Bucurii de sept-oct 2006 (104)
Raspunsuri - Pagina 12
Monique_new spune:
quote:
Originally posted by itzy-bitzy
Mda...nu il am instalat...dar stiu ca au vehiculat pe aici intr-o perioada...Eu am cartea Pillates pt gravide si proaspete mamici dar nu sunt suficiente...Asta in conditiile in care bicicleta mea si aparatul pt abdomene zac in casa neatinse. Asa ca vreau exercitiile gata downloadate!!
Paaaaa
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
www.flickr.com/photos/12644193@N07/" target="_blank"> POZE CU PAPUSICA
Pai daca ai atita aparatura si carti de ce crezi ca exercitiile downloadate se fac singure. Tot un efort trebuie sa depui.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe
Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )
beatrix spune:
...on topic
Lexi, am transmis parintilor urarile de la voi! va multumesc ca sunteti alaturi de ei!
Adina, imi si imaginez cata bucurie poate fi in inima cand te uiti la ei!
MamiLili, drum bun si intalnire placuta sa aveti fetelor! sa nu care cumva sa uitai de !
Sephora, eu ma bag la loto! cine se mai anuntza?
revin
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa
Sephora spune:
Monique si fetelor ,scuze io sunt imbecila,era vorba de 1 dl ,adika 100 ml,inca o data mii de scuze,plizzzzzzzzzz si mai ales Monique sper ca se pot consuma si nu te-am facut sa pierzi ingredientele degeaba,raman datoare de-o cinste.
MamiLili spune:
Cat ati scris!
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
GETY spune:
Eu la Loto nu m-as baga, la cat noroc am eu la loto... Adevarul este ca nici nu joc...
MamiLili, where are you?
Itzy, eu am luat exercitii de aerobic de pe net si crede-ma nu fac, mi-e lene... Si bicicleta mea sta degeaba.
Sephora, ramane 1 dl de lapte? Sa modific reteta?
Asa creste Maria Diana
LA MULTI ANI 2008!
Sephora spune:
Da frate si io la smotru si cand am revenit deja 4 pagini scrise,nu mai fac fata....!
Hai care se mai anunta la LOTO?
Sephora spune:
Da Gety asa ramane.
Mai stie cineva pe ce pagina e reteta ca sa modific sa nu se mai intample catastrofe....?
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by xandrutza_76
Apropos de intalneala, era programata la Brasov, intr-o zi, pe la ora 2 dupa amiaza. Parca la Susa acasa
Exact asa-mi amintesc si eu. Meritul ideii de a ne intalni il are Adina.
Lili, daca intri in timp util, ce program ai azi? Sa zicem in jur de 2?
Obviously, abia am deschis comp. Chiar la 2 as fi putut. Din pacate ramane pe sapt viit.[/b]
Monique_new spune:
Sephora stai linistita ca nu e nici o catastrofa. Sincer am facut doar citeva din toata cocaraia aia. Imi pare rau doar ca nu am gustat din ele asa cum ar fi tb sa iasa
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe
Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )
MamiLili spune:
Sa nu uit:
Sandra, sanatate Ruxei! Nu mai dau nume de siropuri c-au zis fetele deja.
Ramo, fier i-am dat cand i-au iesit analizele sub limita, Haussmann, picaturi. Pentru absorbtie optima cu jumatate de tableta acid folic si 100 mg vit C, pisate. Nu in combinatie cu ceai!
Andra, eu-mi amintesc ca din cauza codului galben nu te-ai mai vazut cu fetele asta vara. Si noi te iubim!
Alexutza, ce bine ca ti-ai gasit bona!
Festina, stiu c-ai intrebat ieri ce vaccin se poate face daca puiul tau a facut deja rubeola. Imovax se numeste vaccinul pentru oreion, se face de la 12 luni. Pentru rujeola, din ce stiu eu, nu este vaccin separat, doar varianta trio (rubeola-oreion-rujeola din Priorix). Intreaba-ti dr ce riscuri exista daca ii face lui Raducu Priorix, desi el a facut deja una din bolile pentru care este vaccinul destinat.
M-am exprimat alambicat, scuze!