Mamici ce asteapta al doilea copil (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

Buna seara, fetelor!
Ileana mea s-a nascut sambata, 19 ianuarie, la ora 14:25. A avut 3900g, 51cm, Ap.9. Am nascut usor si repede, pt. ca fiica-mea a binevoit sa se intoarca in pozitie buna in timpul travaliului. Am avut doar 4 contractii dureroase, in rest, pana la dilatatia maxima, contractiile au fost f. lejere. Deci, dragele mele, a doua oara chiar e mai usor!!
Am venit acasa de luni, dar nu prea am timp, inca ne adaptam. Maine il aduc si pe Tudor de la bunici si sper sa se impace bine cu noua situatie.
Va pup[ si incerc sa mai intru cand prind cate un moment.

Irina, mami de

Ileana si
Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vela spune:

Salutari tuturor!!!.
Nu am mai intrat ca am avut ceva probleme cu netul dar recuperam.
Noi suntem bine, ma apuc imediat sa citesc ultimile noutati.
Irina, felicitari inca o data pentru printesa, e o scumpete si multumim pentru incurajari, cel putin eu ma simt mai linistita stiind ca poate fi mai usor la a doua nastere.

vela37+ cu Alexia si mama lui Vlad(23.03.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

ClaudiaH aceasi situatie si la noi, ne bucuram pt orice v-a fi doar ca am vrea sa vedem cum e si cu o fetita.
Cine stie, poate ne molipsim si noi...........si nu rupem randul la carucioare roz
Irina, bine ai venit acasa..........ma bucur ca a fost mai bine de data asta
Pt toate mamicutele

Ada 12+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Felicitari pentru bebelus!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

quote:
Originally posted by acina

Oana .
Khrisu sa nu crezi ca eu nu am avut parte de epiziotomie, hehe, Andrei a fost mare, a avut 4 kg , deci nu am scapat de taietura de rigoare.

Anca 21 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

pai tocmai asta spuneam... se practica "epiziectomie preventiva". Eu cred (am o presimtire) ca in cazul meu nu era nevoie..bebele meu a avut 3.280kg iar cu exercitile pe care le-am facut, masaj, plus ca am practicat sport de performanta la viata mea...chiar si sub epidurala am cooperat perfect..puteam sa ma opresc din impins daca mi se spunea, sa relaxez muschii, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Am modificat listuta - din pacate e tarziu si pic de somn, nu mai apuc sa va mai povestesc despre noi...

Va rog sa-mi spuneti daca am gresit ceva - si daca aveti completari desigur.
Pe parcurs, mai putem infrumuseta lista numai idei sa fie

Pupici la burtici si bebici

Oana 19+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Oana, bravo........listuta e foarte bine.......eu sunt prima care te lauda, sunt cea mai matinala azi....mi-au trecut din greturi dar acum am insomnii.

Boariu30, galeria e gata
Cum te simti?

Ada 12+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut!! Uff ce necaz ca nu ma potrivesc cu voi la ora.. vin si eu la ceasca de .. lapte rece ca am niste arsuri de toata frumusetea.
dar macar apuc sa va zic: Buna dimineata !!

Oana ai facut treaba grozava cu listuta, ca de obicei!!Multumim!!

Acina felicitari pentru broscuta sanatoasa!! Suna tare bine nasterea in apa.. am vazut niste documentare la tv si parea totul asa de .. natural si lipsit de prea mult stres.

Nocom bine ai venit!

ClaudiaH de fain ca te lasa sa incerci sa nasti natural de data asta, aici nu se prea inghesuie, mi-au spus din start ca va fi tot cezariana.

Irina sa va traiasca papusica frumoasa si ochioasa..

Khrisu bine ai venit si tu si la multi ani pentru baietel!!

Boariu intri pe ultima suta de metri.. da-ne semn si gata ii galeria.

Cami 24+ & Sofia - 8 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Uf..ca mi-a sarit rau de tot somnul si bantui pe forum..
Am niste emotii ca mi-au trimis mesaj ca a sosit caruciorul si abia astept sa mergem sa il luam maine de la magazin. Sa imi tineti pumnii sa aiba loc in portbagaj ca de nu sunt in pom!!

Cami 24+ & Sofia - 8 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Buna dimineatza si de la Bistrita!

Am intrat sa va salut, sa-i urez Irinei felicitari pentru bebelina!!Sa fie cuminte si mancacioasa!

Vela, ma intrebai in capitolul trecut ce inaltime am, referitor la kg mele in plus, am exact ca si tine, 1,65, dar inca mai tanjesc dupa cele 50 de kile care le aveam inainte de prima sarcina....si la care nu cred ca voi mai ajunge vreodata....

Eu nu am mai intrat de muuuult, dar din pacate nu am avut timp, ma bucur ca toata lumea este ok!

boariu30 sa ne spui cum te simti! Incepem galeria?Esti pe ultima suta de metri, nastere usoara si o bebelina sanatoasa si mancacioasa!!!

Oana, multumim de listuta! Arata excelent! Buna ideea cu asezatu cronologic
acina, interesanta ideea cu nasterea in apa, abia astept sa ne spui cum a fost, khrisu, la ce spital ar putea sa-ti dea copilul imediat la san inainte sa taie cordonul? Suna interesant, sunt curioasa daca aici in Romania se poate asa ceva.

Va pup in grup organizat!si va urez o zi placuta si toate cele bune!!!

Ana - - mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....

Mergi la inceput