Bucurii de sept-oct 2006 (104)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Cat ma uit la pozele cu Cosminutza va mai zic cate ceva.

Ce parere aveti de siropurile alea naturale produse prin presare? Sunt concentrate din diferite fructe care se dilueaza cu apa, eu mai consum din astea in locul sucurilor din comert. Ma gandeam ca daca ar fi sa-i dau vreun suc pe la 2-3 ani, din astea i-as da, voi ce ziceti?

Sa va povestesc ce prostii mai face fi-miu, a iesit zilele trecute afara cu taxu, nu dureaza vreo 10 min si apar la usa, cand ma uit, David era negru de noroi din cap pana-n picioare, si pe fata avea mal, l-am bagat direct in cada, pacat ca nu i-am facut o poza. M-am saturat de mazga asta, de ar veni primavara ca nu mai pot! Vreau sa stau in parc, la iarba verde, sa mergem la un gratar...

Voi intelegeti limba Bucuriilor? In mod normal eu imi inteleg copkilu dar ieri ma tot batea la cap sa-i dau din frigider "caca", pune-te pe explicat ca nu avem kk in frigider, ca la baie, la olita si la gunoi gasim asa ceva... el tot insista ca vrea "caca", pana la urma ii deschid si-i arat ca nu este asa ceva acolo, el vede cascavalul si mi-l arata cu bucurie, strigand "caca", mi-am dat seama ca nu inteleg nik, sunt varza la capitorul asta.

Inca una si fug acasa la copil, i-am luat masinutza aia pe care s-o calareasca, orice musafir intra la noi in casa, David isi ia pozitia calare pe ea si vrea plimbat prin casa, nimeni nu are liniste care vine la noi, cat sta trebuie sa-l impinga ca altfel iese un scandal de mama, mama...

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Asteptam primavara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Mirabelac imi inchipui cum arata plin de noroi cred ca era de ris si de plins ca tb bagat direct in cada. Noi ne intelegm cu maimutica noastra cit de cit. Dar cind nu stie cum sa zica si vrea ceva tot insista ea acolo, iar noi ii spunem vrei aia ea zice nu , vrei altceva pina nimerim ce vrea ...si ea atunci radiaza de fericire .

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe

Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

quote:
Originally posted by eloise

Ramo scumpa, multumesc ca ai intrebat de noi ! Nu mai pot posta in fiecare zi, nu ma lasa V, e atat de nazdravan in perioada asta incat nu-l pot lasa singur nici un minut. SIgur se suie pe vreo piesa de mobilier sau scoate continutul vreunul sertar sau trage motanul de mustati sau trage de niste cabluri sau... sau... Plus ca nu ma mai lasa el sa stau la comp, vine si apasa capacul laptopului ca sa-l inchida. Inainte apasa pe butonul de power si-l baga in shut down, apoi am umblat la power options si l-am dezactivat asa ca apasa direct pe capac. A, si daca las computerul inchis pe masuta se suie pe el in picioare... va dati seama saracul laptop cum suporta 12 kile de copilas; sper sa nu-si dea duhul de la un asemenea tratament.

I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.

Andra si Vladut (14.10.2006) [green]
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
[b]~*~New old pics~*~

Exact asta am vrut sa scriu si eu la explicatii privind inactivitatea mea de pe forum, dar ai detaliat foarte bine tu, Andra, ce se intampla,asa ca nu mai repet. As putea adauga doar ca am taste lipsa tot din cauza lui Vladut si de multe ori cand vad ca e iminent atacul asupra laptopului, ii inchid eu singura capacul, ca sa mai am totusi ceva taste macar Mai am de citit 2 pagini din ce ati scris si poate mai intru sa comentez, daca o sa doarma Vladut.

Mami 27+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

quote:
Originally posted by CristinaGoji

quote:

Ramo scumpa, multumesc ca ai intrebat de noi ! Nu mai pot posta in fiecare zi, nu ma lasa V, e atat de nazdravan in perioada asta incat nu-l pot lasa singur nici un minut. SIgur se suie pe vreo piesa de mobilier sau scoate continutul vreunul sertar sau trage motanul de mustati sau trage de niste cabluri sau... sau... Plus ca nu ma mai lasa el sa stau la comp, vine si apasa capacul laptopului ca sa-l inchida. Inainte apasa pe butonul de power si-l baga in shut down, apoi am umblat la power options si l-am dezactivat asa ca apasa direct pe capac. A, si daca las computerul inchis pe masuta se suie pe el in picioare... va dati seama saracul laptop cum suporta 12 kile de copilas; sper sa nu-si dea duhul de la un asemenea tratament.

