AJUTOR MI AU RAPIT COPILUL!!!!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by Sibylle

inaioana, poti sa uiti ca ai raportat la moderator, guestus are contract cu DC-ul si pun pariu ca va iesi la pensie fara avertisment

uite....numai aberatii..si te miri ca nu te baga lumea in seama ....
de ce nu-ti trimiti mesajele gen "salut blabla" pe privat. sau macar scrie cu rosu...cu verde....poti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

Frate ma bag si eu la sfarsit si spun ca pe mine nu ma intereseaza nici ce este legal nici ce este nelegal. Judecatorii si oamenii in general fac legea dar credeti ca asta intereseaza pe un copil? Ar fi trebuit sa faca cumva sa se inteleaga astfel incat copilul sa stea o perioada si cu tatal si o perioada cu mama iar ei ca parinti sa nu fie atat de putin diplomati si sa se blameze unul pe celalalt in fata copilului. Stiti ce face acum tatal? Ii face toate poftele, ii da inghetata pentru ca stie ca asta i-ar fi interzis mama, sta pana noaptea tarziu cu ochii beliti in televizor desi era ora de somn, poate nici nu se duce la scoala...in fine il rasfata si de aia mama e o nebuna acum. Daca il va lua mama ii va spune ca tac-su e un nemernic si ca vrea sa-l omoare. Dar copilul stie ca tatal nu e un nemernic atata timp cat ii face tot ceea ce doreste. Oare asta e solutia? Solutia ar fi fost ca si mama sa fie atat de inteligenta incat sa il lase si pe tata intr-un fel sau altul sa-si petreaca timpul cu el. Chiar daca e gravida ( si eu am fost gravida si stiu ca esti foarte sensibila in perioada asta) ar trebui sa se gandeasca si la cei de alaturi, nimeni nu e de vina ca hormonii o iau razna. Copilul are drepturi dar si tatal are drepturi si nu ma refer la cele care sunt scrise in carti. Faptul ca el a avut un asemenea comportament de fuga cu copilul iarasi nu-i da nici o justificare. Singura vinovata in toata emisiunea asta e bunica copilului care se baga in aceasta relatie si l-a ajutat pe tata sa-si "recupereze" copilul. Stiti ce mi-a spus mama cand am avut o discutie minora cu sotul? "Mama draga eu nu o sa ma bag niciodata sa-ti rezolv problemele chiar daca ai dreptate, numai sa nu sufere copilul. Voi sunteti oameni in toata firea si trebuie sa discutati ca niste oameni mari ce sunteti. Nu sunteti copii sa spuneti mi-am luat jucariile si am plecat sau hai sa rup si eu gatul ursuletului tau ca si tu i-ai smuls tot parul din cap papusii mele." Si mama mea si parintii lui au fost de acord.
Dupa mine sunt vinovati amandoi cu tot riscul de a atrage o gramada de discutii. Pentru ca sunt oameni inteligenti care insa nu stiu sa comunice.
Anisia eu iti doresc din tot sufletul sa-ti regasesti copilul si sa fie bine pentru toata lumea.

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Mi-ro-de unde sti tu ce-i face tatas-o si ca sta cu ochii beliti in tv?
ei stiu ce si cum s-au inteles cind s-au despartit asa ca....nu condamna o mama ce simte si cum esti mama si tu incearca sa-ti imaginezi prin ce trece,daca e gravida nu inseamna ca e egoista cu toata sensibilitatea care o are o femeie gravida

_

ticker
mamicąde GIULIA-20/06/07
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

Eu nu acuz pe nimeni Katiapam (decat pe bunica care s-a bagat in toata hartuiala asta) si daca tot zici ca ei stiu ce si cum s-au inteles cand s-au despartit inseamna ca amandoi sunt de vina atata timp cat nu stiu cum sa comunice. Eu nu am spus ca e egoista si te rog nu-mi interpreta vorbele. Cum iti explici atitudinea copilului vis-a-vis de mama atunci cand s-au intalnit ? Asta numai daca intre timp i s-au facut copilului toate poftele si i s-a impuiat copilului capul cu prostii si promisiuni. La varsta asta pot fi usor manipulati numai cu jucarii si pofte aiurea. Si inca ceva, atata timp cat stim numai ce spune mama si niste documente (mor dupa chestia hartiile vorbesc) nu poti sa stii tot adevarul. Comunicarea bat-o vina!!!!

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Azi are loc procesul de custodie. Sper sa se rezolve cum este mai bine pentru Tudor, adica, acesta sa ajunga din nou alaturi de mami a lui. Iar parintii sa-si rezolve problemele pe cale amiabila.
Anisia, succes!

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

Dupa 16 pagini, eu tot n-am inteles: pana la pronuntarea instantei, cine a rapit copilul de fapt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by Lona

Dupa 16 pagini, eu tot n-am inteles: pana la pronuntarea instantei, cine a rapit copilul de fapt?

Mai bine un dusman intelept dacat un prieten neghiob! (proverb indian)

crezi ca e momentul sa pui asa intrebari ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

azi a fost procesul de custodie...dupa cum era de asteptat e abia la inceput....
Am vorbit cu Anisia acum 10 minute, mi-a spus cum a fost la proces,urmeaza o ancheta social in Franta...asta e un lucru f bun,deocamdata copilul e la tata.
Ce sa spun...e mult mai increzatoare,mai puternica si asta ma bucura...asa si trebuie sa fie pentru ca are pentru ce lupta.
Revin cu amanunte maine daca-mi da acordul sau asteptam interventia ei...
Stie ca sunteti alaturi de ea si va multumeste.
Important e Tudor ...interesul lui primeaza...sa vedem rezultatul anchetei din Franta...aici se pareca tatal nu are servici dar are o firma care a obtinut un profit fantastic :1 leu...
nu vreau sa fiu rautacioasa...puteti considera ca sunt partinitoare dar consider ca e normal ca un copil sa stea cu mama atata vreme cat e capabila sa creasca un copil...sunt si eu mama si nu mi-as lasa copilul pentru nimic in lume
Curaj Anisia!

beau in cea mai tare cafenea alaturi de zuzele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Mult succes Anisia!O sa conteze faptul ca ea va avea urmatorul copil in Franta, presupun ca tatal e francez ori acolo stabilit, deci implicit noua familie va avea domiciliul in Franta. Si spre binele ambilor copii e ca si Tudor sa stea alaturi de noua familie, ar fi nedrept ca doi frati sa stea despartiti. Legea nu are cum sa ignore aspectul asta.Cine hotaraste unde sta copilul pe timpul procesului? Sper ca Anisia poate macar sa-l vada periodic in mod civilizat, fara certuri si teatre.Oricum, mamele aflate intr-o situatie asemanatoare, daca citesc, mai bine sa aiba idee ca lucrurile nu sunt deloc simple. Dupa divort, in cazul cind sunt copii la mijloc, mai ramin obligatii de ambele parti.Mie una nu mi s-au parut deloc ok, parerile afisate pe aici cu pretentia de cunostinta de cauza! E un subiect tare sensibil si periculos si nu toata lumea are apoi bani de dat pe la avocati straluciti ca sa dreaga dupa. Mame ca Andacos, Mihaela sunt norocoase si le felicit pentru perseverenta lor in a face totul legal, pt nu a avea astfel de probleme! Femeile tre sa fie foarte serios informate in ziua de azi, vecinele cu pareri multe nu mai sunt la moda.Anisia, inca o data mult noroc!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput