AJUTOR MI AU RAPIT COPILUL!!!!!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 18
fannna2003 spune:
ai ajuns acasa?..eu tot sun la mama ta si nu raspunde nimeni...spune ce ai mai facut please
beau in cea mai tare cafenea alaturi de zuzele mele
anisiap spune:
eu m am intors singura acum el a ramas la el m am intors ca sa nu mi pierd serviciu si mijlocul de intretinere al copilului in romania nu mi a dat voie sa intru in contact cu el decat in acea zi cu politia singura la el in casa nu intru si afara nu l scoate
am deschis procesul penal in care vreau sa demonstrez ca el a gresit ca doctorul ala a fost mituit sa scrie aberatiile alea ca mama lui e nebuna si un pericol social si nu pot sa las copilul sa traiasca in asa mediu
din toata lupta asta tudor are de suferit acum stau si ma intreb oare am gresit ca nu i am zis ce greu mi a fost sa traiesc cu tatal lui intodeauna incercam ca sa l pun intr o lumina buna i am zis ca taty il iubeste dar mama si taty nu se mai inteleg niciodata un cuvant rau nu am considerat ca e moral sa i intunec mintea cu probleme de adulti si l am tinut intr un clopot de sticla nu am facut ca nici una din actiunile mele sa i se para iesite din comun ci le am tratat ca pe ceva firesc normal si de datoria mea sa i ofer
copilu meu a vazut abia anul trecut marea pana acum fostul sot o considera o vacanta inutila daca nu merge cu gasca sa poa sa bea la terasa am fost cu tudor 4 zile la disney land asta vara intotdeauna mi am dorit sa i ofer ce i mai bun si nu i am zis vezi ce am facut eu pt tine se pare ca acum conteaza mai mult o noapte dormita la milano off da ce fac aici ma cobor la nivelul lui eu ma simt impacata am facut tot pt tudor ii ofer o vita minunata si posibilitatea de a se dezvolta intr un loc mult mai bun decat in care a trait nu conta ca era romania pt ca daca ar fi fost minunat acolo nu as fi plecat dar tot m a dezamagit acolo de la casnicia mea la relatiile cu oamenii cu scoala cu autoritatile lucru inca odata confirmat nu traiesc pt bani dar se pare ca unii sunt orbiti de puterea lor ma bucur ca aici in franta macar de mirajul mitei am scapat si ca aici practic nu exista as vrea sa vad pe cine o sa mai poata mitui aici la ancheta sociala
am mai vb pt ultima data la telefon cu fostul sot i am zis ca ancheta din franta continua ca au aparut martorii care au vazut masina ca totul se va demonstra legal a inceput sa zbiere ca de obicei ca el sa urcat intr o masina oarecare ca o sa ma aresteze ca am maltratat copilul ma lasa toate reci sper sa ma ajute dumnezeu sa pot demonstra ca nu e asa si sa se faca dreptate
nu stiu in ce masura mediatizarea ma va ajuta nu vreau sa fiu vedeta si nici elodia nu vreau sa mi expun copilul nu cred ca un circ va putea sa indrepte tot raul facut si cred ca e de ajuns ca am vorbit aici imi dau seama ca nu rezolv nimik si nu sensibilizez nici o autoritate nu vreau bani nu vreau decat ca tudor copilul meu sa creasca sanatos
pt ca in disperarea mea am scris aici atunci pt ca sa nu mi pierd mintile acum consider ca e normal sa va aduc la cunostinta tot ce sa intamplat va multumesc pt compasiune si acealui domn G ma concentrez acum pe toata ancheta asta si pe cea a politiei maine ma duc sa le duc adeverinta de punere sub urmarire penala deschisa in romania ca sa uneasca anchetele si la avocatul de aici sa traduc actele sa le legalizez sa le trimit inapoi la parchet in romania pana acum credeam ca toate astea decurg de la sine nu am stiut ca tre sa trag eu de politisti de procuror sa depun plangeri la orice rahat si sa ii anunt pe astia de aici ca a inceput si ancheta in romania deci ce am rezolvat in romania e un inceput la o alta lupta fostul meu sot nu intelege ca tud trebuie educat si sa i stabileasca niste norme reguli ca i a intrerupt brusc scoala si ca acum il vrea in din nou la gradinita ca el a inceput sa vb franceza ca e in curs de adaptare ca multe lucruri ca nu tre sa mance toata ziua caramele si ciocolata ca daca uneori mai zice ca nu i place la scoala si vrea sa stea la calculator nu e cea mai buna alegere pt viitorul lui
mi_ro spune:
Este ceea ce am prevazut acum cateva zile ca se va intampla si cineva ma apostrofa ca de unde stiu eu ca Tudor sta cu ochii beliti in televizor si are toate poftele satisfacute. Ei, nu sta cu ochii in TV dar sta cu ochii in calculator si e acelasi lucru. L-a bagat in alt borcan de sticla si de data asta ferit si de mama. Mama e nebuna care il obliga sa invete, sa aiba un program normal de scoala...etc....Imi vine sa o strang de gat pe bunica lui pentru ca isi petrece toata ziua cu ea si conceptiile invechite si de partea tatalui.
Sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste toate astea dar trebuie sa-ti spun ca va dura ceva povestea asta si nu-ti face bine acum mai ales. Cred, dupa parerea mea ca cel mai bun lucru ar fi sa ai o discutie intre patru ochi cu fostul sot in care sa-l intrebi ce vrea sa faca cu copilul si ce viitor prevede pentru el, sa lasati toate actele si legislatia la o parte si sa puneti de acord civilizat (e greu uneori dar nu imposibil) conditiile indiferent unde o sa stea copilul. Conditiile de invatat, program de somn sau recreere, de scoala etc. Sa-i explici ca intretinerea acestui proces nu avantajeaza pe nimeni si mai ales pe copil. Bani dati la avocati si timp pierdut de pomana, nervi tociti si copil care e debusolat.
Cand se va face mare oricum va observa copilul de partea cui e dreptatea dar pana atunci o iei tu razna.
Nu cred ca ar trebui sa faci foarte mediatizata povestea pentru ca oricum nu vei face decat rau copilului si iti vei face rau si tie pentru ca i se va explica copilului cat de nebuna esti tu si fiecare nu va face decat sa aduca cat mai multe dovezi(cateodata primand cele mincinoase) si veti strange un pogon de acte si nu veti termina niciodata cu scandalurile. Tot ce poti sa faci este ca atunci cand ai ocazia sa vezi si copilul sa nu-i strici imaginea despre tatal lui pentru ca el se va intoarce inapoi si va spune tot, dar sa-i si explici ca stand si studiind o limba straina il va face superior celor din jurul lui. E mic stiu dar uneori stand cu el de vorba ca si cu un om mare il face important si destept. Imi aduc aminte de o verisoara de-a mea care de la 5 ani trebuia sa poarte aparat dentar si ochelari cu un ochi acoperit din cauza unui strabism pronuntat. Era saraca numai aparatura la zona capului. Ca sa le poarte parintii ii explicau ca va avea dinti mai frumosi ca ai mei si ca numai oamenii destepti poarta ochelari. Ce sa ii mai spuna saracii ca si lor li se rupea inima cand vedeau ca sufera. La inceput maica-sa ii punea aparatul si ochelarii, taica-su ii scotea ca se chinuie copilul si tot asa pana iesea cu scandal si incepea vara-mea sa planga si ...ma rog s-a bagat maica-mea si le-a spus ca trebuie sa se puna ei ca parinti de acord pentru binele copilului.
Nu este acelasi gen de poveste stiu dar poate te ajuta in privinta a ceea ce ai de discutat cu copilul. Nu-l mai lua ca pe un copil, incearca sa vorbesti logic cu el daca ai ocazia si mai ales sa nu-l minti. Lucrul asta il descopera copii cel mai usor si dupa aia nu mai poti vorbi cu el.
Iti doresc succes si putere de a indura totul.
http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282
Giova spune:
of anisia....si cand se da verdictul? in 13 se termina ancheta din franta...cat mai dureaza pana se pronunta judecatoarea?
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
anisiap spune:
pana pe 13 ar trebui sa se faca ancheta el a refuzat sa o faca pe banii lui asa cum scria in hotarare asa ca se va face pe banii statului nush cat o sa dureze astept si eu ca altceva nu mai pot sa fac
amyarabella spune:
OF DOAMNE Antispa ,pana acum am citit din umbra ceea ce sa scris,nu am avut curajul sa scriu pt ca nu stiu cu ce as putea fi de folos...
Sunt alaturi de voi de tine si de cel mic ,ma voi ruga la bunul dumnezeu sa va ajute sa fiti iar impreuna !!!
Poate cei de la DC ar putea sa deschida un cont ceva sa te ajutam macar cu niste bani (nu vreau doamne fereste sa te jignesc spunand asta ) ma gandesc dar ca sunt n cheltuiel pt toate cele necesare procesului !?
Multa putere de lupta nu te lasa doborata ,capul sus !!!!
mami Amy si bebe Stefan
anisiap spune:
nu vreau nici un bannnn ma descurc am deschis subiectul asta de disperare acu am fost nevoita sa l continui va rog si asa am deschis cutia pandorei imi vreau doar copilul inapoi offff
Giova spune:
Anisia te inteleg perfect.
te rog sa ne tii la curent cu tot ce se intampla si sa speram ca justitia va fi de partea ta si-ti vei putea strange comoara in brate.
Are foarte mare dreptate Mi_ro in ce a spus. tatal ii face toate poftele piticului ca sa-l atraga de partea lui. pacat ca e micxut si nu poate discerne intre bine si rau. sper macar sa ia judecatoarea decizia justa si convenabila pt. micut.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
redai spune:
Aniasip sa iti dea Bunul Dumnezeu sa treci cu bine peste incercarile astea.Sa iti duci sarcina cu bine la sfarsit. E adevarat ca Tudor e cel mai important acum, dar ai grija si de puiutul din burtica.Si el este o viata. Oricat ar dura ancheta si procesele,ma rog sa se rezolve totul in favoarea ta.Stiu ca (,) cuvintele noastre nu fac prea mult, dar speram macar un pic sa iti ridicam moralul.Te rugam sa ne tii cat poti la current cu ce se intampla.Suntem alauri de tine.daca te putem ajuta cu ceva trebuie doar sa spui.
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David
stefaniya spune:
Buna,
Anisia - nu trebuie sa te superi pe noi daca prin mesaje am lasat o impresie de neintelegere.Asta e net-ul,lasa dubii si oamenii sunt atat de diferiti incat nu poti gasi toata lumea pe acceasi lungime de unda cu tine.
Eu am spus ca Tudor ar putea avea reactia asta din cauza noului tata si bebele din burtica.
Nu esti singura,cred ca toate mamicile au probleme cu copiii atunci cand e vorba sa vina alt bebe.De multe ori ei nu vorbesc si noi credem ca e totul ok.Copiii chiar sunt gelosi cand e vorba sa vina altul.Iar pin mintea lui erau,un alt tata,un alt bebe,o alta tara...Eu cred ca ai facut bine ca nu ai vorbit de rau pe tata in fata copilului pt ca el va creste si va judeca singur.In general copiii trebuie sa iubeasca cuvintele mama si tata.
Partea rea e ca de la varsta de 7 ani copilul e intrebat unde vrea sa stea,la mama sau la tata.In cazul asta probabil el va alege la tata.Poate poti insista mai mult de a cere un psiholog care poate lamuri un pic lucrurile.
Cat despre documente false,ma uimeste cate a putut face,de a intra in tara cu un copil fara documente,certificate medicale false...Cat despre acel certificat care arata ca a fost batut,oare nu poate fi luat la intrebari copilul? Totusi cred ca un copil nu poate minti asa....sau nu stiu
Insist sa cred ca Tudor va reveni la tine pt ca asa cum a venit un mesaj cum ca tatal nu are deloc un venit pt a intretine copilul,nu i se poate incredinta.Pe judecatori nu cred ca ii intereseaza cum o duc bunicii cu banii..
Numai bine!
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya