PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (73)
Raspunsuri - Pagina 18
MADYN spune:
Martta indiferent ce e ma bucur si eu cind vad oamenii fericiti!
Julax felicitari pt. burtica! Si io vreau sa beau dupa tine .
Babee pregatesc marjoretele??? La nume v-ati gindit?
Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)
Cristina_Ioana spune:
quote:
Originally posted by Babee
Cristinico vezi ca tu urmezi...vine Martie
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca
N-a uitat, domn'le...nici in prag de nastere si cu fimoza la Philipu si cu atatea cate o avea si ea pe cap...n-a uitat...am incurcat-o
Fetelor, va multumesc pt aprecierile legate de pozicile noastre si va pupacesc apasat
Babee spune:
Cristinico de obicei tin minte, am memorie buna dar ma mai lasa din cand in cand neuronul ala obosit
Miruna notat, multumesc
Ioana5255 spune:
Seara buna fetelor,
ce sa zic la noi este cam 100% negativ, mi-au venit rusii. Asta e. Poate data viitoare imi iese mai bine. Oricum multumim pentru incurajari.
Nicolica multumim mult. Super. Mi-a placut la nebunie.
Babee cred ca esti pe aproape. Tinem pumnii sa fie bine.
Mai voiam sa zic ceva, dar am uitat. M-am cam ramolit. A, stiu. Mada ai grija de pitica. Sper, sa se faca repede bine.
Gina drum bun in Austria. Sa te distrezi si pentru mine. E visul meu sa ajung acolo, dar vad ca nimeni nu se gandeste si la mine
Fetelor pe voi va ajuta sotii in casa la curatenie? Eu simt ca o iau pe aratura, pana mai acum o luna era super ok, dar de cand Alex doarme doar 2 ore pe zi si eu in alea tre sa fac si curat si mancare o iau razna. Nu mai am timp de nimic. Soacra mai sta si ea cu pici, dar mai mult seara, si atunci ma uit si eu la Inima de tigan, ce sa fac daca mi-a picat cu tronc. Casa mea arata mereu ca o bomba si eu reusesc sa fac curat pe bucati, cand termin intr-o parte maine e la loc si tot asa.
Ma duc la nani. Va pupacesc.
Sabina mamica Alexandrei
http://s249.photobucket.com/albums/gg240/Sabana_2008/
anasia spune:
sabina, casa noastra arata la fel, poate mai rau de cand d-ra mea are o placere teribila sa marunteasca orice cocatura, fie ea biscuite sau paine si le si arunca in sus, asa sa fie repartizate cat de cat pe parchetdaca aspir dimineata, seara nu se mai observa; unele jucarii le-am pus deoparte ca deja m-am saturat sa tot adun;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica
Babee spune:
Sabina.Tinem pumnii sa fie luna viitoare.La noi e bine, sotul ma ajuta foarte mult.Datul cu aspiratorul este una dintre atributiile lui, in ultimul timp chiar la 2 zile dadea, acum a scapat ca face mama chestii de-astea(e maniaca, totul trebuie sa fie oricand luna).Din punctul asta de vedere(curat, vase spalate) o domneste cand e mama, mancarea oricand e atributia mea.
Cu venitul eu te astept daca vrei...cu draga inima.
Am facut bagajul lui bebe, ma pun sa-l fac si pe al meu ca am asa un feeling urmeaza marele eveniment.Sotul meu se hihileste si ma tot intreaba daca il duc degeaba(la sarcinile anterioare am practicat mersul la spital preventiv si a fost degeaba), acum vom vedea.Astazi am luat 2 No-spa, durerile vad ca nu ma lasa, sa nu fie totusi BH.Va anunt oricum
Madyn ne-am gandit si la nume, nu suntem siguri dar decidem dupa ce se naste.
Ioana5255 spune:
Anasia si Babeenu pot face treaba cu pici in camera ptr ca vrea si ea sa mature, spele pe jos, sa aspire, ne certam pe toate cele. Asa ca totul se face cand doarme ea.
Babee eu in ultima faza de sarcina faceam no-spa cu scobutil injectabil si imi bagam supozitoare cu scobutil. Ultima luna a fost groaznic. Noroc ca imi facea Silviu injectiile si nu ma ciuruia asa rau.
La mine sotul nu se implica cu nimic la curatenie, spalat vase si alte treburi casnice. Uneori ma exaspereaza. Daca asa l-a crescut doamna mama!!!!
Sabina mamica Alexandrei
Ioana5255 spune:
Anasia si pici arunca pe jos, de multe ori zice ca o hraneste pe Cherry. Dac anu i convine ceva arunca pe jos, banana, supa, carne si ce o mai fi. Parca totusi s-a mai cumintit o idee sau o fi doar o perioada.
Ultima traznaie de a ei, s-a dus in birou la ta-su a pus mana pe telefonul fix si a format ultimul numar. Ghinionul a fost sa fie o clienta. I-a tipat in telefon de a asurzit biata femeie si apoi Alex a inchis. Noroc ca femeia e intelegatoare, avea si ea copiii mici pe acasa. De atunci nu prea mai are voie prin birou.
Sabina mamica Alexandrei
anasia spune:
sabina, de telefon, nu mai zic, daca pune mana pe el, apeleaza ce nimereste, de asta ma si trezesc cu cartela terminata sau pe terminatedaaa, si ii place la nebunie sa dea, cica, cu aspiratorul si sterge pe jos....da firmiturile tot acolo raman;
babee, mai aveti putin pana la marea intalnire;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica
emiliapop spune:
Fetelor ca m-ati intrebat: n-am nascut inca dar nici bine nu ma prea simt, cum zicea si Babee ma lupt cu dureri de cap si ameteli si aseara chiar mi-a fost rau si am intrebat-o pe doctora la telefon si cica fac crize de hipoglicemie conform descrierii mele si sa ma odihnesc mai mult si sa pap din 3 in 3 ore sa nu mai scada asa glicemia.Nu stiu ca eu pap ceva mai tot timpul, sunt cu nasul in frigider mereu, bine nu prea pap mancare gatita decat seara ca nu apuc sa fac,mai mult dulciuri,pizza etc...
I-am scos in sfarsit si gipsul lui Alex si acum trebuie sa il pazesc 2-3 saptamani inca sa nu cumva sa cada in manuta aia si cum al meu e tare nazdravan ...alerg toata ziua dupa el asa ca de unde odihna ..?
De vreo 2 zile vine mama sa ma ajute ziua da' o ameteste si pe ea Alex si abia asteapta sa vina schimbul de la servici mai repede sa plece acasa .
Bagajele mele le-am facut asa in mare bine mai am nimicuri de pus si am inceput si la bagajul bebelinei.
Azi am cumparat saltea pentru patutul ei, e totul spalat, calcat etc. acum sa vedem cand o sa vrea sa vina...a si mai am un pitic pe creier sa cumpar videointerfon cu camera mobila sa am pentru supravegherea copiilor dar nu stiu ca nu am reusit inca sa ma hotaresc de care sa iau si ce marca ,daca aveti ceva sugestii ....
Revin,
emilia cu Anastasia Eveline si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noi
AMR 20 de zile !!!