I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.

Andra si Vladut (14.10.2006) [green]
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Exact asta am vrut sa scriu si eu la explicatii privind inactivitatea mea de pe forum, dar ai detaliat foarte bine tu, Andra, ce se intampla,asa ca nu mai repet. As putea adauga doar ca am taste lipsa tot din cauza lui Vladut si de multe ori cand vad ca e iminent atacul asupra laptopului, ii inchid eu singura capacul, ca sa mai am totusi ceva taste macar Mai am de citit 2 pagini din ce ati scris si poate mai intru sa comentez, daca o sa doarma Vladut.

Mami 27+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

[b]pupici fetelor, stati linistite ca va inteleg, nici eu cand sunt acasa nu pot sta la calculator de pitica mea, vad ca mai are priteni de-o seama

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Asa, am terminat!

Beatrix - sper ca a iesit Crisa din operatie si ca e totul bine!

Alexutza - tin pumnii sa fie ok bona!

Alina - mult curaj si perseverenta in soferie! Si un "tip" iti mai dau - cand vei avea carnetul, incearca sa nu urci cu sotul sau cineva cunoscut la volan, mai bine singura. Eu asa am inceput sa ma descurc mai bine,de cand am inceput sa conduc singura. Acuma pot spune cu mana pe inima ca nu mai am emotii , nu ca nu fac prostii cateodata, dar macar is singura si nu striga cineva speriat langa mine

Sephora - ma bucur ca incepi sa-ti revii din starea nasoala ce te-a cuprins! Fetele ti-au dat niste sfaturi tare bune! Tine-o tot asa! Eu de cand l-am nascut pe Vladut am avut zilele mele libere, adica o zi pe saptamana (care de fapt erau doar cateva ore,dar si alea erau foarte utile) cand ieseam in oras fara Vladut si sot, sau singura, sau cu ceva prietena. La inceput chiar, cand era Vladut mic si urlacios, abia asteptam ziua de vineri (ca asta era ziua mea libera) si incepand cu joi seara deja eram cel mai fericit om

Adina - super faine povestirile despre fratiori! Te cred ca te topesti!

Sandra - sirop de patlagina i-am dat eu la Vladut pentru tuse, avea tuse productiva.

Ramomar - nu i-am dat fier.

Vad ca va intreceti la facut tiramisu si la slabit! Eu nici nu citesc retetele , ca as pofti de numa cred ca. Ce sa va zic - sa aveti spor

UsorLili - felicitari pentru job! Bine ca ati trecut de toate problemele!

Mihaela - bine ai venit tu si Teo! Hai zi ce-ai visat noaptea?

Mami 28+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

quote:

Lili, vreau sa-ti spun ca m-ai facut pur si simplu geloasa. Cand am venit eu asta vara la Bucuresti nu am avut nicidecum parte de un asemenea entuziasm din partea fetelor. Chiar tin minte ca tu () intrebai pe forum "Chiar nu vrea nimeni sa se intalneasca cu Andra si Vladut? Hai ca n-o sa regretati"
Eh (suspin adanc)...ce sa-i faci... cred ca pur si simplu sunt eu un personaj mai controversat...

eu unde eram??? De 2ori sa vii in capitala si io sa nu va vad ???

Defapt daca stau sa scorbolesc mintea, parca intrebai cum e cu aglomeratia in Bucuresti, despre intrarile in oras nu?!? Si s-a rupt firul, credeam ca nu ai mai venit.

Sandra si gargaritza (10oct2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

quote:
Originally posted by Mirabelac

Ce parere aveti de siropurile alea naturale produse prin presare? Sunt concentrate din diferite fructe care se dilueaza cu apa, eu mai consum din astea in locul sucurilor din comert. Ma gandeam ca daca ar fi sa-i dau vreun suc pe la 2-3 ani, din astea i-as da, voi ce ziceti?

habar nu am de ele. sunt din comert? sau cele facute in casa? ma gandesc ca sunt mult mai ok decat juice-urile sau nectarurile "naturale" de fructe din comert.

