Bucurii de sept-oct 2006 (104)
Raspunsuri - Pagina 7
ramomar spune:
daa xandrutza, moi! Mercic
fetele vin si eu cu un chestionar:
- voi le dati fier BUCURIILOR la recomandare pediatrilor?
- daca da! de ce? si cate picaturi?
Multumesc anticipat
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)
Monique_new spune:
microbumi-am mai adus aminte de ceva pt tuse PROSPAN. UIte citeste aici http://www.prospan.ro/.
ramomariti povestec eu cum ies Lasa ca faci si tu in weekend.mersi de idee.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe
Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )
microbu spune:
Monique, acum citesc. Multumesc inca o data.
Ramomar, eu nu-i dau fier Ruxei.
Sandra si gargaritza (10oct2006)
Sephora spune:
Va pup fetelor
Beatrix sa dea Domnul ca,Crisa sa treaca cu bine peste operatie si sa se bucurie cat mai curand de copilarie.Iar tu esti o adevarata.
Sandra i-am dat si lui o lingurita de crema din tiramisu ca daca-i mai dadeam si cafea ala era ,a si a mai mancat un M%M,tare bune mai sunt noua ne plac alea cu alune.Eu ai dau lui Matti sirop din muguri de brad facut in casa,am incercat si cu Stodal,iar daca se agraveaza si e o tuse expectoranta i-am dat Humex sau Eurespal,dar de obicei trece cu siropu de muguri.
Alexutza imi pare rau de pitic,sper sa fie totul ok acum si sa va linistiti.Pupici
Monique mercic si spor la bomboloni,da poti sa faci o gaura cu un cutit sau sa iei o punga de plastic si bagi acolo gemul.Sper sa ies mai repede din stare dar oricum am ajutoarea joi noapte vine sormea,vineri intalneala cu fetele,a trecut si CM-ul.
Gety e de 100.000 U.I,deci e doza care se face normal.Iar o fiola are 1 ml.Ti le trimit prin Mamilili si apoi ea face tot posibilul sa ajunga la tine?Ati convine asa sau vrei sa ma duc in cautari de currier?
Sephora spune:
Ramo eu ai dau fier lui Matti ptr ca la analiza e nitel sub limita normala,adika e putin anemic,la recomandarea pediatrei ai dau 14 pic pe zi cu (la sfatul lui Mamilili) jumatate de pastila de acid folic si vit C i-o dau din sucurile de fructe.Se da in combinatia asta ca sa-l poata asimila.
Gety poate cand s-o mai incalzi o punem de-o intalneala,ca acu cu vremea asta capricioasa nici nu stii.
Ma duc la treaba ca am trimis copilul afara sa am camp de lucru si ia uite ce camp de scris am.....
Sephora spune:
Off toppic
Ce mi-a traznit prin minte,sa nu radeti de mine....Ma gandeam la lotto asta care are de dat 12 mil euri,ce-ar fi sa facem un bilet al mamicilor de Bucurii,sa puna fiecare un numar si chescherei ptr el si poate om castiga.
Inchis off toppic
GETY spune:
Ramomar, eu i-am dat Fe Haussman, dar la ultimele analiza facute, i-a iesit hemoglobina (parca?) cu valoare normala si nu i-am mai dat.
Acum zicea dr. sa-i mai fac o analiza la sange (e cam albinoasa), dar sora-mea a zis ca nu vrea sa o mai intepe din nou(cand e vorba de copiii ei si fata mea e foarte miloasa, cu altii nu).
Asa creste Maria Diana
LA MULTI ANI 2008!
Monique_new spune:
Sephoradupa cum am spus m-am apucat de bomboloni darrrr.....e ceva aiurea la reteta ori nu e 1 l de lapte ori nu e 300 gr de faina poate 1300gr faina. ca alfel iese o apa chioara. Eu cam atita faina am pus ca alfel nu puteam sa fac nimic cu coca respectiva. Acum e la frigider nu stiu ce o iesi.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe
Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )
GETY spune:
Mamici, ideea cu intalneala este a lui MamiLili, eu nu stiu cum as putea veni, ca n-am nici masina, nici carnet.
Sandra, eu cand a tusit Maria i-am servit Ambroxol, dar e mai bun un tratament homeopat.
Sephora, nu raspunde sora-mea la telefon, dar poate ma ajuta cu un sfat MamiLili si poate il iau pe cel care expira in aprilie, ca e pacat sa se piarda.
Asa creste Maria Diana
LA MULTI ANI 2008!
eloise spune:
Ramo scumpa, multumesc ca ai intrebat de noi ! Nu mai pot posta in fiecare zi, nu ma lasa V, e atat de nazdravan in perioada asta incat nu-l pot lasa singur nici un minut. SIgur se suie pe vreo piesa de mobilier sau scoate continutul vreunul sertar sau trage motanul de mustati sau trage de niste cabluri sau... sau... Plus ca nu ma mai lasa el sa stau la comp, vine si apasa capacul laptopului ca sa-l inchida. Inainte apasa pe butonul de power si-l baga in shut down, apoi am umblat la power options si l-am dezactivat asa ca apasa direct pe capac. A, si daca las computerul inchis pe masuta se suie pe el in picioare... va dati seama saracul laptop cum suporta 12 kile de copilas; sper sa nu-si dea duhul de la un asemenea tratament.
Lili, vreau sa-ti spun ca m-ai facut pur si simplu geloasa. Cand am venit eu asta vara la Bucuresti nu am avut nicidecum parte de un asemenea entuziasm din partea fetelor. Chiar tin minte ca tu () intrebai pe forum "Chiar nu vrea nimeni sa se intalneasca cu Andra si Vladut? Hai ca n-o sa regretati"
Eh (suspin adanc)...ce sa-i faci... cred ca pur si simplu sunt eu un personaj mai controversat...
Usorlili, imi pare bine ca ai decis sa ramai ii tara si sper sa nu regreti asta niciodata. Mult succes la servici!
I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.
Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~