PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (73)
Raspunsuri - Pagina 6
MissJJ spune:
Buna fetele!
Mama denaturata ce sunt azi nu am auzit ceasul fiicamea seamana cu mine si a dormit si ea ca si mine ca o valiza in gara si am ratat controlul de 1 an, bine ignorand faptul ca fiicamea face un an juamte luna viitoare.
Tre sa sun sa reprogramez.
Genie, Gabriela, Claudia, Miruna, Sabina, Emilia, Nicolica, Roxana ms de pareri si Nicolica ms de site.
Nicolica nu m-am hotarat normal mai am pana in 2009 in vara timp sa vad ce apare si etc. Pana acuma din cate am vazut pe net astea mi-au placut ca modele. Bine ca asa sunt multe din alea stil printesa care imi plac dar care nu se potrivesc la cum va fi nunta si atunci tre sa ma orientez spre altceva. Oricum tre sa le si probez vb Sabinei dar sap pe net dupa idei etc ca pana la urma am sa gasesc si rochia aia perfecta.
Sabina despre Romania, impresii:
1. Primul impact a very non baby friendly country.
2. Preturile la haine de copii etc f mari raportand si la calitate. Putine modele si nu neaparat faine.
3. Preturile in rest spre ex la restaurant acceptabile pt noi, cu salariul din ro nu imi permiteam sa pap la restaurant.
4. Traficul ingrozitor, nici o ordine, nici un bun simt nimic.
5. Trotuarele super inalte imposibil de mers lejer cu un carut, nu mai vb masinile parcate pr trotuar si eu sa trebuiasca sa ies pe strada cu carutul.
6. Fiind iarna si zapada nici un trotuar curatat nimic, iti rup gatul linistit nu mai vb ca nu poti impinge carutul.
7. Lumea total necivilizata nu exista multumesc , va rog, scuzati si din astea. Nu mai zis de usi inchise in nas cand eu eram cu copilul in brate si din astea.
8. In rest nimic schimbat in bine sa zic avem magazine mall-uri si etc garla dar lume cu bun simt nema, angajatii din magazine super nesimtiti, vanzatoarele vesnic sictirite, dar degeaba ne luam armani si gucci ca stam cu gunoiul sub nas si gropile cat china si zapada gramada in fata casei da nu iese nimeni sa curete asteapta sa vina statul sa fac sau vecinul daca se poate.
Deci overall glad to ce back to uk.
Sper ca nu s-a suparat nimeni pe mine, asta e parerea mea personala.
Nu mai zic de Florin care s-a crizat efectiv saracul dupa 6 ani lipsa din ro. A fost total dezamagit eu am incercat sa ii zic, el saracul spera sa fie altfel, a avut o experienta extrem de neplacuta cu romania.
Nu mai zic ca am fost la mormantul mamei lui si nu stiam exact unde e si a trebuit sa ne certam cu nenea ala cu registrele ca sa se deranjeze sa se uite in ele sa vada unde este. Ca cica vai ma puneti sa scot toate registrele, aahhh sorry da pt ce primesti bani? Nu asta e job-ul?
Na ce sa zic ne-am bucurat ca suntem inapoi in uk, amandoi.
Poate ne-am obisnuit noi prea mult aici sau mai stiu eu ce dar na nu stiu lumea o sa zica ca sunte cu nasul pe sus ca etc da eu zic ca putin bun simt goes a long way.
Da na toate opiniile exprimate in acest mesaj sunt opinii proprii.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
zuzunaki spune:
Sunt f fericita si vroiam sa impartasesc si cu voi bucuria mea:azi am avut primul dialog cu Sofia(copiii mei vb numai greaca momentan,Bubu si putin germana):
Sofia,in patutul ei,aruncase suzeta jos:-Suzeta,suzeta!
Eu:-unde e suzeta Sofia?
Ea:-Jos
Stiu ca nu e mare lucru,dar acum cateva zile a facut si prima ei propozitie,simpla evident,spunand-mi "am papat supita".
