AJUTOR MI AU RAPIT COPILUL!!!!!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
Lona spune:
quote:
Originally posted by vikinga
Oricum, mamele aflate intr-o situatie asemanatoare, daca citesc, mai bine sa aiba idee ca lucrurile nu sunt deloc simple. Dupa divort, in cazul cind sunt copii la mijloc, mai ramin obligatii de ambele parti.
Mie una nu mi s-au parut deloc ok, parerile afisate pe aici cu pretentia de cunostinta de cauza! E un subiect tare sensibil si periculos si nu toata lumea are apoi bani de dat pe la avocati straluciti ca sa dreaga dupa.
Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Te felicit din inima pentru aceasta postare!
Este cel mai intelept lucru pe care il putea spune cineva.
In astfel de situatii nu stiu cat conteaza empatia si sustinerea (probabil da), dar stiu sigur ce conteaza: evaluarea, luciditatea si calmul. Dauneaza profund insa sfaturile bine intentionate, dar care intretin iluzii sau piste false. Pentru ca, din pacate, lucrurile au scapat de sub control - iar primul pas gresit legal l-a facut, iar din pacate, biata mama chinuita acum.
Sper din suflet sa-si poata lua copilul cu ea, unde este locul lui. Dar nu va fi extrem de usor, si nici atat de scurt precum putea fi.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Priscilla spune:
Mult noroc Anisia,sunt cu gandul alaturi de tine!
mamica de strumfita mica
Sa ne rugam pentru insanatosirea lor
Diana;Stefanel;Mirela;Dan;Teo;
www.helpsonia.com
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lorellay/lorellay.jpg)
lorellay spune:
Nu ne mai da nimeni nici o veste?
Tot deschid subiectul sa vad daca e fericita mamica.....
Lorellay si Scumpy Codrin
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/angipangi/angipangi.jpg)
angipangi spune:
si eu si eu astept vesti.Sper sa-i se rezolve totul
mamica de ANGELIK-MELANY http://flickr.com/photos/22465046@N08/
Giova spune:
si eu astept....
sper sa vina cu vesti bune Anisia.
ce nu inteleg....daca copilul a fost la ea, de ce acum, pe durata procesului e la tata? stiindu-se ca el a plecat cu Tudor din Franta fara acordul mamei.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/redai/redai.jpg)
redai spune:
Nimic nou?Asteptam vesti
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David
anisiap spune:
NU sunt fericita deloc m am intors din romania pustiita si singura o parte din mine a ramas acolo dar cu sperante in suflet ca lucrurile se vor rezolva am langa mine un om minunat care ma sprijina si face ca asteptarea sa fie mai usoara
off
nu e simplu dar nimik nu e imposibil ....am ajuns in rom duminika la ora unu noaptea dupa doua zile de mers cu autocarul ce sa zic ca a fost groaznik dar nu conteaza luni la ora 8 m am dus la politie acolo ma asteptau cu "flori" si cu SPAS-ul primisera faxul meu de luni si mi au zis ca au fost la el cu politia mi sa comunicat ca Tud era vesel si se juca la calculator si nu urla bunn apoi l am rugat pe politist sa vina cu mine in fosta mea casa pt ca me tem pentru viata mea la cum il cunosc eu pe fostul meu sot sau mai bine zis pe mama lui ar fi fost in stare sa sara pe burta mea asistenta sociala m a avertizat vezi doamne ca ex vrea sa ma decada din drepturile parintesti si ca voi fi privita pe toate partile ....EU... ca a aflat de la copil ca sunt gravida nu vad legatura si ca e afectata moralitatea mea de aici mi am dat seama ca sunt o denaturata ca sunt cu burta la gura sa inteleg
m am dus la tud cu politia si spas ul
au sunat la usa a durat ceva timp pana a deschis si cand m a vazut a zis ranjind "o ai venit?"
m am dus in camera unde era Tud el tinea de usa si cand m a vazut a inceput sa tipe ca nu vrea la mine si nu vrea in franta nu m a lasat nici sa l pup am ramas socata nu mi venea sa cred m am asezat pe pat si nu am putut sa scot nici un cuvant fostul sot a inceput cu acuzatii grave nu am putut sa ripostez nu am zis nik totul era in ceata totul se invartea TUD STAEA IN BRATELE LUI si repeta incontinuu frecandu si manutele nu vreau cu tine tu ai copilul tau eu nu vreau o sora vreau un frate parca am bolborosit mi se face rau numai cat imi amintesc atunci nu am putut sa reactionez nush
tudor a inceput sa mi zica ca o poezie am fost la milano am dormit la hotel am joc cu buzz de la toy story si joc cu shrek am testoasa ninja;;;;; nu mai conta nik ce am facut impreu
am stat acolo 15 minute timp in care fosta soacra s ainfiintat nu a zis nik si a mai chemat un echipaj de politie care a aparut ca din apa politistul care era cu mine le a zis sa plece am plecat impreuna cu el pt ca nu mai putea sa stea eram in mislocul unui cosmar asta a fost luni m am intors la mama acasa am bocit ore in sir am vb cu ELENA la tel si imi doream sa mor
Andrada spune:
Deci il ai pe baiat acum?
