Mamici ce asteapta al doilea copil (3)
Raspunsuri - Pagina 17
vela spune:
Buna seara!
Astazi nu am prea avut timp sa stau pe forum din motive de musafiri.
Cred ca sarbatoarea mi-a scos rudele din casa si le-a adus la mine in vizita.
In rest noi ne simtim mai bine, elevitul are si el rostul lui asa ca eu va sfatui ca pe timpul sarcinei sa luati pentru ca astfel evitati oboseala si starea de rau general, cel putin asa a fost la mine.
MIKYCRIS, imi pare rau sa aud ca ai avut probleme, ai grija de tine.
Ana, ati avut ceva zapada de ati construit un asemenea castel, bineinteles si ceva de munca.
Cred ca ar fi timpul sa pun si eu niste poze dar stiu ca o sa-mi ia ceva timp si tot aman.
Ada si eu beau ceai de fructe de padure cu lamaie si indulcit cu miere, foarte bun pentru raceala si digestie, recunosc ca nu m-am interesat daca e permis in sarcina, dar ma uit acu pe lik-ul pus de Claudia.
vela
38+ cu Alexia si mama lui Vlad(23.03.1997)
bitza2008 spune:
Salutare tuturor! Eu sunt la prima sarcina! Am intrat pt ca voiam sa intreb mamicile care cel putin o nastere la activ despre vergeturi! Mie mi-a luat sotul o crema, credeti ca ajuta? La voi cum a fost? multumesc anticipat pt raspuns. Pupici tuturor!
9+
ClaudiaH spune:
Bitza, eu parca ti-am mai raspuns o data la "mamici de sept. oct." dar iti scriu si aici ca poate am uitat totusi sa scriu acolo. Deci, eu n-am decat vreo cateva miiiici mici vergeturi, rectific, aveam acu' nu se mai vad deloc; erau in jurul ombilicului cateva mici. Eu am folosit tot timpul sarcinii pentru sani si burtica Nivea Body cu Q10 aproape zilnic (uneori mai uitam). Nu stiu daca asta m-a ajutat sau doar bagajul genetic a fost de ajutor. Oricum, eu sunt mica de statura si am avut o burta uriasa, nici nu ma gandeam ca o sa scap fara vergeturi. Se spune ca daca mama ta are vergeturi sunt toate sansele sa faci si tu, indiferent de crema folosita... Asa am citit si eu pe net la vremea respectiva. Mama mea are ceva vergeturi dar mama mea a dat nastere la 4 copii deci e posibil ca dupa prima sarcina sa nu fi avut nici ea. Eu tot Nivea Body Q10 o sa folosesc si sarcina asta... cine stie, poate ajuta. Vezi ce raspunsuri o sa-ti ami dea si fetele... poate ele au altfel de experiente.
mamica lui Stefan din 03.04.2005
9+
iata minunea 2
danybv spune:
fetele.Noi am tras un somn de frumusete
azi de mama mama 3 ore am dormit toti: baietii in dormitor si fetele in sufragerie, a fost super .
Ada_s
si eu sunt bucuroasa ca a fost bine aseara sa speram ca va fi la fel in fiecare noapte.
Ana_a
sa stii ca Mariei ii place la nebunie afara si mie la fel daca ar fi dupa mine numai afara as sta , dar lasa ca vine vara sa vezi atunci cum voi sta cat mai mult afara .![]()
ClaudiaH
referitor la rabdare , este mai greu dar ma stradui sa am cat de mult se poate .
Mikycris
imi pare sicer rau pentru tine ca nu te-ai simtit bine , iti doresc sarcina usoara si sa speram ca numai apar probleme .
Julax ce bine ar fi daca s-atr trezi doar pentru papa , dar ce sa facem trebuie sa rezistam noi mamele ca asta este datoria noastra: sa-i aducem pe lume , sa-i crestem si sa avem grija de ei .
Pup fetele si aveti grija de burtici .
danybv
Mamy de
Maria si
Andrei (21 Martie 2006)
POZE MARIA
Ada_S spune:
ClaudiaH, multumesc pt link. In legatura cu ceaiul de ceapa nu stiu ce sa zic, banuiesc ca o cana doua nu dauneaza......in rest te inteleg caci asa sunt si eu, imi este frica sa beau sau sa mananc ce e interzis. Mai stiu un ceai bun tot pt tuse. Ceai din nuci: speli 2-3 nuci, le spargi si asa cu tot cu coaja le pui in 200ml de apa fiarta, lasi sa mai fiarba putin, il strecori si gata. Ceaiul se poate bea pe parcursul zilei cu inghitituri mici. Pe a 2-a zi nu mai ai nimic.
MIKYCRIS, ai grija de tine..........ce ti-a zis medicul din ce cauza sunt contractiile?
Ana_a, am vazut pozele, tare frumos baietel ai. E si cuminte asai?
julax, ma bucur ca Alex se simte mai bine.
vela sa sti ca si eu m-am gandit la ceai de fructe, dar nu mai aveam acasa.
danybv,iti doresc o noapte usoara.
Ada
13+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
Ada_S spune:
bitza2008, eu nu am facut vergeturi deloc, desi am luat 36 de kg(bine era mai mult apa). Initial mi-am cumparat si eu o crema antivergeturi, cand am vazut la tv o emisiune despre creme in general si cu cat sunt de daunatoare cremele de corp pt femeile insarcinate deoarece peste 50% din cantitatea cremei sunt conservanti. Explica ca e nevoie de acesti conservanti ca sa nu se altereze grasimile din compozitie. Tot atunci am aflat ca sunt mult mai bune cremele naturale, alifiile. Mi-am cumparat alifie de galbenele de la farmacie si cu aia ma dadea sotul aproape in fiecare seara. E un pic nasol caci nu se absoarbe foarte bine ca si cremele comerciale, dar macar nu am facut vergeturi. Acum ca o fi de la alifie sau e genetic.........important e ca aveam constiinta impacata ca nu imi otraveam bebicul cu tot felul de E-uri. Ceva foarte important, daca te mananca pielea in ultimele luni de sarcina sa nu te scarpini deoarece crapa pielea si faci vergeturi, eu am fost atenta la asta, citisem atunci undeva.........si aveam niste mancarimi

Ada
13+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
ClaudiaH spune:
Ada_s, merci de reteta de ceai de nuci! O sa fac maine ca acu deja e tarziu...
mamica lui Stefan din 03.04.2005
9+
iata minunea 2
CamiM spune:
Salut fetelor!!
Nu stiu voi cum faceti dar mie cateodata mi-ar trebui asa o zi de vreo 30 de ore sa termin tot ce imi propun ca sa nu mai vorbesc ca mai vreau catev ore in plus pe noapte pentru somn..deja sunt pretentioasa nu..![]()
Acina merci
Ana_a merci si multa bafta si tie la soferit!!
Sper ca te-ai linistit dupa sperietura de weekendul trecut si ca esti ok. Stefan al tau e un baiat grozav.. 
Fresanana, Julax bine ati venit!!
Dany ce ma bucur ca lucrurile incep sa se mai aseze! sa speram ca nu sunt colici si ca Maria o sa doarma bine !!
Miky stai cumintica si sa speram ca nu mai ajungi la spital pana la nastere!!
Bitza sigur ca poti sa dai cu cremute, dar sincer eu cred ca conteaza foarte mult mostenirea genetica. la prima sarcina mi-am dat cu crema mereu si cand ziceam ca am scapat fara vergeturi mi-au aparut in ultimele trei saptamani niste uratenii pe picioare sus.. brr.. acum sunt ok s-au mai estompat dar ma intreb ce urmeaza de data asta ca sunt si mai lenesa la dat cu crema.
Julax sanatate lui Alex!!
Oana
dulce pentru Paul si asteptam povesti cand ai vreme.
ok
fetele cucuiete !!
Cami
25+
&
Sofia - 8 mai 2006
MIKYCRIS spune:
buna fetelor ![]()
fac cinste cu cafea pt mamicile si gravi cu tensiunea mica ca a mea,iar pt restul cu ce poftesc ele ![]()
danybv multumesc mult,azi ma simt mai bine
.
CamiM multumesc pt sfat si sa speram ca asa va fi.DOAMNE AJUTA!
Ada_S in legatura cu contractiile,dr a spus ca poate se intorcea ori aseza bb si poate de asta.eu zic ca or mai fi fost si din cauza ca vomam tot timpul si se incordau muschii burtii-sincer nu stiu daca asa e cum zic eu.dar ma bucur ca bb e bine si nu are treaba(nu a avut treaba) cu starea mea de rau.
tu ce mai faci?
vela
multumesc,tu ce faci?
julax asa sper si eu.

toate fetele dulce-dulce
18+
MIKYCRIS
MIKYCRIS spune:
apropo de crema de burtica fetelor,eu folosesc un ulei de la chicco care se numeste Mamma Donna si parca mi se cojeste pielea de pe burtica si coapse
.nu stiu ce e mai bun,sincer voi ce imi recomandati?eu am o piele f sensibila si pe asta scrie ca e bun dar nik
.astept si eu pareri daca aveti timp.

18+
MIKYCRIS