AJUTOR MI AU RAPIT COPILUL!!!!!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 21
Elle_seb spune:
quote:
Originally posted by sterge
in acelasi "spirit" in care postezi tu aniasip, pot presupune ca ti-a rapit copilul pentru ca stia de ce o face, probabil ca nu te ocupai de el. sunt sigur de fapt.
Mai, da' chiar nu ti-e rusine?
Te-am citit si pe la subiectul ala al tau cu Dor de pui. Ti-a placut, nu, cand a intrat lumea sa te sustina fara sa insiste nimeni pentru amanunte? Asa putem zice si noi ca de bun ce ai fost a plecat nevasta-ta cu copil cu tot intr-un alt oras.
RUSINE SA-TI FIE PENTRU COMENTARIILE TALE NEAVENITE.
Ma mir ca inca nu se sesizeaza nici un moderator!
Elle
rolo spune:
quote:
Originally posted by sterge
in acelasi "spirit" in care postezi tu aniasip, pot presupune ca ti-a rapit copilul pentru ca stia de ce o face, probabil ca nu te ocupai de el. sunt sigur de fapt.
Giova spune:
Sterge chiar nu meriti nici o atentie. mai bine ti-ai tine parerile pt. tine, nimeni nu ti-a cerut ajutorul.
Anisia nimic nou? ai reusit sa vorbesti cu Tudor?
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Chuny spune:
Erm sigura ca subiectul lui Sterge asta si cu cel al anisiei se vor intalni. De fapt, chiar aveam senzatia ca trollul sterge a aparut pe forum pt a ajunge aici ...
Amethyst spune:
el e tatal copilului?
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
anisiap spune:
azi ar fi trebuit sa fie o zi buna dar nu a fost asa pt ca iar sa amanat pe luni incredintarea de urgenta clar ca sunt intr un cosmar de Tudor stiu ca la dat saptamana trecuta o zi la gradinita de la 9 pana la 12 jumate timp in care ex a stat cu masina in fata portii asta le am aflat de la directoarea caminului directoarea a a nuntat o pe mama si ia spus ca nu la mai adus pt ca acum e bolnav deci mama a sunat la el si ia raspuns fosta soacra si ia zis ca nu l da la telefon pt ca s a purtat urat cu el off si asta a fost apoi a mai sunat odata si i la dat cica dar nu vb si atunci mama ia zis uite mamy e aici si atunci s a inchis telefonul si cam asta e tot
Amethyst spune:
Imi cer scuze, nu am urmarit detaliile. Eu nu inteleg de unde si pana unde a tras el concluzia ca tu nu te ocupi de copil. Il cunoaste pe tatal copilului? Ca mi se pare ciudat sa intre un necunoscut la acest subiect si sa-si dea cu parerea despre educatia pe care i-o oferi copilului tau din moment ce nu te cunoaste.
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
anisiap spune:
am idraznit sa scriu la subiectul lui "dor de pui"si nu a suportat m a cautat si a gasit subiectul meu si a guitat si el na