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
anisiap spune:
dupa o noapte de cosmar marti dimineata m am dus la tribunal sa ma intalnesc cu avocatele
apoi am inceput sa analizez ce s a intamplat cu o zi in urma mi am dat seama ca tud este supus unei presiuni psihice ingrozitoare si ca prezenta mea alaturi de el cu politie si asistenta sociala este inutila i am cerut lui ex sa ma lase singura cu el
a zis ca nu am ce cauta acolo pt ca eu locuiesc in ftanta da desi el sa prevalat de o hartie obtinuta din recurs unde eram obligata sa aduc copilul in domiciliu comun hartie de care nu am avut cunostinta si in urma anchetei mele ca de politie m am convins nu era inregistrata la tribunalul din bacau si nici nu ajunsese la tribunalul din moinesti pana la aceasta data desi miercuri el o depune la dosar ca proba acolo scria clar ca se poate pune in practica numai cu ancheta sociala in franta si cu executor din franta deci nu a respectat nik din acea hartie si numai eu puteam sa insotesc copilul de acea a recurs la modalitatea asta
politistul la care am facut plangere a zis ca nu face nik ca el asteapta hotarare judecatoreasca nici nu am mai insistat pt ca mi a comunicat ca dragutul meu de fost sot i a interzis sa mai calce la usa lui si ca eu nu am voie sa intru in casa aia decat cu doi martori alesi de el de a dreptul odios si pueril asadar am fost la proces miercuri
avocata lui a inceput ca onorata instanta sunt prezente toate partile ceea ce e un lucru bun noi avem poze despre starea copilului in care va aratam cat de bine se simte copilu aici si cat de rau era copilul in franta cu mama lui aveam de asemenea un certificat medico legal de unde copilu reiese ca a fost batut inaite cu 6 7 zile inaite sa soseasca in tara si un certificat psihologic bunn
judecatoarea a zis toate astea nu ma intereseaza le voi analiza dispun efectuarea anchetei sociale in franta pe cheltuiala fostului sot
cand a auzit asta fostul sot a sarit in instanta ca ars a inceput sa strige vai doamna judecator uitati va la ea e gravida
judecatoarea i a retezat o ca nu o intereseaza ce face fiecare cu viata lui ci conteaza doar binele copilului
imi venea sa o pup a durat putin toat faza asta nu s a pronuntat nici o decizie totul depinzand de ancheta asta
el a iesit injurand avocata lui nu stia cum sa l mai potoleasca
am mers la arhiva sa vad si eu probele
am gasit acolo un proces verbal intocmit la data la care am fost cu politia la el in care se specifica ca parintii se inteleg si fac totul spre binele copilului va jur pe viata mea nu am semnat nik in ziua aia oricat de oripilata si inebunita de durere as fi fost banuiesc ca mi as fi amintit ca am dat o semnatura asistenta sociala nu avea nici o foaie in fata statea cu mainile in buzunar si totusi acum era un proces verbal semnat de mine intr o copie no peroblem am cerut la parchet sa vad originalul am mai gasit un certificat medico legal unde scria ca copilul a fost batut cu pumnii si picioarele de catre concubinul meu si tras de urechi si a a avut nevoie de 4 zile de tratament medical cu analgezice desi asistenta sociala mi a zis ca TUD PE DATA DE 25 nu avea nik oricum au uitat sa si coreleze declaratiile am sunat pe fostul meu sot in fiecare zi sa l intreb de copil de ce il tine numai in casa si nu l scoate afara mi a zis ca nu e treaba mea si apoi ca e bolnav aaa da si certificatul psihologic unde scria ca am un copil foarte destept cu IQ mai mare de 97 cu inteligenta superioara si care a refuzat sa vorbeasca despre perioada petrecuta in franta
sincer imi este teama pt copilul meu sa traiasca intr un asemenea mediu cu minciuni si inselatorii facute cu atata indolenta fostul sot si a comunicat dorinta de a nu se face ancheta in franta fat ce a stabilit instanta dar judecatoarea a dispus sa se faca cu banii ministerului si asta pana pe data de 13