Mamici ce asteapta al doilea copil (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

freshanana bine ai venit si sarcina usoara!
pup dulce si ai grija de voi.

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Buna dimineatza de la Bistrita!!

La noi fetelor a venit iarna...avem zapada, acum cand eu abia astept primavara...dar Stefan sa bucurat enorm de zapada asta, am sa va pun si eu cateva poze dar deocamdata nu le pot descarca din aparat ca sotul isi renoveaza biroul si a scos calculatorul din priza...acasa nu mai am net da nici calculator.

vela, stai cumintica in pat si te odihneste si sa de-a DD sa mai stea puiul inca un pic in burtica!

boariu30 ce mai faci? Am mai avut vesti de la tine? La voi se aprpie termenul.

khrisu, onyxg1998, multumesc de mesaje, am stat eu fff linistita in pat duminica nu am miscat un cui de la loc, acuma ma simt bine, cred totusi ca nu sunt probleme pentru ca nu am mai sangerat de loc de atunci.

Azi dimineatza Stefan mi-a zis foarte serios "Mami, daca nu poti sa ma iei in brate atunci stinge tu becul " Mi-a saltat inima de bucurie ca pana la urma a inteles si el ca mami nu-l mai poate ridica in brate, el vrea tot timpul sa aprinda si sa stinga lumina si daca nu-i tati prin preajma sa-l ridice mai facea scandal sa-l ridic eu, acum parca pe zi ce trece e mai intelegator. O fi crescut baiatul meu?

Gata, inapoi la munca!!

O zi buna si sa auzim numai de bine!!

Ana - - mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Buna mamici cu burtici

Am lipsit - ffff motivat - acum citesc sa recuperez

Inca o data si o zi cat mai buna

Oana 19+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Am reusit sa citesc
Amn scos si "notite" revin putin mai tarziu.

Bun venit fetelor noi abia astept sa va pun in listuta.

Noi suntem f bine - bb f activ, Paul sanatos si mancacios, am avut un weekend super la Sibiu.

Pa-pa!!

Oana 19+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna dimineata!

Vela, iti tin pumnii ca sa stea fetita cuminte pana la 40 de saptamani sa mai creasca putin. N-am inteles prea bine, de ce ai intrerupt elevitul? Eu as crede ca fetita fiind mare papa mult si deci ar fi nevoie mai departe de vitamine dar... poate vorbesc eu aiurea. Ti-a zis doctoru' sa nu mai iei?
Ana_a, nu stiu ce sa-ti spun despre sangerarea ta; poate ar trebui sa vorbesti cu medicul, sa afli parerea unui om care se pricepe...
Julax, bine ai venit! Daca ne spui si DPN poate o sa te treaca si pe tine draguta de Oana in listuta noastra.
Danybv, eu la Stefan am folosit contra colicilor, de fapt preventiv, SabSImplex si n-am avut absolut deloc probleme cu colicile. Acum mi-am cumparat aici revista unei firme de testari produse, aici sunt foarte renumiti, testeaza eficacitatea si efectele secundare ale diverselor produse. Eu am cumparat revista cu rezultatele pentru produsele destinate copiilor mici. SabSimplexul face parte din singurele trei care au primit calificativul "foarte bine". Deci poti sa-i dai preventiv. Iti urez numai bine tie si celor doi ingerasi!

Noi... eu... nimic deosebit. M-am apucat din nou de lucru pe bicicleta mea eliptica. Nu mai lucrez ca inainte ci doar asa... moderat. Medicul mi-a zis ca pot sa fac sport cu conditia sa nu fac efort. Am inceput cu 15 min. incetunel cu ochii la un documentar. Vad ca merge. Oricum, saptamana viitoare ma duc din nou la medic; daca ceva e in neregula o sa ma las de sport si o sa ma consolez cu ideea ca o sa ma fac iarasi cat o balena. Va pup pe toate si va urez o zi superba!!!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
9+
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna fetele.
Am avut o noapte monstruoasa La ora 22 am reusit sa o adorm pe Maria iar la ora 00 s-a trezit si a inceput sa tipe din cauza colicilor i-am dat ceai de colici desi ii dadusem picaturile de colici cine stie ce a apucat-o, am reusit sa o adorm iar la ora 3 dimineata trezirea iar si m-a tinut in urlete pana la ora 5:30 .Am avut mare noroc ca i-am trimis pe sot si pe Andrei sa doarma la bunici .
Mikycris, noi suntem bine in general si Andrei la fel , saru`mana
Khrisu, am avut furia laptelui , sa stii ca intai o alaptez la san acolo cat curge o tin cam 1 ora si completare de lapte ii dau cam 100 ml mananca mult , am inceput cu 50 ml si acum ....
Freshanana, bine ai venit la noi si sarcina usoara iti doresc
ClaudiaH exact picaturile astea i le dau si eu SabSimplex si sa stii ca isi fac efectul chiar foarte bine desi aseara cine stie ce a avut ea pe sufletel de urla asa de tare , astia-s bebeii cu bune si rele trebuie sa-i ajutam sa depaseasca perioada asta grea , sunt ai nostrii.
Va doresc sa aveti parte de o zi cat mai frumoasa si sarcini usoare.

danybv
Mamy de Maria si Andrei (21 Martie 2006)
POZE MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

DPN 30.09.2008.Multumesc de atentionare ClaudiaSi nu-i bai daca iei mai multe kg mai mult decat e ideal,important e sa fie sanatos beeb,dupa aia rupi bicicleta
danybv,poate noaptea care va urma va fi mai usoara.trec ele toate noptile astea dormite pe apucate
ana_a,sigur a mai crescut.bucura-te si lauda-l si pe el ca te menajeaza,asa ca sa repete figura cat mai des
freshanana,am venit aici cam in acelasi timp,sarcina usoaraIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vela spune:

Buna fetelor.
MIKYCRIS, Ana, multumesc de sfaturi, ma bucur ca voi sunteti bine.
Astazi parca ma simt si eu un pic mai bine, am dormit si mult, de m-am odihnit cat trebuie, ma mai doare spatele dar cred ca e normal.
Freshanana, bine ai venit.
ClaudiaH, elevitul l-am intrerupt eu ca sa nu creasca Alexia prea mare.mi se parea ca burta creste prea repede, dar a fost o perioada acum s-a oprit. Minte ingusta parca daca ea are de crescut, creste oricum, ia din rezervele mele si raman eu fara, dar m-am invatat minte, de astazi iau din nou.

vela38+ cu Alexia si mama lui Vlad(23.03.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vela spune:

Julax bine ai venit la noi.

vela38+ cu Alexia si mama lui Vlad(23.03.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

bana!
Bun venit celor noi!!!

Mariaanna

Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729

Mergi la inceput