Nu am numarat cate cuvinte are in vocabular,dar vorbeste destul de bine,se face inteleasa.Ma entuziasmez si eu,ca orice mamica.Si Bubu a vorbit destul de devreme,tot inainte de 2 ani.Dar ea l-a luat
Mada,
iti datorez scuze ca nu te-am contactat cand am venit in Londra.Stiu inca ca nu erai bine in perioada aia,vomai si aveai greturi.Nu am vrut sa deranjez.Mie imi place mult rochia 3,e minunata.la nunta eu am purtat o rochie Demetrios,uite o poza aici.parola pt album e :nicole
Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu
STUTTGART CAMPIOANA!!!
Ioana5255 spune:
Zuzunaki cred ca trebuie sa fii super fericita. E normal sa te bucuri pentru orice progres de al copiilor tai. Tu esti grecoaica?
Sabina mamica Alexandrei
http://s249.photobucket.com/albums/gg240/Sabana_2008/
julax spune:
Aseara alex a tusit foarte putin,noaptea a acam marait,iar dimineata am hotarat sa mergem la medic poate scapam fara mare lucru.Visam.Are rosu in gat destul de rau cica si i-a dat ceclodyne si eurespal.Am intrebat daca nu se poate fara antibiotic si a zis ca se poate agrava si ca sa fim siguri...Nu mai exista medici in Romania care sa nu dea antibiotic la te miri ce?O fi o raceala,dar Alex mananca relativ bine,nu ii curgenasul,a inceput sa tuseasca un pic mai ciudat dar mi se pareaiurea sa o iau din priam cu antibiotic.in acelasi timp nu imi permit sa nu ii dau,ca ,deh cica medicii au habar.in fine...doamne fereste de mai rau.
Mada si mie imi place a doua rochia.a treia de asemenea mi se pare frumoasa si te-ar putea avantaja daca ai fi nemultumita de eventualele kg in plus.Poate nu va fi cazul totusi,dar trebuie luat in calcul si asta.
zuzunaki,ce frumos ca dialoghezi cu Sofia.pentru asta si trimite si pe la noi cheita sa deschida guritza lui Alex ca el nu zice mare lucru,decat in limba lui(inafara de mama,tata,papa,nana etc),oricum nu poate fi vorba de o conversatie ca la voi.imi arata mai mult ce vrea ,intelege ce ii spun,dar nu-*si da drumul la vorba.Mai asteptam,dar sunt cam nerabdatoare
Am vazut si pozele de la nunta, ca ai fost frumoasa
Sabina,frumoase poze,cred ca v-ati distrat
mfloruta,bine ca ai reusit sa te organiezi.E foarte important
Babee,mai e putin.RezistaIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
eugcem spune:
Norocuta, multumesc pentru lista cu alimentatia
Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/eugeniacroitoru/album/576460762390905087
map spune:
Salutic la mamicute,
si eu sunt azi tare bucuroasa pentru ca Robert a vrut sa doarma d ela inceput in patul lui. Cu mine langa el dar nu conteaza, nu mai refuza patul
Hihi zuzu, eu de vb trebuie sa mai astept mult si bine pana sa ma bucur. Robert stie si el sa arate care-i sus si unde-i jos, si parca inceearca sa le spune cumva dar nu prea intelegi. De vb spune sis-si (ti-ti), coco (ciocolata), nein (stie doar pe germana sa spuna nu), striga la tatal lui toata ziua si in rest indruga pe limba lui vrute si nevrute. Miam-miam inseamna papa sau apa. Mai nou are in repertoriu: "cot-cot-cot-cot" si "tica-tica-tica-tica". Noi comunicam prin semne abia, de propozitii nu tiu cand are sa vina vremea Stie cum fac cateva animale, in carti stie sa arate mai multe decat stie cum fac Iar la locul obiectlor in casa este expert, ii place sa puna la loc capace de cratiti, este super fericit cand ii solicit ajutorul La vorba suntem mai inceti, spun unii ca asa-s baiatii dar eu nu cred ca-i o regula.
Mada toate rochilele is faine. Eu daca faceati nunta cand erai gravida ti-o sugeram pe nr trei, de fapt cred ca aceea-mi place cel mai tare iar pentru graviduta cred ca era mai potrivita
Claudia Robert s-a nascut cu o tenoza, canalul dintre nasuc si ochisor infundat. Initial era la ambii ochisori apoi a trecut la unul dar la unul a ramas. Am horatt sa asteptam pana la un an sa vedem poate trece de la sine (asa este procedura) dar inainte de-a face un an s-a instalat o infectie la ochi care. nu trecea nici cu antibiotic local destul de puternic (parea ca trece dar revenea). Asa ca martea am fost cu el la spital si am hotarat sa-l operam a dpua ti miercuri. Si bine am facut ca am mers la 7.30 la clinica si la 16 eram deja acasa. Cum au trecut acele ore nu vreau sa-mi amintesc dar de atunci ochisorul este perfect sanatos, operatia a fost din fericire reusita (ca se poate intampla sa dea gres si sa fie nevoie s-o repeti).
Radu este prea mic oricum de curs de inot, ca ei asa dau din aripioare ca numai de inot nu ar sta
Gabriela centura asta-i numai asa peste burta cumva nu-i ca un chilot. Era si varianta ca un chilot dar am optat pentru celalalt model. Am fost sa iau una mai mare ca luasem marimea M care merge de la 90 la 110 cm si am venit ieri acasa, m-am masurat si am deja 97 de cm pe burta. Dupa ce am comandat L (de la 100 la 120 de cm) am gasit carnetul unde am notate dimensiunile de cand era insarcinata cu Robert si am vazut ca am avut maxim 106 cm asa ca M era super OK Numai ca dupa parerea mea la Robert burta era mult mai mica in saptamana 16 decat este acum. Eu aici la nemti port marimea M de fapt dar cred ca la masura burti este altfel. Mintenasi ajung la 100 de cm si eu de fapt vreau centura pentru cand o sa fie burta ditamai, acum merge si fara.
Monica 15+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii
Craciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
iulenca spune:
Oau Zuzunaki sunteti super tari. Un pupic mare pt Sonia cea vorbareata.
Mariuk e ea desteapta manca-o-ar mama si intelege tot da de vorbit nu da semne ca ar fi asa precoce. Vorbeste f mult da aproape nimik inteligibil. Se descurca f bine prin semne si cu "iete, iete". Asa ca noi acu suntem inca la faza de comunicare non-verbala desi in jurul ei se vorbeste f mult si buni ii povesteste verzi si uscate all day long. Eu cica la varsta ei vb mai mult. Oricum noua de-abia acum au inceput sa ne creasca dintisorii asa mai serios si vad ca poate articula anumite sunete mai bine ca pana acu cu cei 4 dintisori si cu strungareatza ii ieseau numai sunete suierate. Asa am invatzat eu la scoala ca si dintii au un rol f important in vorbire. Deci sa va tineti cand ne-or creste mai multi dinti ce povesti o sa spunem.
MARIUKU PUI DE IULENKA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png
www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">MARIA THEODORA
Babee spune:
Zuzunaki ce dulci sunt.Ai mei nu sunt asa vorbareti, nu ma mosteneste nimeni.
I-am pus si eu la nani, Phillip si Rebecca fata in fata.S-au luat de maini si isi zambeau.Iarasi m-am topit si i-am pupat pe amandoi, la care Phillip:si lui bebe nu ii dam pupu?
Deja ma suna amice sa ma intrebe daca am nascut.Nu ma intreaba nimeni ce fac ci daca am nascut ca e mai important
Sabina ce dulce e Alexandra, are niste ochi superbi si e dragalasa tare cu zulufeii blonzi.
Map uite ca incet incet se invata baiatul in patut, va fi bine in timp.
Mada asta este realitatea, voi ati fost un timp scurt si ati plecat, altii se lovesc de ea zilnic
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca
anasia spune:
norocuta, aici suntcolajul este pe prima pagina, in albumul piersicutelor;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica
Babee spune:
Ramasesem restanta.
Ioana81 la mmulti ani frumosi si sanatosi.
Iulenca felicitari pentru kilogramele pierdute si la cat mai multe .Stiu ce bine e sa te simti "usurata" de "povara"..
Si Rebecca zice multe de genul: aaa uuu eeee si alte vocale si onomatopee.Dar intelegem totusi ce vrea, iar daca e pusa sa aduca diferite obiecte reactioneaza imediat.Ceea ce inseamna ca le stie, asteptam si cuvintele ca nu ramane mutulica
Zuzunaki ce nunta frumoasa
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca