Mamici ce asteapta al doilea copil (3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Ada eu tot citeam in carti si ziceam eii daca ma dau cu crema constincios sigur nu fac multe vergeturi si uite ca nu a fost asa. M-am dat cu creme constincios si de la talie in jos is plina nu am pe burta sau pe sani am putin pe aripioare si apoi fesele si picioarele de sus pana jos. Zici cas zebra.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Buna dimineata, fetele,

Ce mai faceti, cum va simtiti? Noi binisor. Am vazut ca va preocupa vergeturile, ce sa va spun, eu la prima sarcina mi-am dat cu o gramada de crema de NIVEA, o gramada, si tot degeaba, mi-au aparut mai mult pe burta, pe coapse si pe fund, dar asta este, n-am avut ce sa le fac. Mi-am dat si dupa nastere cu o gramada de creme care ziceau ca te ajuta sa mai dispara din ele, dar de unde, asta este minciuna, va zic eu. Odata ce v-au aparut, nu mai dispar orice ati face. Intr-adevar factorul genetic este cel mai important. Cu timpul se mai disimuleaza, se fac mai albe, dar de trecut nu trec.

Pupik de la Onyx si Vlad

27+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess4u2000 spune:

Revin si eu... ca n-am mai scris de mult. Nu stiu cat foloseste. Ieri am fost la echo de 16+ si in continuare am probleme cu placenta. Am "lacuri vasculare" din loc in loc. Cica e destul de intalnita problema, dar trebuie urmarita. Azi am fost la dr.Radoi in Universitar si dupa ce a vazut echografia m-a trimis la Medlife sa fac alte investigatii legate de probl.placentei si triplu test. Am discutat despre necesitatea amniocentezei si am obtinut ceea ce prevedeam, o discutie generica si acoperitoare pt. medici. Adica, data fiind varsta mea ( 39 la nastere) riscul de sindrom Down creste, si ca ar cam trebui facuta analiza, dar ca oricum discutam dupa TT. Eu inteleg pozitia medicului si incerc sa ma resemnez, caci constat ca de cele mai multe ori, medicii nu te influenteaza prea mult in ceea ce deja ai decis sa faci. cam incoerent. So, am fost la Medlife si nu mi s-a putut recolta sange caci o anumita analiza din set se facea doar pana-n ora 9 dim. asa ca luni ma infiintez acolo si ..... gata.
PS Din fericire bebe este bine.

oanarusu adaug inca o data numele primului meu copil ca sa il treci in lista si DPN pt. bb2

Mihai( 03.04.2004) si DPN 24.07.2008
Sarcini frumoase si usoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by mess4u2000

....
oanarusu adaug inca o data numele primului meu copil ca sa il treci in lista si DPN pt. bb2
Mihai( 03.04.2004) si DPN 24.07.2008
Sarcini frumoase si usoare

mess4you2000, n-am observat, saptamana asta a fost tare grea....
Principalul e ca bebe e bine - deci suntem doua mamici senioare eu o sa am 37 sau 38 la nasterea lui bb

Oana 20+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vela spune:

Ada, maine cand vin de la eco va dau vesti proaspete, in rest suntem bine zic eu, astazi am facut si un pic de curatenie, dar acum am obosit si ne-am bagat in pat sa ne odihnim. Sunt comica daca m-ati vedea cum stau cu laptopul in brate si ma intind sa ajung la tastatura, burta fiind mare ma incomodeaza destul de mult, dar mai avem un pic.
Mess4u,multa sanatate, odihnestete si nu te stresa, or sa se rezolve toate si eu am avut probleme dar au trecut.
Oana timpul trece pentru toata lumea, sanatosi sa fim, sa ne putem bucura de fiecare clipa.
Salut pe toate mamicile.

vela38+ cu Alexia si mama lui Vlad(23.03.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess4u2000 spune:

oanarusu eu voi avea 39 cand o sa nasc asa ca.... te-am luat! Sa intele ca sunt veterana grupei?

16+ si Mik 03.04.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Fetelor, eu am folosit crema antivergeturi profesionala si nu mi-au aparut. In timpul alaptatului am facut pe sani vergeturi si m-am mai dat asa cand si cand cu crema (ce-i drept nu apucasera sa se albeasca ..erau movolii) si mi-au trecut.
Se numeste NOCHE Y DIA - Crema reafirmante Antiestrias (tensora, reparadora) DERMAFIRM ABSOLUTE (asta scrie pe cutie..are 500ml borcanul)
Acuma sa vedem cum o fi la sarcina asta.

KHRISU 5+, mamik lui Matei (21 ian 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Multumesc tutror pt raspunsuri!
Voi folosi crema antivergeturi ca nu strica. Sper sa fie genetic(mama n-a avut).

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna, fetele!

Multumesc tuturor pentru retete. O sa incerc sa le pun in practica pe toate. Beleaua e ca dimineata cand m-am dus sa-l trezesc pe micutul meu am vazut socta ca e fierbinte foc. Avea 39,5. Am murit si am inviat la loc. I-am pus supozitor, comprese... si fuga la medic. A zis ca-i un virus gripal si ca vreo 3-5 zile o sa ne luptam cu febra. Mi-a dat reteta pentru antitermice si gata. NU stiu ce sa ma mai fac cu el... nu-i scade deloc. Am inceput sa-i dau si paracetamol si nurofen la fiecare 3-4 ore cate ceva si temp. nu scade sub 38,4. E tare miorlait, se intelege de ce; saracutul se simte groaznic. Asa ca nu prea mai am timp de mine si de tusea mea. Abia acum mi-am facut un ceai de ce-am gasit la indemana si cat se uita el un pic la desene animate si pana ii creste din nou temperatura, mi-am zis sa vad ce mai faceti si sa va salut. Sper sa revin cat de curand cu vesti bune.

Va pup pe toate!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
10+
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

BUna fetele!

MICYCRIS, apropo de piele decojita...asta patesc eu de o vreme incoace, eu am un ten gras de felul meu, acum am scoarta pe fata si pe cap, si pielea fff uscata, am dat si cu crema dar nu ma tine mult...o fi de la sarcina??

Ada_s, da...io am un copil cuminte, mancalar mama pe el Sugubat da cuminte!Spor la curatenie, daca nu ai terminat-o intre timp!Si nu te obosi prea tare!Si eu am lasat balta multe treburi dastea casnice...le-am facut la repezeala da am zis ca la vara imi angajez femeie sa-mi curete tot

Legat de crema de vergeturi, eu am folosit crema hidratanta de la nivea, dar nu am avut probleme foarte mari, chiar inainte sa nasc au apaut cateva la picioare sus, cateva pe spate si pe sani dar subtiri si care in timp sau estompat.

Va multumesc de aprecierile la adresa juniorului si a castelului nostru de care a fost tare mandru Stefan.

Eu va doresc un WE placut, sa stati linistite si sa va rasfatati!!

O zi buna tuturor si sa auzim numai de bine!

Ana - - mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....

Mergi la inceput