Bucurii de sept-oct 2006 (104)
Raspunsuri - Pagina 10
CristinaGoji spune:
Sephora - inca ceva referitor la somn, sa ai grija sa nu-i dai seara nimic dulce (nici macar fructe), pentru ca ii energizeaza pe unii copii foarte tare, la fel e important ca o ora inainte de culcare sa aveti activitati linistite, si ritualul de culcare sa fie respectat intocmai de fiecare data. Unii copii nu au nevoie de asa ceva, dar la altii, mai energici, le trebuie semnale clare si o rutina a somnului bine pre-stabilita.
Mami 28+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
microbu spune:
quote:
Originally posted by Monique_newquote:
Originally posted by Mirabelac
Mey mamici, in loc sa facem un concurs de slabit, ceva, noi ne intrecem in retete de prajituri si pizza? Eu cum am terminat tiramisu am facut o prajitura cu cioco si acu mi-am facut aprovizionarea pt alt tiramisu. Pai asa, se poate?
hai sa incercam sa vedem daca se inscrie cineva.
V-ati hotarat la ce ne inscriem? Slabeala sau retete? Io una m-as inscrie la papat bunatatile preparate deja de voi
Sandra si gargaritza (10oct2006)
Monique_new spune:
microbupai cred ca e mult lapte 1 l....ca din cita faina am pus eu sa ingros coca imi ies o tona de gogosi....si sephora a scris ca sint 10 - 15 buc. Astept verdictul bucatarului sa vad unde am gresit.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe
Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )
GETY spune:
Gata, am vazut si pozele cu Cosminutza cochetutza. Ce frumos papa ea bucatele din farfurie! Monique_new, papa de mult asa din farfurie? Maria baga lingurita in farfurie, dar deocamdata atat.
Alina, iti tinem pumnii stransi! Sandra are dreptate, nu-i loc de emotii. Eu cred ca prin mai-iunie o sa ma inscriu pentru carnet de
Asa creste Maria Diana
LA MULTI ANI 2008!
ramomar spune:
multumesc fetele pentru raspunsuri Eu ma gandeam sa-i dau fier pt ca de cateva zile mi se pare putin vinetie sub ochi(dar poate ca nu asta e cauza), nu a prea mancat bine de 2-3 zile, tine mancarica in gurita si o invarte vreo 2-3 min apoi o inghite, rosu in gat nu are, iar lapte papa pe rupte. Dar nu o sa-i dau pana nu ii fac analiza.
Alina spor la condus, tin pumnii sa fii o soferita buna. Si eu trebuie sa ma apuc, cu rusine zic ca o aman de ani de zile, dar anu asta sper sa reusesc.
Monique, ce frumusica, zambareata si smechera e Cosmi. Imi place cum isi plimba papusa pe motocicleta. Cum stai cu bomboloni, au crescut, ai pus 1 l lapte (si mie mi se pare mult)?
Sephora si eu am cateva intrebari legate de bomboloni: nu inteleg cum sa punem" discurile pe jumatate pe marginea castronului (jumatate inauntru, jumatate afara) si ce sunt discurile? aluatul taiat in forma rotunda??
sper sa nu te superi pe noi ca te batem atat la cap
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)
microbu spune:
quote:Il accepta? E rau/bun la gust?
Originally posted by CristinaGoji
Sandra - sirop de patlagina i-am dat eu la Vladut pentru tuse, avea tuse productiva.
GETY spune:
Ramomar, hai sa ne facem si noi -itze anul asta. Mai vrea cineva?
Asa creste Maria Diana
LA MULTI ANI 2008!
Monique_new spune:
ramomarsi gety multumim Sa stiti ca m-am distrat cind Cosmi era suparata nevoie mare ca bebe nu se plimba singur cu motocicleta. Pina la urma i-am urcat eu pe amindoi si i-am plimbat . Era f fericita ca asta vroia.
GETY papa papa ca e fomista rau. Acum cind s-a trezit pe la 2 plingea nevoie mare de foame , de parca nu mincase de 7 zile.
ramomardiscurile sint coca facute cercuri...astea le-am facut acum sa vedem ce fel de coca mi-a iesitdintr-un l de lapte ca asa scria la reteta
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe
microbu spune:
quote:Nu am fost atenta, dar este mult lapte da. Inafara de clatite nu tin minte sa fii pus la vreo prajitura mai mult de 1cana de lapte...inafara de cozonac.
Originally posted by Monique_new
microbupai cred ca e mult lapte 1 l....ca din cita faina am pus eu sa ingros coca imi ies o tona de gogosi....si sephora a scris ca sint 10 - 15 buc. Astept verdictul bucatarului sa vad unde am gresit.
Am vazut pozele cu frumoasa Cosmina. Vroiam sa te intreb daca se joaca cu bucataria primita de Craciun.
Monique_new spune:
microbu da se joaca cind are chef, le da de mincare la papusi sau cui este pe linga ea dar si cind nu are chef o demoleaza asa ca am de strins si de spalat si vasele ei nu numai alea mele
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe