Mamici ce asteapta al doilea copil (3)
Raspunsuri - Pagina 18
onyxg1998 spune:
Buna dimineata, mamici,
Iaca si noi pe aici. Cum va mai simtiti? Eu mai binisor, dupa sperietura de aseara, cand am alunecat in baie dupa ce am terminat de facut
. Noroc ca n-am patit nimic, doar m-am speriat.
MIKY eu folosesc crema de corp JOHNSON pentru copii si o dau pe pielea uda, ma ajuta foarte mult, intai imi dau cu gel de dus JOHNSON (albastra cu vanilie) si apoi imi dau cu crema si ma usuc prin tamponare cu prosopul, desi cum ma cacai eu o mie de ani pana sa ies aproape s-a uscat pielea, dar sincer, nici nu ma mananca pielea nici nu ma doare si este chiar foarte fina.
Pupik de la Onyx si Vlad
27+
Alexandra Maria si mami de
Vlad Gabriel James
MIKYCRIS spune:
onyxg1998 nasoala treaba cu sperietura.ai grija de acum in colo si mergi si tu ca babutele macar pana dupa nastere si mai ales fii pregatita sa te astepti la orice sunet,etc pt a nu te speria rau.in legatura cu crema si gelul de dus,multumesc mult.
daca mai apar pareri si ex poate am de unde alege.pe mine ma mananca pielea de la uleiul ala de la chicco.
MIKYCRIS
Ada_S spune:
Buna fetele, eu ma simt excelent, multumesc de intrebare. Azi am facut curatenie, inca nu sunt gata caci am de recuperat zilele de rau......asa tare se vede ca nu am fost ok........acum trebuie sa frec de ma ia dracu daca am facut numai la repezeala cat mi-a fost rau.
onyxg1998, bine ca nu s-a intamplat nimic grav la
.
MIKYCRIS, e clar ca uleiul ala nu iti foloseste, trebuie sa schimbi cu alceva.
Pt toate mamicile.
Ada
13+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
vela spune:
Salutare fetele, astazi si noi suntem un pic cam agitati, nu stiu de ce.
Am auzit ca intradevar cafeaua este buna la tensiune mica dar eu tot nu pot bea cafea ca am pulsul cam mare,desi tensiunea este mica nu stiu cum se poate asta dar asa este.
In legatura cu uleiul de corp si eu folosesc produsele pt copii de la Johnson pe mov, cica sunt bune pt relaxare, ce e drept ca uneori mi-e lane sa ma dau cu ulei dar am noroc ca gelul de dus contine lotiune de corp.
Dupa prima sarcina nu am avut vergeturi desi am avut burta mai mare asa ca sper sa nu fac nici acum.

pt toata lumea.
vela
38+ cu Alexia si mama lui Vlad(23.03.1997)
vela spune:
cam incoerenta astazi,...... sau poate sunt asa de obicei.
vela
38+ cu Alexia si mama lui Vlad(23.03.1997)
danybv spune:
Salutare fetele .Noi am avut iar o noapte de vis , Maria s-a trezit doar de 2 ori pentru papa si asa ca am dormit ca o printesa.Pe Andrei il tin acum mai mult pe la bunica care sta la 5 scari distanta de noi este bine asta ca pot sa stau si eu mai linistita , taty este toata ziua la munca asa ca este bine venita sederea lui Andrei la bunica.
In rest noi suntem bine , laptele scade de la o zi la alta dar ma lupt nu ma dau batuta poate mai tine macar cateva zile daca nu asta este sa fim noi sanatosi ce sa facem daca nu este nu este .
Pup fetele si sarcini usoare sa aveti fara dureri si greturi .
danybv
Mamy de
Maria si
Andrei (21 Martie 2006)
POZE MARIA
MissJJ spune:
Buna fetele!
Sa stiti ca eu va citesc mereu da mai greu cu scrisul.
Ana f frumos castelul.
ClaudiaH eu luam sirop de patlagina ala se da si la copii pt tuse si e f bun. Ma refer ca luam in timpul sarcinii siropul asta.
Bitza eu am folosit creme care mai de care mai scumpe si mai performante si am facut vergeturi de sus pana jos de la talie pana la glezna.
Am luat 23 de kg in total in sarcina si pana pe la vreo 8 luni aveam numai vreo doua vergeturi mici pe fese dar intr-o dim efectiv m-am trezit plina de sus pana jos.
Si asta este nu am avut ce sa fac, conteaza mult genele mama de ex nu a facut o sg vergetura si nu s-a dat cu cine stie ce, eu m-am dat cu toate speciale pt mamici si contra vergeturi si am facut o tona. Le-am tratat imediat dupa nastere cu laser la o clinica privata si s-au mai subtiat si au devenit mai bejulii, dar nu dispar decat daca te operezi estetic, am zis ca am sa ma intersez sa vad ce si cum ca acuma astept bebe 2 si tare mi-e ca iar ma umplu de vergeturi.
Mai nasol e ca le am de la glezne in sus si nu pot purta scurt port numai pantaloni trei sferturi ca mai sus nu am curaj, ca se vad tare urat cu toate ca laserul a fost f bun dar fiind atata de multe nu prea a putut nici ala sa faca minuni sau ceva.
Eu iti doresc sa nu capeti dar depinde de fiecare organism.
Ada ma bucur ca te simti mai bine.
Miky tin pumnii sa fie bine si sa nu mai ai pb.
Camy
.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
julax spune:
claudia,nu cred ca ar face rau ceaiul de ceapa.Stiam si de ceaiul de nuci si o ridiche neagra scobita si pusa miere (care se lasa cam 12 ore)si se bea cateva lg pe zi ca sirop.sanatate multa.te inteleg perfect.
ada,camimultumesc !
pe toate.Iulia
@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Ada_S spune:
Neatza fetelor, da ce lipsa de activitate azi.
Vela cum esti, e totul ok?
Danybv ma bucur ca ai avut o noapte linistita, azi noapte cum a fost?
mada-mxm, poate ca ai dreptate cu vergeturile, conteaza mult si bagajul genetic. Si la mine se mira cosmeticiana ca nu am facut vergeturi, ea ma stia si inainte sa raman insarcinata si pe parcursul sarcinii mergeam la ea la epilat. Si ea e de parere ca e genetic, mi-a pove tot felul de cazuri, de mamici care nu au fost nici pe jumatate cat mine si care s-au uns cu toate cremele si alifiile posibile si tot au facut vergeturi.
Ada
14+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
mariaanna spune:
Buna!
Fetelor,vergeturile apar intr-adevar si pe fondul genetic.Intinderea rapida a tesuturilor produce aceste rupturi.Daca mosteniti o piele elastica , atunci sunteti fericite!Eu am vergeturi pe burta, sani si coapse, care nu au putut fi prevenite cu nicio crema si nici nu pot fi sterse...
Mariaanna, mami de
Alex nazdravan ![]()
cāteva poze
Povestea nasterii lui Alex,povestea noastra