Mamici ce asteapta al doilea copil (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Ana_a, colega mea a patit-o, si n-a fost nimic.
Si mai o prietena a patit prin luna 3 iar medicul i-ar fi spus ca s-a fixat sarcina . Mie mi se cam tarziu pentru luna 3..vad logic sa se fixeze mai repede, dar io nu-s medic

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ada_S

Maaaaaammammmmm crishu, asta da rau nu gluma........nu am mai auzit pe nimeni sa ii fi fost asa rau.........bine ca e doar o amintire urata. Si mie mi-a fost rau si credeam ca o sa cedez psihic dar nici nu se compara cu raul tau........de acum nici nu ma mai plang.

Ada 13+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

si eu tot asa am facut...nu m-am mai plans cand am intrebat cum e disgravidia emetizanta forma grava (a mea era medie). Mi s-a raspuns: mama intra in coma din cauza starii de continue de voma, rau etc..si e musai sa i se intrerupa sarcina ca altfel moare. Am tacut si nu m-am mai plans, numai gandul asta ma tine pe linia de plutire ..ca se poate si mai rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

ClaudiaH,am venit si aici.Sper sa nu ma zapacesc de tot.Parca si khrisu e la mamici de sept -oct 2008,nu mai stiu.sper sa reusesc sa scriu si aici
Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Bine ai venit julax, o sa iti placa cu noi, o sa vezi....aici nu sunt numai mamici super. Mie imi place de fiecare si ma simt foarte bine aici in compania lor.

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

danybv ai incercat cum ti am zis eu pt a reveni lapticul din ambundenta?sper din tot sufletul sa revina.Maria e mai bine?Andrei ce face?tu esti bine?
julax bine ai venit!
ada_s am inteles.faci cum crezi tu ca e mai bine pt tine si bb.
vela sper ca bb sa mai stea pana ce vine dr.pana atunci ai grija de voi si nu intrece masura cu plimbatul si ridicatul.
18+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

acina eu nu am fost de acord sa fac dt si nici tt dar dr a insistat pe tt mai mult decat pt dt si uita asa am ajuns sa il fac desi ceva undeva in sufletul meu imi spunea sa nu il fac pt ca am sa sufar tare mult si ca drept urmare asa a fost.2 zile am plans de nu mai stiam nici cum ma cheama si dr a sunat la laborator sa ceara prima analiza la tt mai in amanunt pt ca nu daduse decat o cifra si atat.pana a sosit rezultatul in 2 zile eu deja ma linistisem de una singura si mi am zis ca ce mi a dat dd eu nu stric -adik nu fac chiuretaj nici in roptul capului si asta este.ma gandisem si la amnio si eram hotarata sa nu fac chiar daca si al doilea raspuns era la fel.dupa ce am renascut din propriami cenusa a sosit si rez la tt cu deamanuntul si ca sa vezi era super ok si mai era insotit si de //scuze a fost o greseala de calculator//,ha!dupa ce plange omu de nu mai stie nici cum il cheama nici macar nui se uitase sa vada ca acea cifra nu corespundea nici macar pt sapt 6 de sarcina.pe tine cat tea costat amnio?

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Buna seara, mamici,

Iaca si noi pe aici putin. Avem ceva de munca, dar parca tare ma atrage sa mai arunc un ochi din cand in cand sa va mai citesc. Cum va simtiti? Noi binisor, nu ne putem plange, azi mai bine decat in alte zile. Cert este ca la sarcina asta sunt putin mai alertata decat la prima. Nu mai fac excese de munca, le mai las si pe alta data.

Ana, ai grija ca nu e bine sa sangerezi, de ce nu stai cateva zile linistita in pat, doar pentru orice eventualitate?! Eu asa as face.

Pupik de la Onyx si Vlad

27+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James

Mergi la inceput

danybv din curiozitate ai avut febra laptelui?? Sa inteleg ca suplimentezi cu formula?? cam cata formula? Cand ii dai??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

buna
azi m-am hot ca destul cu statul in pat si cititul
ma inscriu la forumuri sa mai schimb si eu cate o vorba cu cineva
sunt anna din constanta
am un baiat tudor 03.10.2000 si o burtica de 8 saptamani cu dpn 04.09.2008 (doamne ajuta). tot baiat sunt 1000% sigura - asa simt
asa ca ma inscriu si aici si la mamici de septembrie-octombrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

OanaRusu, pe unde esti? Cum te simti?

BB2

Mergi la inceput