Mamici ce asteapta al doilea copil (3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

quote:
Originally posted by danybv

Buna fetele.

Khrisu, am avut furia laptelui , sa stii ca intai o alaptez la san acolo cat curge o tin cam 1 ora si completare de lapte ii dau cam 100 ml mananca mult , am inceput cu 50 ml si acum ....
Freshanana, bine ai venit la noi si sarcina usoara iti doresc

danybv
Mamy de Maria si Andrei (21 Martie 2006)
POZE MARIA

Eu ti-as propune sa faci urmatoarea manevra . tine-o o ora sau mai mult pana cand EA DA SINGURA AFARA SANUL apoi mut-o la celalat san si la fel faci..las-o acolo pana da afara iar sanul..dupa asta du-o iar la celalat san daca nu s-a saturat....intr-o ora sanul celalat are timp sa mai secrete ceva lapte..intelegi??..chiar daca tu crezi ca e moale si nu e nimic...inceraca..la un moment dat cand organismul vede ca e cerere secreta instant lapte... Eu zic ca metoda asta nu da gres...

vezi ca biberonul da dependenta..ai putea sa folosesti pt lapte praf un sistem de alaptare suplimentara care face minuni..fata va manca lapte praf dar va stimula in acelasi timp sanul sa produca mai mult... daca suplimentezi organismul NU ARE CUM sa inteleaga ca e nevoie de mai mult..e metoda sigura pentru intarcare din pacate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Danybv, ma bucur ca a fost bine azi noapte......poate de acum v-a fi tot mai usor.

onyxg, merci de sfat........pana la urma am baut o limonada ca nu am reusit sa stau pe net din cauza copilului.

OanaRusu, vad ca nu te lasa juniorul sa ne povestesti cum a fost la Sibiu.

mada, julax, insanatosire grabnica copiilor. Sper sa nu va imbolnaviti si voi.

Stie cineva ceva de boariu30, maine are data probabila...........o fi nascut si nu ne-a zis nimeni nimic..........asa fara galerie?

Ada 13+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Ehei, Ada, nu pot da vina pe Paul nu am avut timp pentru ca am mult de lucru - si acasa am ramas in urma cu treaba pentru ca in weekend am fost plecati si frigiderul asta nu se umple singur

Dar sunt aici, citesc tot timpul si uite, acuma o sa ma stradui sa pun cateva dintre gandurile mele

Oana 20+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

am intrat cu gandul ca voi gasi vesti de la boariu30, o fi nascut?stie cineva ceva?

Am si eu niste poze haioase, am facut duminica din zapada un castel, ne-a luat o juma de zi, daca aveti timp si chef va puteti uita la poze . O sa incerc sa intru mai tarziu sa mai citesc ce ati mai scris, acum sunt pe fuga ca am pierdut timpul cu incarcatul pozelor pe webshots.
Aveti aici un link Castelul de zapada

O zi buna si sa auzim numai de bine!!!

Ana - - mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna, dragelor!

Ana_a, frumos castel de zapada! Si strasnic cavaler la castel! Foarte fain ca aveti zapada.

Danybv, ma bucur ca ati avut o noapte mai linistita. Incet incet isi intra si ea in ritmul de viata zi/noapte. Asa e la inceput, trebuie sa avem rabdare.
Onyxg, e bine cu contractiile si cu durerile alea? Medicul ce zice? Incearca sa te odihnesti un pic mai mult!
Ada_s, despre sunatoare uite aici un articol. Reiese ca trebuie folosit cu moderatie in sarcina. (gasesti aici si plante interzise in sarcina).

Va pup pe toate! O zi faina!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
9+
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

buna fetelor!
dar a ti scris nu gluma!
eu ieri am stat la perfuzii pt ca nu m am simtit bine si am avut si ceva contractii dar acum cu ajutorul BUNULUI DUMNEZEU ma simt mai bine.
va dau si datele mele!-eu-10 aprilie 1977:fetita DELIA 07 februarie 1997.pt bb am sa revin cu date dupa ce merg la eco morfologica pe 21 februarie.
pup toate fetele!
18+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Mada, Iulia, sanatate la copilasi!Si Stefan al meu a fost bolnavior, am luat si noi de data asta antibiotic, dar am scapat.De luni as vrea sa-l duc din nou la camin.

Ada_s, ma bucur ca nu mai ai greturi, sa stii ca si eu am scapat de ele, ma mai deranjeaza uneori mirosurile urate si mai ales cand imi este foame mai am senzatie de greatza, dar am scapat!si am si uitat....
Cu magneziu, ce sa zic...trebuie sa iei cum zice medicul, eu nu am probleme, analizele mi-au iesit bune, deocamdata nici elevit nu am luat, o sa incep din luna a 5-a.

vela, asteptam vesti.

danybv, ma bucur ca sunteti mai bine, sa aveti plimbare placuta!!Sa vezi ce o sa-i mai placa afara!!

Eu va doresc o dupamasa placuta in continuare!
Imediat am plecat si eu acasa...abia astept sa mananc!!Am pofta de pilaf de orez...dar nu stiu cine sa mi-l gateasca

la toata lumea!

Ana - - mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....

Mergi la inceput

Am uitat sa pun si link-ul. Ma scuzati! Tare imprastiata pot fi uneori!
Deci aici sunt ceva informatii despre ceaiuri in sarcina: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=637

9+
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

danybv,sa speram ca de acum isi va intra in ritm,dar cred ca pe ici pe colo tot vei mai avea surprize.asa e cu bebe.oricum,sa-i tina obiceiul cu terzitul doar pentru papa.
ada,sper sa nu ma imbolnavesc si eu,ca in rest tot familionul e racit,oricum Alex parca e o idee mai bine,sper ca suntem pe drumul cel bun
Ana,ce castel mare si ce print frumos
Miky,bine ca ati trercut cu bine si sa dea Domnul sa nu mai ajungi la spital decat pentru nastere si controlul periodic
claudia o zi frumoasa si tieIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Buna mamici si burtici!

Am o intrebare, poate ma poate cineva lamuri. Am reusit sa racesc putin si de vreo saptamana tusesc de mama focului. Ieri am fost la medicul de familie. Tanti mi-a zis ca din pacate nu-mi poate recomanda nimic in primul trimestru de sarcina. Dar eu tot tusesc si nu pot sa dorm din cauza asta. Mama m-a invatat sa-mi fac ceai de ceapa. Mi-am facut si am baut deja vreo doua cani. Acum abia m-am intrebat foile alea de ceapa uscata nu cumva fac rau. E primul trimestru in care debuteaza toate malformatiile si problemele. Mai stiti intamplator sau poate chiar voi ati incercat sa beti ceai de foi de ceapa in primul trimestru de sarcina si totul a fost ok? Incepe sa-mi fie teama de orice.
Numai bine!

9+
iata minunea 2

Mergi la inceput