AJUTOR MI AU RAPIT COPILUL!!!!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

quote:
Originally posted by stefaniya

Partea rea e ca de la varsta de 7 ani copilul e intrebat unde vrea sa stea,la mama sau la tata.In cazul asta probabil el va alege la tata.

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Nu cred ca are mare importanta cu cine spune copilul ca vrea sa stea, pentru ca la 7 ani nu are discernamant. Sunt singura ca judecatorul va incredinta copilul mamei, asa cum este si normal in majoritatea cazurilor.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

quote:
Originally posted by ellej

quote:

Partea rea e ca de la varsta de 7 ani copilul e intrebat unde vrea sa stea,la mama sau la tata.In cazul asta probabil el va alege la tata.

Nu cred ca are mare importanta cu cine spune copilul ca vrea sa stea, pentru ca la 7 ani nu are discernamant. Sunt singura ca judecatorul va incredinta copilul mamei, asa cum este si normal in majoritatea cazurilor.

Copilul este intrebat in instanta numai dupa varsta de 10 ani dar nici atunci nu se tine cont numai de ceea ce doreste copilul ci si de conditiile in care va sta acesta. Adica degeaba vrea copilul la tata daca acesta nu are conditii atat de bune ca si mama sa-l creasca si sa-l educe.

anisia, multa putere iti doresc, iar finalul sa iti fie favorabil.

vorbe de copil...

Hobby
www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

quote:
Originally posted by ellej

quote:

Cand ai mei s-au despartit si s-a ajuns la custodia noastra,pt ca trecusem de 7 ani,am fost intrebati cu cine hotaram sa stam.Stiu ca de la varsta de 7 ani copilul hotara´pe atunci.
Daca intre timp s-au schimbat lucrurile,eu nu mai stiu.

Si eu stiu ca normal copilul e incredintat mamei si doar in cazuri in care se dovedeste ca mama e pericol pt copil se incredinteaza tatalui.Dar daca,copilul spune nu vreau la mama,sunt nefericit,nu crezi ca se tine cont si de asta?

E logic ca sa stea cu mama copilul,nu doar pt faptul ca-l tine in burtica si creste din ea,ca-l naste si sunt sentimente foarte puternice dar si faptul ca atunci cand vine un copil,lucrurile se schimba si trebuie facute sacrificii,iar o mama le face cu usurinta.Pt o mama nu pare ca se termina lumea ca nu mai poate iesi cu prietenele,asa cum se intampla in majoritatea cazurilor cu barbatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

In 2001 cand am divortat eu, copilul era intrebat dupa varsta de 10 ani cu cine vrea sa stea. Nu cred ca s-a schimbat ceva.

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

off Anisia eiu iti doresc sa fii tare si sa ti se rezolve totul numai cine a trecut prin asa ceva stie ce e in sufletul tau.Sarcina usoara si sa-l ai peTud linga tine

mamica de ANGELIK-MELANY http://flickr.com/photos/22465046@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

simt ca inebunesc aseara am primit o copie la instiintarea catre tribunalul de minori din nice pt ancheta sociala ...;copia am primit o de la mama scoasa din dosar nu stiu daca a ajuns efectiv la ei cum ziceam tribunalul din romania l a obligat pe fostul sot sa suporte cheltuielile si stupoareeee totul era scris in franceza dar motivul anchetei in romana si cu adressa mea total aiurea cu greseli si inflorituri nush ce sa mai cred ma azi tre sa ma duc cu avocatul de aici la tribunal sa corectez erroarea asta voita sau nevoita offf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelie-chan spune:

...Anisia, tine-te tare si capul sus, se va face dreptate...Bafta
si ai grija de tine ...!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Sigur iti va incredinta tie copilul,dar ce e rau e ca dureaza mult ...si copilul nu e langa mama .
Multa putere,draga mea ! Ai sa reusesti !
Iti tinem pumni !

Ajutati-o pe Sonia

Sofía (2ian2007)

25s(DPN 18mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelie-chan spune:

Incerca sa-l suni zilnic pe fostul sot pt. a vorbii cu copilul, chiar si cu riscul de a primii un refuz de fiecare data.Poate pana la urma ai sa reusesti sa vbesti. cu Tud. si adu-i aminte de lucrurile frumoase pe care l-e faceati impreuna si ii placeau.Vorbeste-i si despre locurile in care ii placea sa mearga in Franta, incerca sa-l recastigi si sa-i mentionezi si fapul ca bebe din burtica nu-i va lua niciodata locul ca, in inima ta el are un loc special.....etc.
Inca o data, bafta si nu-ti pierde speranta."Speranta moare ultima"
sa auzim de bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Anisia ceva nou?

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David

Mergi la inceput