stie.
A..mi-a dat si trimitere catre Polizu ca ea zicea ca nu ma apuca saptamana viitoare .
Ce sa zic eu parca as mai astepta nintel da' parca vad ca ma apuca iar saptamana 42 ca la Alex !

Doniro cred ca esti totusi norocoasa ca primul copil este fata ca e mai linistita da eu ma si vad alergand dupa Alex care este nazdravan cu bebe de gat !
A si cum procedati cu dormitul, cu amandoi in aceasi camera?
Eu nu stiu cum o sa fac ca Alex inca se trezeste de cateva ori pe noapte sa bea ceai cred si ii mai amorteste si manuta de la gips poate, asa ca sa ii pun pe amandoi in aceasi camera cred ca ar fi un circ total.

M_florutza bine ai revenit si de la tine astept ceva impresii despre cum e cu primul nascut baiat si al doilea fetita ca parca asa am inteles ca e sau nu?

Gata ma duc la culcare ca somn am dar am zis sa apuc sa scriu si eu acum ca ziua nu ma lasa Alex ca avem program de alergari ca deschide toate usile de prin casa si fac ture dupa el!

emilia cu Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

AMR 26 de zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Mada mie imi place rochia cu numarul 3. Toate sunt deosebite dar 3 e pe sufletul meu.

Babee iti tin pumnii cu operatia sa fie bine si sa scapati rapid. Legat de masuratori mie inainte de cezariana mi-au spus ca Alexei are 3370 gr si a avut la nastere 3375 deci se mai fac si masuratori corecte.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Neata fetele,

Mada mie imi place rochia nr 1. Acum trebuie sa te gandesti si la una, care sa te avantajeze. Cand faceti nunta, vor veni si ai tai?
Tot vreau sa te intreb, cum ti s-a parut in Romania? Care a fost impactul, mai ales cu preturile si lumea?

Babee sper sa treceti cu bine peste operatie. Sa fie usoara. Legat de masuratori, mie la Alex mi-au zis ca are 2.800 la ultima masuratoare si a avut 3 in cap.

Emilia chiar ma gandeam ce mai faci. Esti pe ultima suta. Tinem pumnii.

Doniro sper sa primesti ajutor de la mama ta cat mai mult.

Noi am fost aseara la petrecere, prietena lui pici a implinit un an. Pun poze mai tarziu.

va pup

Sabina mamica Alexandrei

http://s249.photobucket.com/albums/gg240/Sabana_2008/

Mergi la inceput