PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (73)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Julax felicitari mamico si sarcina usoara!

Cristinica vazut pozele, ce frumos si Lucu ce mare s-a facut cum sta el acolo la masuta si se joaca, ma gandesc sa ii iau si eu la al meu masuta si scaune de pici asa ca de unde ai facut achizitia?

Deniro multumesc de intrebare ,am raspuns in mesajul anterior in rest eu ma tem tare de al meu cu crizele de gelozie ca eu efectiv sunt tot timpul langa el si mai nou ma ia de mana si ma trage sa il ridic la geam, sa il scot afara, eu si la toaleta ma duc cu el dupa mine asa ca nu stiu ce o sa faca el in timp ce eu alaptez , ca el vrea tot timpul atentia mea.
La mine cred ca o sa fie si mai si ca al meu se scoala noaptea de 3-4 ori sa bea ceai, lapte si eu dimineata sunt chiauna abia ma tin pe picioare imi trebuie ceva timp sa imi revin.
Despre alaptat ce sa zic eu cred ca e mai bine sa ii dai sa suga adica ma gandesc ce as face eu ca nu as avea timp de spalat, sterilizat bibe...dar tu faci cum simti tu ca e mai bine pentru tine si bebe.

Nicolica foarte reusit costumasul, felicitari!

Norocutza multumim mult pentru munca depusa ,foarte reusita pagina piersicutzelor!

Gina si de la noi!!!

Si eu ma gandesc pe cine sa sun ca nu am nici un numar de telefon daca ma apuca nascarea ca sotul o sa fie dupa mine pe acolo si Alex la mama asa ca pe forum o sa intru abia dupa ce o sa vin acasa.

emilia cu Anastasia Eveline si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

AMR 20 de zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Neata la gagici
Sabina, noi avem femeia care ne face curatenie, dar sotul ma ajuta mult daca e cazul in wd sa ne apucam de debarale sa facem ordine si curatenie, sa modifice, sa repare, chiar sa dea cu aspiratorul, ca in casa cu copil mic faci curat mai des< Luca e numai pe jos, se intinde pe covor, parket si cu fata si cu toate.
Asta vroiam sa-ti spun, ca din pacate daca doamna ma-sa asa l-a invatat e cam greu sa il dezveti acum. Al meu sotz de ex avea in grija camera lui de mic, isi facea acolo curat singur.
Emilia, pup fata pe burtica mare! Masuta si scaunelul le-am primit de la fini, de Craciun, i le-au luat din Ikea si tare imi plac si mie. Sa stii ca se ia cu joaca acolo, mosmondeste la carti si puzzle, masinute si tot arsenalul lui de acolo.
Babee, tin pumnii si pup fata. Am un gol in stomac asa cand va stiu ca tre sa livrati acush acush tu si emilia...
Anasia, un pup mare si apasat la fete!

Dragele mele, plimbareti cum v-am obisnuit, sambata plecam la Sinaia la ai mei, deoarece a nins continuu de 3 zile si nu putem rata ocazia de a mai baga un schi O sa stam acolo o saptamana, asa ca pup cele doua burticoase care cred ca nasc pana venim noi si pe toata gasca de asemeni.
Pana sambata, insa, ne mai auzim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Neata tot in formula 2 in 1

Emilia asa te inteleeeeeeeeeegOm fi cumva insarcinate?Lasa ca trec toate apoiVideointerfon bun au cei de la Avent(da o cautare, daca nu iti arat eu, e undeva la 140 euro).

Sabina orice invat are si un dezvat, totul depinde de om.Sotul meu nu facea nimic acasa, eu de multe ori am spus ca el s-a format traind singur.Fara sa il laud ca e al meu, dar tare mult i-a placut sa aibe casa curata ,cu ordinea e asa si-asa-bine ca-s eu tipicara.Si noi am fost de acord sa ne impartim sarcinile, am avut pe cineva ce ne-a facut curat si calca atunci cand eram insarcinata cu Phillip dar nu ne-a placut.Ce facem noi ni se pare ok, si intr-o casnicie mi se pare normal ca sotii sa se ajute.Daca sotul tau nu vrea si nu vrea, asta e.Phillip ma ajuta si el, ii place sa dea cu aspiratorul si sa stearga canapelele.Da-i si Alexandrei ceva in manuta sa faca si ea, ai sa vezi ca ii va placea.

Doamna C distractie faina, e si pacat daca tot e zapada sa nu profitati.Sta si Lucu la aer curat, voi va simtiti bine, de ce nu?

Anasia mai putin si gata-la noi.

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Buna dimineata livada,

Babee, emiliapop pe cuvat ca am eu emotii cand ma gandesc ca veti tine in brate o minune mica...atat de curand.
Suntem aici numai sa ne ziceti cand sa dam drumul la dansul majoretelor .

Babee multa sanatate lui Philip! Am ras ieri cu pofta de ce a comentat legat dse vizita la doctor. E presanta problema. Fie ca Dumnezeu sa va ajute sa treceti cu bine peste toate.

Aaaa si inca ceva. Eu am deschis emailul cu "masaj pentru retina" de pe mamici.... Langa mine era sotul meu si cand a vazut ce masculi feroce admiram eu ...ii zambea mustata si imi zice: "nevasta cred ca avem de lucru deseara " adicatelea s-a simtit ca nu "muncim" indeajuns

Mama zmeutilor Ali (30 oct 2000) & Nour (07 iul 2006)

Mergi la inceput

sabina nici sotul meu nu ajuta in casa decat la maxima nevoie.
Dupa ce am nascut nu m-a lasat sa misc nimic in casa timp de 40 de zile. Cand am fost bolnava sau ceva se intampla mai face cate o mancare...insa nu e o obisnuinta.
Rar, dar rar de tot a avut accese de a curata in living si birou, si de fiecare data am mai facut si eu o data dupa el
In rest, cand se intoarce de la servici obosit mi-e nu stiu cum sa-i dau directia la "aspirator" sau mai stiu eu ce. L-am mai "educat" eu pe ici pe colo, sa nimereasca cosul de rufe murdare, sa puna la loc pe umeras hainele curate, obisnuinta e de vina...nu mai zic nimic.

