PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (73)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Pup fetele!

Martta ma bucur ca esti fericita! Sa fie intr-un ceas bun!
Babee si Emilia hang in there, mai aveti putin si o sa va tineti bebeii in brate! Emilia ma bucur ca a scapat Alex de gips. Ce nume frumos ati ales pentru bebelina!

Sabina legat de curatenie : Noi avem program cam o data pe saptamana si atunci la insitentele mele sotul meu ma ajuta. Asa de calcat, calc eu in timpul saptamanii cu fii-mea dupa mine prin casa. Si ea vrea sa dea cu aspiratorul sau cu mopul dar ii dau un servetel si ii spun sa steraga masa, asta ii place tare mult. Asa o tin ocupata o vreme.

Gagici am citit ce zicea Gina cu medicul, voi mergeti tot o data pe luna cu copilul la control de rutina? Ca eu stiam ca dupa un an nu se mai fac atat de amnuntite controalele? Eu nu am mai dus-o pe fii-mea la pediatru din noiembrie si acum ma gandesc ca poate am gresit. Mai e vreuna ca mine?

Eu nu i-am mai dat vigantol de pe la 1 an pentru ca pediatra zicea ca se inchisese fontanela prea repede. Voi le mai dati vigantol? Cateodata mi se pare ca are burtica prea umflatica dar e si in legatura cu cat a mancat in ziua respectiva. Cred ca e si paranoia devina.

Ma duc sa ma intind si eu putin ca azi noapte s-a trezit de nenumarate ori pentru ca o pierduse pe nani, adica pe suzi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Fetelor, n-am avut timp, recunosc sa citesc prea multe, dar maine o sa-mi fac.

Acum in 10 min. o sa plec.

Genie, noua ne-a zis dr. lui sa mergem lunar cand era mic, apoi cand l-am dus la cresa nu ne-am mai dus, pe urma iar s-a imbolnavit si a trebuit sa reluam iar controalele periodice. Acum e bine, dar trebuia sa ne zica ce vaccin sa mai facem. O sa-i faca variorix sau ceva de genul asta, anti-varicela, care nu e obligatoriu, dar pentru ca e la cresa, se poate imbolnavi. Mai mult de asta ne-am dus. Daca Toni e bine, nu stiu daca are rost sa te duci cu ea mereu la dr. Daca ai mai citit inainte, eu v-am mai povestit ca al meu a tot fost bolnav de cand e la cresa: enterocolite, raceli si pe rand si combinate. Asa ca trebuia sa ne ducem vrand-nevrand.

Pupici si sanatate voua si piersicutelor. O sa revin maine. Promit sa citesc si din urma.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput