PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (73)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetelor,

Hai ca am intrat si eu la o buna!

Am fost cu piticul la dr. sa-l vada, ca nu mai fusesem de o luna si trebuie sa-i facem si vaccinul antivaricela. Azi l-am cumparat si peste 2 saptamani o sa-l faca. Piticul meu e bine acum, a luat intr-o luna un kg si ceva si a mai crescut ceva, acum are 10,700 kg si 85 cm.

Vad ca ati fost harnicute aseara si azi dimineata! Mai citesc ce ati scris si revin.

Pupici,

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Mady,Emilia,Iulenca,Cristinapentru felicitar.
Mady fac cinste sa se prinda si la voi
fac si eu curatenie chiar si cu a;ex prin preajma.Lui ii place sa sterga praful asa ca ii dau o carpa si e ok.ii place zgomotul aspiratorului si se uita cum fac,taticul lui in wd e cu aspiratul si mopul ,in rest nu prea e pe acasa,dar nici nu comenteaza.ar fi culmea sa nu-i convina ce si cum fac.
am fost cu Alex la control si ne-a dat augmentinAsta e.are bronsiolita.O sa ne facem noi bine curand...Numai bine tuturor!Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Mady,Emilia,Iulenca,Cristina,ati inteles voi...felicitari nu felicitar!
si chiar asa cristina,care ata?Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Banuiesc ca se refera la ata de la Cezariana. La mine la o saptamana de la operatie mi-a iesit un colt de ata si am sunat-o pe dr disperata, ea mi-a zis sa trag de ea. Mie mi se parea horror, asa ca a zis sa trec pe la cabinet. Intre timp mi-am facut curaj si am tras eu de ea. Si cam asta a fost.

Sabina mamica Alexandrei

http://s249.photobucket.com/albums/gg240/Sabana_2008/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Sabina:da, asa e..e vorba de ata de la cezariana!Nu aia de la suprafata ..ca aia mi-a scos-o la 7 zila parca..eu vorbesc de ata din interior care eu stiam ca e absorbabila...si cand colo de cateva luni tot elimin..bucatele, bucatele!!O fi normal?!!I-am aratat-o dr. care m-a operat si a bombanit ceva pe-acolo...apoi a schimbat repede subiectul!!
Am tot stat si m-am gandit..poate de-aia ma simt rau..de-aia ma doare burta...o fi facut ceva complicatii pe-acolo..si e mai rau ca e cu colon cu tot durerea!!
In fine..pupici..iesim un pic pe-afara!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

quote:
Originally posted by crissa71

Sabina:da, asa e..e vorba de ata de la cezariana!Nu aia de la suprafata ..ca aia mi-a scos-o la 7 zila parca..eu vorbesc de ata din interior care eu stiam ca e absorbabila...si cand colo de cateva luni tot elimin..bucatele, bucatele!!O fi normal?!!I-am aratat-o dr. care m-a operat si a bombanit ceva pe-acolo...apoi a schimbat repede subiectul!!
Am tot stat si m-am gandit..poate de-aia ma simt rau..de-aia ma doare burta...o fi facut ceva complicatii pe-acolo..si e mai rau ca e cu colon cu tot durerea!!
In fine..pupici..iesim un pic pe-afara!!

Cristina si Ciprian(11.07.2006)

La mine s-a dus in saptamanile de dupa operatie. Rapid si fara incidente.

Mama zmeutilor Ali (30 oct 2000) & Nour (07 iul 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

crissa,
parerea mea e sa consulti imediat un medic.Si nu pe acela care ti-a bombanit.Nu e joaca,ata de care vorbesti se absoarbe singura.

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

STUTTGART CAMPIOANA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Crissa si eu as zice la fel. Fa-ti macar o radiografie. Eu nu am mai auzit de asa ceva. Se eleimina ata de la suprafata, de fapt din cate am inteles capetele, restul este absorbabila.

Sabina mamica Alexandrei

http://s249.photobucket.com/albums/gg240/Sabana_2008/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

ginaaaa esti o scumpa, sa stii ca eu am trecut peste pentru ca de felul meu sunt foarte optimista si iertatoare, numai ca ea pastreaza o doza de venin si are grija sa arunce de fiecare data cand ma vede
ciudat este ca la telefon cand vorbim e super ok.....
si eu sper sa II treaca ei

quote:
Originally posted by gina_butnaru

quote:
Originally posted by Piersicutze

gina pai anul asta de sarbatori am descoperit si eu ca am soacra
pana acum nici nu o simteai...dulce si diplomata..
a fost destul de socant pt mine si fff trist
asta e!!! se pare ca exista in toate
nico/adelapop

Imi pare tare rau sa aud asa ceva. Si la mine tot asa e soacra, adica "dulce si diplomata", dar am mai avut si noi mici chestiute pe care am incercat sa le trec cu vederea. Bine ca a mea nu sta in Bucuresti, e la Slobozia si ne vedem din joi in pasti, ca ea nu prea vine la noi, decat foarte rar.

Pupici multi si sper sa treci peste asta!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Livada noastra - nr.74

Mergi la inceput