Sa va povestesc ce prostii mai face fi-miu, a iesit zilele trecute afara cu taxu, nu dureaza vreo 10 min si apar la usa, cand ma uit, David era negru de noroi din cap pana-n picioare, si pe fata avea mal, l-am bagat direct in cada, pacat ca nu i-am facut o poza. M-am saturat de mazga asta, de ar veni primavara ca nu mai pot! Vreau sa stau in parc, la iarba verde, sa mergem la un gratar...

ai ce dulce trebuie sa fi fost

Voi intelegeti limba Bucuriilor? In mod normal eu imi inteleg copkilu dar ieri ma tot batea la cap sa-i dau din frigider "caca", pune-te pe explicat ca nu avem kk in frigider, ca la baie, la olita si la gunoi gasim asa ceva... el tot insista ca vrea "caca", pana la urma ii deschid si-i arat ca nu este asa ceva acolo, el vede cascavalul si mi-l arata cu bucurie, strigand "caca", mi-am dat seama ca nu inteleg nik, sunt varza la capitorul asta.

ai vazut mey Mira ce tii tu in frigider . Nici eu nu inteleg limba patriceasca , dar vor creste ei si vom intelege. De obicei cand ajung acasa se duce la masuta din camera mare (ca si cum am fi la conferinta)se ridica pe varfuri, se sprijina de ceva si incepe sa imi povesteasca pe limba ei, iar eu o aprob si o laud cum ca e cuminte si cate a facut ea, iar apoi daca o intreb ca "ce ai zis mama": ma ia de mana si imi arata cartile, jucariile, ma pupa, etc

Inca una si fug acasa la copil, i-am luat masinutza aia pe care s-o calareasca, orice musafir intra la noi in casa, David isi ia pozitia calare pe ea si vrea plimbat prin casa, nimeni nu are liniste care vine la noi, cat sta trebuie sa-l impinga ca altfel iese un scandal de mama, mama...

ai vazut ce personalitate are copilul tau , vrea sa arate la toata lumea ce masinuta frumoasa are el si cum stie sa se plimbe
il pupacim pe frumos.
Dar cum de mergi tu asa repede acasa, ai program mai scurt? ce fainnn

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID S[/purple]TEFAN (21.09.2006)
Asteptam primavara

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006) [/font=Comic Sans MS]
***************************************************[/b]

Mergi la inceput

Sephora, pediatra ne-a dat Eurespal dar e groaznic la gust si nu ma mir ca Ruxa nu-l vrea .
As incerca cu Stodal sau Prospan inainte de altele. Merg la farmacie de indata.

Monique, si mie mi se pare prea putina faina 300g...

Alina, pt ce sa fii stresata? Nimic nu e mai relaxant sa te urci in cu puiul si sa te plimbi unde vezi cu ochii.
Nu vezi ce de -itze suntem pe forum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Va pap pe toate (la figurat) daca mai scrieti de dulciuri. Chiar nu aveti mila?

Sephora, acum astept sa intre MamiLili pe forum, sa vedem, ori trece prin Iasi in drum spre casa, ori o astept pe autostrada in drum spre Suceava, ori cu prima ocazie cand vine in Iasi mi le aduce.

Si daca stau bine sa ma gandesc, maine daca-i fac vaccinul, 1 luna n-are voie la alta intepatura, asa ca as avea un rastimp de 1 luna. Mie chiar imi pare rau, ca voiam sa i-l fac cu cat mai repede, cu atat mai bine.

Mirabelac, promit ca ccc cu prima ocazie cand faceti o intalneala, vin si eu cu Maria mea. Iau elicopterul sau vin pe jos, ceva fac eu.

Asa creste Maria Diana

LA MULTI ANI 2008!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mirabelac

Andra nu fi suparata, ia hai s-o mai punem noi de-o intalneala la Iasi sa le facem in ciuda
.Anul trecut am amenintat-o pe Mamilili ca vin si io, acum nu mai amenint. Ma urc in direct.
NU MA SUPARATI!!!

Mergi la inceput