AJUTOR MI AU RAPIT COPILUL!!!!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

quote:
Originally posted by sterge

in acelasi "spirit" in care postezi tu aniasip, pot presupune ca ti-a rapit copilul pentru ca stia de ce o face, probabil ca nu te ocupai de el. sunt sigur de fapt.

Mai, da' chiar nu ti-e rusine?
Te-am citit si pe la subiectul ala al tau cu Dor de pui. Ti-a placut, nu, cand a intrat lumea sa te sustina fara sa insiste nimeni pentru amanunte? Asa putem zice si noi ca de bun ce ai fost a plecat nevasta-ta cu copil cu tot intr-un alt oras.
RUSINE SA-TI FIE PENTRU COMENTARIILE TALE NEAVENITE.
Ma mir ca inca nu se sesizeaza nici un moderator!

Elle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

quote:
Originally posted by sterge

in acelasi "spirit" in care postezi tu aniasip, pot presupune ca ti-a rapit copilul pentru ca stia de ce o face, probabil ca nu te ocupai de el. sunt sigur de fapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Nu s-au sesizat moderatorii 21 de pagini...Unii chiar nu au nici o limita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Sterge chiar nu meriti nici o atentie. mai bine ti-ai tine parerile pt. tine, nimeni nu ti-a cerut ajutorul.

Anisia nimic nou? ai reusit sa vorbesti cu Tudor?

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Erm sigura ca subiectul lui Sterge asta si cu cel al anisiei se vor intalni. De fapt, chiar aveam senzatia ca trollul sterge a aparut pe forum pt a ajunge aici ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

el e tatal copilului?

Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

azi ar fi trebuit sa fie o zi buna dar nu a fost asa pt ca iar sa amanat pe luni incredintarea de urgenta clar ca sunt intr un cosmar de Tudor stiu ca la dat saptamana trecuta o zi la gradinita de la 9 pana la 12 jumate timp in care ex a stat cu masina in fata portii asta le am aflat de la directoarea caminului directoarea a a nuntat o pe mama si ia spus ca nu la mai adus pt ca acum e bolnav deci mama a sunat la el si ia raspuns fosta soacra si ia zis ca nu l da la telefon pt ca s a purtat urat cu el off si asta a fost apoi a mai sunat odata si i la dat cica dar nu vb si atunci mama ia zis uite mamy e aici si atunci s a inchis telefonul si cam asta e tot

Mergi la inceput

doamne fereste sa fie al meu copil are 6 ani jumate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Imi cer scuze, nu am urmarit detaliile. Eu nu inteleg de unde si pana unde a tras el concluzia ca tu nu te ocupi de copil. Il cunoaste pe tatal copilului? Ca mi se pare ciudat sa intre un necunoscut la acest subiect si sa-si dea cu parerea despre educatia pe care i-o oferi copilului tau din moment ce nu te cunoaste.

Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

am idraznit sa scriu la subiectul lui "dor de pui"si nu a suportat m a cautat si a gasit subiectul meu si a guitat si el na

Mergi la inceput