PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (73)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

map, sa stii ca merg doar cu piticul la carnaval organizat de Krabbelgruppe.
babee, bafta sa-l opereze pe Philip cand va convine voua sa poata sta tati cu el in spital.
mada, sunt frumoase rochiile dar uite poate te mai inspiri de aici daca nu te-ai decis inca.
Va pup si ma apuc de calcat

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">decembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Babee bafta multa la operatie!!!
Sabina .
Mada mie tot rochia nr.3 imi place ca drept sa iti spun seamana cu rochia de mireasa pe care am avut-o eu.

Doamna C pe unde o fii ca vad ca lipseste nemotivat sau am ramas eu in urma cu condica ?

emilia cu Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

AMR 26 de zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_floruta spune:

Buna tuturor,nu pot sa va raspund la toate ,desi mi-as dori,dar am sa va povestesc in mare cum e...mai ales pt cele ce se pregatesc de al doilea
La mine fu asa...ne-am chinuit sa-l avem pe primul vreo 7 luni si a venit intr-un final,apoi cand avea el 4 luni si eu alaptam exclusiv,am ramas cu Stefi...dar in ziua de Craciun cand am aflat vestea cea mare, a fost un cadou minunat,desi eram speriati putin.Apoi lunile au trecut,a fost o sarcina relativ usoara si o nastere la fel,totul a durat 2 ore,cu tot cu travaliu.
Am venit acasa unde pt o luna m-a ajutat mama si apoi mi-am angajat o studenta pt Andrei,sa-l scoata afara,sa se joace cu el...cateva ore pe zi.
Desi am ajutor cu Andrei,tot singura le fac pe toate si nu pot zice ca nu ma descurc.Singurele lucruri care imi lipsesc,cum am mai zis,sunt iesirile,prietenii...dar astea or sa vina cand vor creste ei un pic.
Cu baita ma descurc bine acum,mi-am facut un program,intr-o zi el,intr-o zi ea.Trebuie sa te organizezi putin si totul devine mai usor.La inceput era cam haos,ca nu stiam in ce ordine sa le fac,mai ales ca eram rupta de somn cu alaptatul noaptea,dar din luna a treia s-a reglat cu somnul si totul a devenit mai usor.
Am sa intru sa va mai povestesc,pe episoade,ca altfel nu se poate...
Daca aveti intrebari,va rog sa indrazniti,am sa va raspund cand imi permite timpul

Mergi la inceput

M_floruta pentru lamuriri.

Da' cu dormitul cum v-ati organizat?

Cu Doamna C m-am lamurit scrie pe mess ca e la masaj, se respecta draga!

poze cu noi

AMR 26 de zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Emilia, cu dormitul e simplu la noi: Daria doarme in camera ei, singura (in patutul ei), iar bb2 doarme in patutul lui in camera noastra (chiar langa patul meu, deci imediat ce incepe sa scanceasca il iau de acolo). Pana acum chiar nu au fost probleme, pt ca Daria doarme bine si bb2 nu plange, doar scanceste cand ii e foame. Sa vedem pe viitor.
Mama mai sta la noi o perioada, nu stiu exact cat. Mai pleaca 2 zile, mai vine 3 si tot asa... Oricum ma gandeam eu ca si daca va pleca, o voi ruga pe soacra-mea sa vina sa imi faca de mancare; cu restul ma descurc, dar mancarea e problema. Nu o voi lasa sa se ocupe de nici un copil pt ca nu e in stare, dar o mancare pot sa o las sa imi faca...
Mada, mie imi place a doua rochie :)

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Luni am obtinut programare la spital sa il consulte si apoi sa stabilim data operatiei.As lasa-o dupa ziua lui ca merita si el sa se distreze de aniversare.
Mi-a fost tare rau noaptea trecuta, m-au durut picioarele ingrozitor.Mai nou pot dormi dar ma doare ceva.M-am defectat rau.Acum dimi am recuperat orele nedormite si ma simt mai bine.

M.Floruta bun revenit si felicitari pentru copilasi.

Nicolica eu am scapat de calcat ca mamei ii place si eu stau si ma uit.Oricum a trebuit sa ii fac program:asta azi, asta maine ca altfel ne impiedicam si iese urat

Doniro bine ca sunteti bine si vei vedea ca va veti descurca.Eu sincera sa fiu de-abia astept sa nasc si apoi sa ii pot zice mami du-te acasa, noua cel mai bine ne e singuri

She sa stii ca si lui Phillip ii place la bazin, si de-abia astept sa mearga si el la ceva organizat.Astept grupa de la gradi ca sigur ii va placea si mai mult cu ei.Radu nu poate face nici un fel de gimnastica in apa?Daca tot mergi cu Cristi poate profita si Radu

Miruna, Sabina la mine marti a fost ultima eco si ultimul consult, pana la nastere nimic.Daca Doamne feri e ceva fug la spital, fac tuseu si CTg dar eco gata.Asta e sistemul, m-am obisnuit.

Emilia si la tine mai e putin, sa fiti sanatosi si sa fie bine!

Buli cucuuuu

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Babee multumim la fel !
Doniro bine de tine cu mama a mea alearga dupa soramea cu mancarea ca doar are 28 de ani deeee....a zis ca nu poate sa stea aici ca are si ea casa ei si fac mizerie soramea si tata daca nu e ea si nu are cine sa faca curatenie. Frectie ca si tata face de toate.

Cine ma invata si pe mine cum sa fac sa il dezvat sa se mai trezesca noaptea ca sa il mut in camera lui, mai greu ca sare din pat dar sper cu un babyphone sa rezolv si il mut si pe taicasu cu el daca e cazul!

Al meu zice ca eu l-am invatat sa se scoale noaptea ca sar imediat cand se trezeste cu ceai si el stie si de aia miorlaie.
Zice sa il las in pace sa scancesca si sa adoarma singur asta daca nu ii vine ideea sa sara din pat.

poze cu noi

AMR 26 de zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

quote:
Originally posted by eugcem

quote:
Originally posted by Piersicutze

zuzunaki super necesarulk pus de tine la capitolulk anterior.... multumesc mult
noi fructe ii dam intre 200 si 300 g pe zi... acolo scrie 120 g.
stau si ma gandesc ca totusi s-ar putea sa vreau eu sa pape copilul mai mult si el isi ia tot necesarul....
oricum sunt linistita acum
va multumesc tuturor

nico / adelapop

Eu nu am mai intrat de multa vreme pe forum asa ca te rog sa imi spui si mie link-ul de care zici aici, cu ce trebuie sa manance un copil.

Multumesc mult

Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)

http://new.photos.yahoo.com/eugeniacroitoru/album/576460762390905087

Necesarul nutritional pt un copilas de 2-3 ani:

-lapte si produse lactate:300ml/zi(100 ml lapte echivaleaza cu 20 g cascaval sau 100 giaurt);
-carne sau produse din carne:50g/zi sau 100 g 1-2x/saptamana;
-peste:70g 1-2x/saptamana;
-oua:1-2buc/saptamana;
-unt sau ulei:15 g/zi;
-paine sau müsli:120g/zi;
-cartofi,orez sau cereale intergrale:100g/zi;
-legume:120g/zi;
-fructe:120g/zi;
-lichide:600-700ml/zi;
-prajituri(dulciuri):maxim 30g/zi;
-zahar:maxim 20gr/zi;

Necesarul de calorii :1100kcal/zi.

Mama zmeutilor Ali (30 oct 2000) & Nour (07 iul 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Scuze, trebuia sa intru cu o forma de salut, dar sunt cu o vitezaaaa...

Anasia pe unde esti? Am nevoie de tine...

Muuh te rog din suflet daca ai colajul final al piersicutelor sa il trimiti la mamiciiulaug2006@yahoo.com. Am vrut sa fie o surpriza, dar se pare ca nu am cum ..

emiliapop 26 zile ..Doamne ajuta!

deniro ma bucur de fiecare data cand iti citesc postarile si BB-ii sunt cuminti. Tine-o tot asa!

m_floruta pe data ai nascut fetita (sa completam la listute )?

Mama zmeutilor Ali (30 oct 2000) & Nour (07 iul 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Gata am pus si pozele de la petrecerea de aseara.

http://s249.photobucket.com/albums/gg240/Sabana_2008/

Sabina mamica Alexandrei

http://s249.photobucket.com/albums/gg240/Sabana_2008/

Mergi la inceput