Problema noastra e suntem si "cu capul" si nu acceptam ajutor din afara. De exemplu soacra, cumnatele mele toate din familie au femeie la curatenie min. o zi pe saptamana. Eu mi-am promis ca acum mai stau asa un pic "cu bomba", vorba ta in casa, dar cand va merge Nour la gradi (si aper sa ne mutam la casa noua) voi lua si eu ajutor ca poate mai fac si altceva, nu am nici o placere sa fac la infinit chestia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Neata la gagici,

Cristina si nne-am dus sambata la Ikea sa luam masuta si scaun ptr pici dar in varianta roz. Insa am plecat val vartej pentru ca era puhoi de lume si pe mine ma scoate din sarite. Trebuia sa mergem azi dimineata, dar nu am avut cu cine lasa copilul si Silviu a avut ceva intalniri de dimineata, sper sa ajungem maine. Si noi vrem tare mult sa ii cumparam.

Legat de curatenie ce sa mai zic. E adevarat ca el si cam alearga toata ziua, dar unele lucruri le-ar mai putea face si el. Am incercat sa il mai pun sa faca, dar mai bine fac eu, decat el. De mesterit mestereste si el, aici nu ma plang. Femeie mi-as lua si eu daca as gasi, si aici are el pretentii, dar sincer m-am saturat. Mai vreau si eu sa fac altceva. Nu mi-a placut niciodata sa fac smotru, urasc. Mancare fac cu placere, dar curat ba. Si rufe bag la masina, intind, strang, dar de calcat as calca, insa nu pot lasa copilul ne supravegheat. De aceea eu fac curat cand ea doarme, ca altfel sfarsesc plina de nervi si cu casa si mai bomba decat era. Soacra mea a strans in permanenta dupa Silviu, si la el in camera si pe peste tot. Acum vb Norocutei l-am mai invatat si eu sa isi mai duca lucrurile la murdare, sa mai puna ceva in dulap, dar atat. Munceste mult toata ziua, dar nici eu nu stau degeaba si pe langa ce fac cat pot incerc sa il mai ajut si pe el, insa mai rarut, ca pici nu ma mai lasa sa fac nimic, e super geloasa pe calculator, mereu ma ia de mana sa ne jucam, sa cantam, sa dansam, sa povestim etc. Gata m-am lamentat destul. Am vrut sa fac si eu asa un sondaj de opinie. Va pup, mai ales pe cele doua burticoase.

Sabina mamica Alexandrei

http://s249.photobucket.com/albums/gg240/Sabana_2008/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Uauuuu ce super tare, avem blog. Sarumana Norocutza ai muncit ceva nu gluma. Multumim multumim.

Cristinico mama da te plimbi nu gluma. La munca, mai lasati ski-ul ca d-aia e economia in deriva. Se duce tara asta de rapa si raman ia o pauzarile necoafate. Lasa-l macar pe Marian sa presteze daca tu ai chef de duca.

Julax pup burtica cu ochi.
Nicolica super reusit costumul, se vede ca Philip e tare mandru.

Sabina noi nici macar nu avem copilul akasa si tot sunt toate in dezordine si praf peste tot. Nu avem timp ca venim tarziu de la munca si in weekend plecam la pici si sincer nu am chef mereu sa stau sa fac curat pana in miez de noapte mai ales daca pe sotz il vad ca nu pune si el mana sa ajute. El e responsbil de aspirator si eventual de mop in rest nu prea il pot mobiliza. Eu zic ca e bine asa. Partea cea mai buna e ca nu e pretentios, mananca ce ii dau - chiar si sandwiciuri cate o sapt, se imbraca cu ce are calcat si nu are nici o problema daca e dezordine pt ca stie ca el o produce. Cand vedem ca nu se mai poate ne mobilizam si rezolvam problema.

MARIUKU PUI DE IULENKA

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png

www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">MARIA THEODORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Nicolica:subscriu fetelor!F. frumos!
Norocuta:super tare!!Multumim f. mult!
Cristina:nici n-ai venit bine ca iarasi pleci!Bravos!Distractie placuta!Pupam Lucul frumusel!
Sabina:Nu fii trista..asa sunt aproape toti!Nici al meu nu face nimic..f. rar mai gateste cate ceva..e un dezordonat f. pereche..Ce aspirator, ce mop!Iulenca esti o fericita!De mesterit mestereste..ca-i place si se pricepe dar in rest..
Poate data viitoare e cu ochi!!!Aveti timp destul...
Babee:pupam familionul..ai grija de tine..stai cumintica!In caz de.. sa ne dai de stire!
Mai citesc si revin!
Fetelor vroiam sa va intreb voi ati eliminat ata!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Julax::::Doamne..felicitari!!!Bravos!!Sunteti tari!!!
Sa fie intr-un ceas bun!!
Emilia:pupici pe burtici!
Martta:Mica zici?hmmmmmmmm...ma bucur ca esti fericita!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by crissa71
Fetelor vroiam sa va intreb voi ati eliminat ata!?

Cristina si Ciprian(11.07.2006)

Care ata?

Mergi la inceput