AJUTOR MI AU RAPIT COPILUL!!!!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Sper sa se aranjeze lucrurile intre ei spre binele copilului. Insa mie tot nu imi place tonul de bascalie folosit de Guestus aici. La urma urmei un copil a fost luat cu forta de langa mama lui care e si insarcinata.

Sibylle saptamana 19

Nasterea ariciului junior Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Pe mine altceva ma sperie si mai tare. Cat de usor sunt de influentat copiii, ce repede poti sa-i pacalesti.

Il smulgi de langa mama, (nu cred ca-si imagineaza careva ca atunci copilul a plecat de buna voie si nu s-a impotrivit), si in cateva zile e cu totul schimbat, nici nu mai vrea inapoi in Franta. Incredibil ce usor se pot manipula.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by Sibylle

Sper sa se aranjeze lucrurile intre ei spre binele copilului. Insa mie tot nu imi place tonul de bascalie folosit de Guestus aici. La urma urmei un copil a fost luat cu forta de langa mama lui care e si insarcinata.

ce-ti place tie nu intereseaza pe nimeni.
femeia asta poate ca isi rezolva altfel problemele daca nu erau madame ca tine cu internet si google si sfaturi date dupa zvonuri auzite la coada la ziare.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Pe mine altceva ma sperie si mai tare. Cat de usor sunt de influentat copiii, ce repede poti sa-i pacalesti.

Il smulgi de langa mama, (nu cred ca-si imagineaza careva ca atunci copilul a plecat de buna voie si nu s-a impotrivit), si in cateva zile e cu totul schimbat, nici nu mai vrea inapoi in Franta. Incredibil ce usor se pot manipula.

Adina + Olivia Q1.04

da stii tu ca nu vroia copilu" sa stea cu tatal lui? stii ca s-a impotrivit...ca avea soacra kalasnikov...
in 2 h se gasesc si martori aici pe net care pot depune marturie..nu?

Mergi la inceput

...,eu nu am dat nici un sfat nimanui. Am spus ca sunt cazuri in care ironiile ieftine si bascalia nu isi au locul. Poti sa spui anumite lucruri si pe alt ton.

Edit : nu meriti nici un apelativ

Sibylle saptamana 19

Nasterea ariciului junior
Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

quote:
Originally posted by Guestus

quote:
Originally posted by Sibylle

ce-ti place tie nu intereseaza pe nimeni.
femeia asta poate ca isi rezolva altfel problemele daca nu erau madame ca tine cu internet si google si sfaturi date dupa zvonuri auzite la coada la ziare.

Guestus, dupa parerea mea ai depasit masura cam tare, sper ca moderatorii sa fie de aceeasi parere, deoarece am raportat acest mesaj.

Cat priveste toata discutia despre legi, adevarul este ca nu exista o lege care sa "lege mama de pamant" doar pentru ca asa vrea tatal natural.
El ramane cu dreptul lui de vizita in continuare daca mama se muta din tara, el poate cere custodie comuna (o parte din an copilul merge la el) si o mie si una de alte aranjamente care se fac cu ajutorul asistentei sociale si/sau a instantei in cele din urma. El nu poate sa nu isi dea acordul (chiar daca ar fi cerut de legea din alte tari pentru anumite situatii) decat avand un motiv serios. Nu poate distruge niste vieti dor din rea-vointa.
Un avocat bun si cu experienta in dreptul familiei poate sa explice si sa rezolve o asemenea situatie. Mama nu are domiciliu fortat doar pentru ca asa vrea tatal. Ea anunta schimbarea domiciliului minorilor la autoritatile competente si cu asta basta. Se redeseneaza programul de vizite sau intelegerea intre parintii naturali.

Imi pare rau ca in cazul nostru tatal a reusit sa il intoarca pe copil impotriva mamei. Pana la urma e greu sa ne dam cu parerea in aceasta privinta deoarece numai cine este "inauntru" poate stii cum stau lucrurile cu adevarat. Totusi, in instanta, binele minorului are intaietate.

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

eu m-am casatorit in germania si mi-am adus si copilul dintr-o relatie anterioara pentruca nu am fost legal iar la aparitia lui a binevoit de a pleca de linga noi.Dar aici cu toate ca nici nu era trecut tatal in certificat am avut foarte multe probleme cerandumi-se datele tatalui domiciliu etc.La scoala nu am avut probleme cu inscrierea dar la alocatie mi se opreste 7 euro deoarece ei au zis ca nu au de unde sa stie ca nu este o intelegere intre noi si ii da copilului bani fara hotarare judecatoreasca.Deci aici am vrut sa ajung tatal nu este trecut in certificat iar eu intampin greutati.

mamica de ANGELIK-MELANY http://flickr.com/photos/22465046@N08/

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by inaioana

[quote]Originally posted by Guestus
[[green][font=Verdana]Guestus, dupa parerea mea ai depasit masura cam tare, sper ca moderatorii sa fie de aceeasi parere, deoarece am raportat acest mesaj.

Cat priveste toata discutia despre legi, adevarul este ca nu exista o lege care sa "lege mama de pamant" doar pentru ca asa vrea tatal natural.

ti-au explicat oamenii cum e si cu legea asta. dar tu da-i bice mai departe...ca nu e adevarat ce spun ei si iti vind gogosi.
problema e ca sint unii care chiar cred ca tu stii ce spui....ca ala e drumul okay ....si dupa se trezesc ca dau chix.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Buna,mamici

De ce il blamati atata pe Guestut si nu acceptati pareri si de la un tata? Doar daca e mama trebuie sa ascultam si doar daca e pro?
Eu sunt mama si nu as putea trai fara copilul meu,cred ca mama e cea mai potrivita de a avea copilul,dar asta nu inseamna ca face ce vrea ea sau poate hotari ea pt copil tu nu ai tata..

Guestus a pus problema exact asa cum s-a dovedit ca este si in loc sa zicem,ok ai avut dreptate tinem la orgoliul nostru sa tot blamam.

Tudor refuza sa se intoarca la mama,v-ati gandit ca el era nefericit langa noul tata si se simtea despartit de cel adevarat?

Tatal nu a actionat corect,poate ca i-a dat acordul amiabil de a pleca in Franta si cand a vorbit la telefon cu el a aflat ca e nefericit.In cazul asta nu mai tii cont de nimik si te duci dupa el.
Dar nici mama nu a procedat corect luandu-i dreptul de a avea un tata.

In concluzie,Anisia a zis ca el nu a avut nici un fel de dcoumente,asta inseamna ca au trecut ilegal in Romania,deci e infractiune.Cu 4 avocati o scoate la capat si copilul se intoarce la ea.

Atata timp cat nu stim exact cum stau lucrurile,nu putem sa luam noi deja hotararea cum e corect.Ne dam cu parerea dar nu impunem ca a noastra e cea perfecta,ca o dam in dictatura.

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

inaioana, poti sa uiti ca ai raportat la moderator, guestus are contract cu DC-ul si pun pariu ca va iesi la pensie fara avertisment

Sibylle saptamana 19

Nasterea ariciului junior
Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput