Bucurii de sept-oct 2006 (104)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Monique asa scria in reteta dar o sa-mi intreb sotu.

Gety nu-l pierd ca am vb cu asistenta si i-l dau ei dar daca vrei ti-l ofer fara problema.

Eloise faceam treaba si ma gandeam la tine,jur zic cand am un pic de timp intreb de ea si ia-ta-te.Nu-i adevarat io am fost tare entuziasmata ca vi,chiar vb cu Mamilili ieri de treaba asta,numai ca stiu ca s-a intamplat ceva de n-am putut face intalneala,vreme sau tu in contratimp.Nu-i asa?Eu te iubesc sa stii si pe piticul nazdravan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Sandra, eu Adelinei i-am dat pentru tuse(cand a fost cazul) Stodat sau Ambroxol picaturi, daca tusea a fost productiva i-am dat Humex expectorant (Carbocisteina). De curand "am descoperit" Prospan care mi s-a parut super, i-am dat la Dragos si am folosit si eu, e din frunze de iedera.

Ramo, eu i-am dat Fier Adelinei pe la 6 luni ca era la limita inf. hemoleucograma (la sfatul pediatrei), trebuie s ao verific iar si sa vedem daca ne mai prescrie.

Fetelor, am inceput scoala de soferi si sunt f stresata. Inca n-am facut decat o ora de teorie (legislatie), saptamana viitoare miercuri am prima ora de conducere, va rog sa-mi tineti pumnii. Eu nu-s prea incantata, dar e necesar sa o fac.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Sephora, stiu, stiu , dar asa ma alintam si eu ca sa primesc confirmari ca de fapt ma iubiti . Retin ca atunci s-au anuntat si Lilina si Lexi si Marina, dar intr-un rand a fost vorba de vreme nasoala, in celalalt (ca am venit de 2 ori) nustiu ce-a mai intrevenit, aveam eu alte treburi, m-am luat cu sor-mea si cumnata-mea si niste colege de facultate si n-am mai avut timp.

Eu nu i-am dat niciodata Fe lui V. De fapt nu i-am dat nici un supliment alimentar in afara de Vigantol. Ar trebui sa-i dau Calciu in sezonul rece, dar nu accepta nici Pharco, nici Cipcal, scuipa prompt . Nush ce sa fac. In schimb mananca multe lactate, chiar prea multe, sper sa compenseze.

Pufy, voi ce mai faceti?

I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Ma rog si eu pt. Crisa sa reuseasca operatia. Doamne Ajuta!

Sephora sa stii ca se poate sa schimbi programul de somn al lui Matti, sotul a facut acelasi lucru cu David, intr-un timp dormea mult ziua si nu prea noaptea, eu l-am certat la vremea aia ca-l trezeste mai dimineata dar a facut f bine, se trezeste pe la 8.30-9, apoi la pranz la 14 fix se culca si se trezeste la 16, seara la 22 e cazut la datorie. Cel mai mult ma bucur ca orele de somn sunt in asa fel in cat nu este obosit intre somnuri.

Alexutza asa da! Merci de cafea si te asteptam mai des, poze ceva cu grasu?

Ignatica tu pi undi umbli?

Mephala tu ne-ai sedus si abandonat?

Sandra noi avem in casa Eurespal, nu l-am folosit ca nu a fost cazul, dar pediatra mea asta il da, cica era bun si pt. muci dar nu mi-a zis nik. Sanatate multa!

Gety tu pune mana si deplasaseaza-te la intalnirile din Iasi sa vedem si noi fetita in realitate, sau o tii de mica in frau?

Ramo io munceste pe baricade, aici cu voi.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Asteptam primavara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Printre gogosele am reusit sa incarcam si citeva POZE NOIcine doreste sa le vizioneze.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe

Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Ramo eu nu-i dau fier ca la ultima analiza (acu vreo 5 luni) era ok, eu stiu ca se da doar daca este deficit clar. Ar trebui sa facem si noi o Hb dar sa fie din degetut, unde mergeam noi era stricat aparatul.

Mey mamici, in loc sa facem un concurs de slabit, ceva, noi ne intrecem in retete de prajituri si pizza? Eu cum am terminat tiramisu am facut o prajitura cu cioco si acu mi-am facut aprovizionarea pt alt tiramisu. Pai asa, se poate?

Andra nu fi suparata, ia hai s-o mai punem noi de-o intalneala la Iasi sa le facem in ciuda.

Alina felicitari pt. initiativa, linisteste-te ca o sa fie bine, succes mult!

Stiam eu ca trebuia sa mai intreb de cineva, Pufyyyyyy?

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Asteptam primavara

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mirabelac

Mey mamici, in loc sa facem un concurs de slabit, ceva, noi ne intrecem in retete de prajituri si pizza? Eu cum am terminat tiramisu am facut o prajitura cu cioco si acu mi-am facut aprovizionarea pt alt tiramisu. Pai asa, se poate?

*****************************************[font=Comic Sans MS][center][b]Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

hai sa incercam sa vedem daca se inscrie cineva.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Monique, am vizionat rapid pozele, indata plec. E tare scumpica Cosmi, cel mai mult mi-a placut poza cu ea plimbandu-si bebelusul cu motocicleta
Alina, mult succes la condus. Stai linistita, ca nu e mare scofala.
Andra, pupici lui Vladut, tare energic este.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

quote:
Originally posted by Mirabelac

Ignatica tu pi undi umbli?

Mephala tu ne-ai sedus si abandonat?

Asteptam primavara

Subscriu!

P.S. Ma inscriu si eu la concurs, cu o tarta cu ananas si nuci.

poze cu noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by xandrutza_76

Subscriu!

P.S. Ma inscriu si eu la concurs, cu o tarta cu ananas si nuci.

poze cu noi

Este cumva vre-o reteta de slabit

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe

Mergi la inceput