Bucurii de sept-oct 2006 (104)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Monique cred ca e vb de un dl de lapte,inca n-am vb cu Ste,dar cred ca asta era,mea culpa.Vazut pozele Cosminuta draguta.

Sandra da Eurespalul e groaznic la gust,dar oricum Matti nu ia nici un fel de medicament si toate sunt ori in ceai,lapte,suc fructe.

Cristina mercic,problema e ca el se scoala 9.30-10 apoi pe la 11 iese afara pana la 13.30 vine mannca si pe la 14-14.30 adoarme,doarme 16-16.30-17,apoi mananca si joaca,noi la ora 22 suntem in pat si incercam sa il adormim,el se da jos din pat ia carutul il plimba,ia oala o plimba,sta pe Igor,io ma rog de el si Ste doarme de mult,ne calareste,pana cand nu-i cade capul nu ai ce face,cand i s-a facut somn s-a asezat pe mine sau pe perna langa mine si adoarme.mai mult de atat nu stiu.Fructe nu-i dau seara,adika i le dau dupa ce mananca si sucul si fructele.

Io am bagat smotru adika am spalat gresia cu peria si tix,am inebunit nu?
Cainele de dimineata a facut in casa,cred ca i se intampla a doua sau a treia oara,iar barbatu buimac a si calcat i el (nu l-a dus aseara afara si nu mai iesise de la 5)i-am spus dar nik asa ca a stat si a sters la cacat,acum tre sa gasesc o spalatorie sa duc covorul.Asa ca Mamilili vineri o sa fiu fara in sufragerie,asta daca gasesc spalatorie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Sandra - nu e rau la gust si nici nu e viscos ca si Panadolul, dar totodata nu stiu sa-ti zic daca ar accepta Ruxi, pentru ca Vladut bea orice medicament ii dau, fara nici o obiectie.

Mami 28+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Sephora - cred ca ar fi bine sa-l trezesti mai de dimineata, daca zici ca la 10 seara nu i-i somn si daca vrei sa-l culci de la 10. Ca Vladut, stii ca si el ii tare agitat, se trezeste la 7.30 - 8.00 si numa la 10 seara reusesc sa-l culc, si daca suprapunem orarul nostru cu al vostru, ar reiesi ca in mod normal la 12 noaptea numa i s-a face somn lui Matti. De dormit la amiaza, al meu adoarme cam de la 1.30 la 3.30 cu plus minus 30 minute.

Mami 28+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Eloise, tocmai vroiam sa te cert putin. Cum adica n-a vrut nimeni sa se intalneasca cu tine? Eu am vrut, dar nu mai tin minte ce-a intervenit...
Microbu, daca mergi la Iasi, poate te intorci si cu ceva bucurii (bomboane).

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Deci am terminat si cu gogosile. NU sint rele. Banuiesc ca dupa reteta corecta ies super bune. Asteau au iesit cam tari pt ca nu a crescut coca. In fine sa vedem ce zice cofetaru cit lapte trebuie pus.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe

Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Sal'tare

Sunt pe fuga pt ca am avut de lucru azi...nu am timp de shuete...

Ramomar ca ai intrebat de mine . Esti o draguta ca de obicei.

Iar retete si azi nu? Sotul meu e uimit ca nu mai contenesc...eu azi fac placinta de mere

Dar dupa toate deliciile astea merge niste gym. Asa ca solicit si eu in gura mare EXERCITIILE PILLATES. Nu mai stiu cine le -a dat mai demult, Alexutza sau Xandrutza cumva? Dati-mi PM si va spun pe ce adresa de mail sa imi trimiteti

Pup mult pe toate

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

www.flickr.com/photos/12644193@N07/" target="_blank"> POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Alina Pillates le gasesti pe ODC / Stronng DC++ daca il ai instalat acasa.Gasesti ce doresti numai sa faci gym.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe

Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

off topic:

Multumesc tuturor celor care ati fost alaturi cu gandul de Crisa! Operatia a decurs bine si cu succes! Luni mai este un hop de trecut, i se va face un test pt a fi siguri 100%! Doctorii sunt foarte optimisti!
Doamne ajuta!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Mda...nu il am instalat...dar stiu ca au vehiculat pe aici intr-o perioada...Eu am cartea Pillates pt gravide si proaspete mamici dar nu sunt suficiente...Asta in conditiile in care bicicleta mea si aparatul pt abdomene zac in casa neatinse. Asa ca vreau exercitiile gata downloadate!!

Paaaaa

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

www.flickr.com/photos/12644193@N07/" target="_blank"> POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Beatrix, ai toata admiratia mea! Daca iei legatura cu Crisa sau cu parintii ei, spune-le te rog ca ne gandim la fetita si ne rugam si noi sa se faca bine cat mai repede!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput