AJUTOR MI AU RAPIT COPILUL!!!!!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 20
angipangi spune:
Anisia nici o veste buna?
mamica de ANGELIK-MELANY http://blingee.com/profile/dorateodora
redai spune:
Chiar nu a mai vb nimeni cu Anisia? Oare nu se intampla nimik nou?
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David
anisiap spune:
vestea buna e ca se face ancheta in franta vestea proasta e ca dureaza inca o luna iar avocata de aici estimeaza si mai mult in rest nik nou totul depinde de ancheta eu incerc sa mi vad de munca mea sa pot sa traiesc fara sa ma mai gandesc la situatia in care ma aflu
tusferi spune:
Anisia, ma bucur ca te tii tare. Foarte bine, fii optimista si ai grija de bebitza din burtitza.
Iti tin pumnii si te rog sa ne mai tii si pe noi la curent din cand in cand cu ce se mai intampla.
"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel
lorellay spune:
Suntem langa tine...fruntea sus..o sa fie bine sa vezi....
Lorellay si Scumpy Codrin
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15
redai spune:
Anisia tinem pumnii sa iasa totul bine.Sa speram ca pana de paste sa fie puiutul cel mare langa tine, cu toate problemele rezolvate.
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David
Giova spune:
Anisia ma bucur ca se face ancheta si in Franta, imi pare rau ca dureaza asa de mult. dar sunt convinsa ca vei reusi si vei castiga custodia pt. Tudor.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
amelie-chan spune:
Chiar ca dureaza mult cu ancheta,stiu ca asteptarea e sfasietoare, dar tine-te tare si incerca sa-ti tii mintea
ocupata tot timul cu altceva.
Daca vbesti. cumva cu Tud. la tele. sa ne zici si noua.
Te pupam!
sterge spune:
in acelasi "spirit" in care postezi tu aniasip, pot presupune ca ti-a rapit copilul pentru ca stia de ce o face, probabil ca nu te ocupai de el. sunt sigur de fapt.
anisiap spune:
sa nu indraznesti sa mai vomiti vreodata pe aici in spiritul zicalei "cel mai destept cedeaza" iti urez o viata frumoasa